Binnaz Abla

Aa super cikan fallara hasrettik :) insallh gönlünce olur cnm isin, pozisyon neydi ?

Canim tesekkürler ama bu i$in olmasini istemiyorum bana kabul teklifiyle gelseler bile istemiyorum
pozisyon satis pazarlama üzerine kobi portföy destek asistani
sadece falin bi kismini tuttu diye düsündügümden yazmak istedim bu pozisyona basvurmus bile degilim

Yani falcilar bisiler görüyorlarda yani bunu görmesede olurdu diyebilicegim bisiy bence cok önemli degil benim hayatimda bu ..
neden melek hakkinda böyle hissettin bazen bende bisiler hissediyorum önemsemiyomus gibi filan ? özelden de yazabilirsin

Canlar özelden seve seve atarım ama beceremıyorum ay gercekten salakmıyım neyım?? Hakkınız yok kota dolmadı ne demek yaww

Niye öyle oldu ki :/ 113ileti yazmis gorunuyosun, msj atabiliyo olman lazim.
ay şu melek olayını bende merak ettim,biraz kopya verseniz de biz de salak gibi güvenmemeyi öğrensek nasıl olur.Ben meleğin yorumunu dinlerken sinir olmuştum bi keresinde biraz aşağılayıcı gibi konuşmuştu.Al işte ben verdi tüyoyu

rti;36120072]ay şu melek olayını bende merak ettim,biraz kopya verseniz de biz de salak gibi güvenmemeyi öğrensek nasıl olur.Ben meleğin yorumunu dinlerken sinir olmuştum bi keresinde biraz aşağılayıcı gibi konuşmuştu.Al işte ben verdi tüyoyu[/QUOTE]

Nasil asagilayici konustu cnm ?

Bebek nasilsin durumlar nedir cikan fal vs varmi

inanır mısın bende sana yazacaktım :) kalp kalbe karşıymış. valla en son daha doğrusu belki de çıkan tek falım chloe idi. hayatta ummadığım eski sevgilimin döneceğiyle ilgili. başka çıkan yok canım. ama Alcanzarın tavsiyesiyle Bilge Özdoğruya rüya yorumu yaptırdım. gayet iyi ve mantıklı bir yorum getirmiş. hayaller alemine dalmıyorsun hiç değil.

Nasil asagilayici konustu cnm ?[/QUOTE]

Malum biten ilişkimle ilgili fal atmıştım,ve ondan pembe bir tablo istemediğimi,olayın ardındaki ve benim şüphe duyduğum şeyleri aydınlatmasını istemiştim,salak beeeen neyse yoruma başlarken''herseyi iyiye yorduğumu,hayal dünyasında yaşadığımı'' söyledi,''arar,döner,pişman olur gibi beklentileriniz var,ee tabi umut dünyası napacaksınız dedi''Asıl hayal dünyasında olan ve insanlara tozpembelikler dağıtan kendisi,ben son derece gercekçi yklaşırken böyle demesi,benim de ona bakış açımı değiştirdi maalesef.Evet hissiyatı sıfır meleğin.Bizim hislerimiz bize yetmiyor mu da gidip ondan bundan teselli arıyoruz

İyi ya sevindim memnun kalmana,Bilge'yi beğenen azdır çünkü..Nilmil bizim tutuyo galiba seninle falcı olayımız,Venüs'tende biliyorum.Aylar önce Venüsamber herkese tam oturturken olayları bi ikimizde çuvallamıştı.Hatta senin yorumunu hiç unutmam"alcanzarla nilmilin şuçu ne?"diye yazmıştın.:):)Ha dersenki bunlardan çıkardığın sonuç ne?Demek ki bende Chloe'ye el atmalıyım.:)
Ne oldu kızlar. Biriniz bana da yazin...walla merak ederim
Òzge'cim Hanevebubi'nin Melek'le ilgili bi tespitiyle ilgili durum.Tabi işin aslını,en doğrusunu bubi yazacaktır.

Son düzenleme:
Nasil asagilayici konustu cnm ?

Malum biten ilişkimle ilgili fal atmıştım,ve ondan pembe bir tablo istemediğimi,olayın ardındaki ve benim şüphe duyduğum şeyleri aydınlatmasını istemiştim,salak beeeen neyse yoruma başlarken''herseyi iyiye yorduğumu,hayal dünyasında yaşadığımı'' söyledi,''arar,döner,pişman olur gibi beklentileriniz var,ee tabi umut dünyası napacaksınız dedi''Asıl hayal dünyasında olan ve insanlara tozpembelikler dağıtan kendisi,ben son derece gercekçi yklaşırken böyle demesi,benim de ona bakış açımı değiştirdi maalesef.Evet hissiyatı sıfır meleğin.Bizim hislerimiz bize yetmiyor mu da gidip ondan bundan teselli arıyoruz[/QUOTE]

Evet densiz bi cümle kullanmis herkesin hayalleri vardır ve afedersn senin verdigin değer kadar degeri olan bir herifte kesinlikle ulasilmaz degildir.aklinca senin onune bakman icin sert olmaya calismis ama sacmalamis.birde sunu anlamiyorum fal atiyosun iliski icin sana akil veriyolar.kimsenin akla ihtiyaci yok bazi seylerin yanlis oldugunun bizde farkindayiz ama kotu bile sonuçlansa bunu kisi yasayip gormeli, yoksa bu hayattan ogrendigin bise olmaz, hicbir gelisim gosteremezsin.

Evet densiz bi cümle kullanmis herkesin hayalleri vardır ve afedersn senin verdigin değer kadar degeri olan bir herifte kesinlikle ulasilmaz degildir.aklinca senin onune bakman icin sert olmaya calismis ama sacmalamis.birde sunu anlamiyorum fal atiyosun iliski icin sana akil veriyolar.kimsenin akla ihtiyaci yok bazi seylerin yanlis oldugunun bizde farkindayiz ama kotu bile sonuçlansa bunu kisi yasayip gormeli, yoksa bu hayattan ogrendigin bise olmaz, hicbir gelisim gosteremezsin.[/QUOTE]

bu melek melek özmü?
dün ben fal baktırdım çok olumsuzdu canım sıkıldı
tamam olumsuzda bu kadarda kötü değil

Arkadaşlar meraba ben yni üye oldum :) neyi nereye yazcağımı bile tam anlayamıyorum daha ama bu son yazılarınızı okuyunca size sorym dedim melek özü. İlk defa fal baktırdım, kahve falı baktı hatta katinadan da açılım yapmış ayrıca. Olumluydu ve tutturduğu şeyler oldu şu an için. Gelecek çıktı mı sizde hiç? Bi ara bi iki yazıya denk gelmiştim kadınşar kulübünde yine çok pembe tablo çizen biri değil diye aklımda kalmıştı o yüzden fal gönderdim. Siz ne diyosunuz bu konuda?

Bana yardımcı olursanız çok sevinirimm yazdıklarımıı da görüyosunuzdur umarım görüp görmediğinizi bile anlayamıyorum henüz

Benim llk falım çıktı, Melek Hn uzun süre yoktu sitede döndüğünde tekrar yorum aldım, verdiği tarih yakın zaman sayılır çıkar mı çıkmaz mı göreceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…