Binnaz Abla

Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah istediğin pozisyon olur

Öyle tabii, bir de gerçekten böyle bir değişim varsa da bizim için değil de yeni doğanlar için geçerli gibi olacak sanki Amaan neyse geyik işte ^^
Bir de siraz siraz dedim, dedik tellwe konusuna yazmış, arkadaşlarıyla birlikte bir site kuracaklarmış (nasıl türüyorlar ya bizler sağ olalım. :/ ) falan filan.. Siraz olduğuna nasıl emin olacağız o da ayrı bir konu.

Son düzenleme:

Aa super cikan fallara hasrettik :) insallh gönlünce olur cnm isin, pozisyon neydi ?

TatlıCadi............bayağı önce baktırdığım falını okudum, kimsenin bilemediği bir şeyi bilmiş, fal baktırma sebebim olan herifle tanışma tarihimi :))))))))))))) Helal olsun ona. Olayları da bayağı önceden görmüş, bu ne diyor be demiştim tanımadığım bir herif için yorumlar yapmış...........vallahi bilmiş.

Çok sevındım en azından boşa gitmemış bışeyler ben melek konusunda sevgısını hep soylemış bırıyım ama bı sey oldu ve onu burdan paylaşmıcam ama melekle ılgılı bı sey koptu içimde neysr ıns cıkar cnm

Ne oldu ki bana ozelden yazarmisin?

Evet canım Siraz'ın yazısını okudum tellwede.Esaslı bi site kurarsa memnun olurum şahsen.Gerçi şu an hiçbi netlik olmadığınıda yazmış.Olsa dahi çookk uzun zaman alacak bişey belliki...

Thalix kalbim dualarim seninle olacak hic unutma bitanem

Sonuc ne peki falda misss

Sonuc ne peki falda misss

Sonuç vermemiş şekerim :))

Yani ocakta mı ne bakmış, mayısta biriyle tanışacaksın demiş, yeniyıla kadar bir şeyler söylemiş. Ben de aynen senin sorduğun soruyu sormuşum. Ondan sonrası uzak geleceğe girer, akıbetiniz belli değil demiş .

Tekrar baktırcam sanırsam , Urmina dostum burdaysan ve okuyorsan baktırman gerektiğini biliyorsundur

bana da lütfen çok önemli.............

Hihihi nerde bu tatlicadi misscerryy bebekim

Soru belli zaten her zekiinsan gibi sonuc odaklilik bizdebu analitik muhendis beyni varken kendi gelecegimizi olusturmamiz gerekiyordu zaten

Cherry peki bu yeni kisiyi bilen baskalari da olmus muydu? Tatlicadiyi cok duydum ama pahali diye huc baktirmamistim.. denesem mi yaw?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…