Aa super cikan fallara hasrettik :) insallh gönlünce olur cnm isin, pozisyon neydi ?
Çok sevındım en azından boşa gitmemış bışeyler ben melek konusunda sevgısını hep soylemış bırıyım ama bı sey oldu ve onu burdan paylaşmıcam ama melekle ılgılı bı sey koptu içimde neysr ıns cıkar cnm
Thalix kalbim dualarim seninle olacak hic unutma bitanem
Te$ekkür ederim canimmm
Canlar özelden seve seve atarım ama beceremıyorum ay gercekten salakmıyım neyım?? Hakkınız yok kota dolmadı ne demek yaww
Canlar özelden seve seve atarım ama beceremıyorum ay gercekten salakmıyım neyım?? Hakkınız yok kota dolmadı ne demek yaww
ay şu melek olayını bende merak ettim,biraz kopya verseniz de biz de salak gibi güvenmemeyi öğrensek nasıl olur.Ben meleğin yorumunu dinlerken sinir olmuştum bi keresinde biraz aşağılayıcı gibi konuşmuştu.Al işte ben verdi tüyoyuNiye öyle oldu ki :/ 113ileti yazmis gorunuyosun, msj atabiliyo olman lazim.
Bebek nasilsin durumlar nedir cikan fal vs varmi
rti;36120072]ay şu melek olayını bende merak ettim,biraz kopya verseniz de biz de salak gibi güvenmemeyi öğrensek nasıl olur.Ben meleğin yorumunu dinlerken sinir olmuştum bi keresinde biraz aşağılayıcı gibi konuşmuştu.Al işte ben verdi tüyoyu
İyi ya sevindim memnun kalmana,Bilge'yi beğenen azdır çünkü..Nilmil bizim tutuyo galiba seninle falcı olayımız,Venüs'tende biliyorum.Aylar önce Venüsamber herkese tam oturturken olayları bi ikimizde çuvallamıştı.Hatta senin yorumunu hiç unutmam"alcanzarla nilmilin şuçu ne?"diye yazmıştın.:):)Ha dersenki bunlardan çıkardığın sonuç ne?Demek ki bende Chloe'ye el atmalıyım.:)inanır mısın bende sana yazacaktım :) kalp kalbe karşıymış. valla en son daha doğrusu belki de çıkan tek falım chloe idi. hayatta ummadığım eski sevgilimin döneceğiyle ilgili. başka çıkan yok canım. ama Alcanzarın tavsiyesiyle Bilge Özdoğruya rüya yorumu yaptırdım. gayet iyi ve mantıklı bir yorum getirmiş. hayaller alemine dalmıyorsun hiç değil.
Òzge'cim Hanevebubi'nin Melek'le ilgili bi tespitiyle ilgili durum.Tabi işin aslını,en doğrusunu bubi yazacaktır.Ne oldu kızlar. Biriniz bana da yazin...walla merak ederim
Nasil asagilayici konustu cnm ?
Malum biten ilişkimle ilgili fal atmıştım,ve ondan pembe bir tablo istemediğimi,olayın ardındaki ve benim şüphe duyduğum şeyleri aydınlatmasını istemiştim,salak beeeenneyse yoruma başlarken''herseyi iyiye yorduğumu,hayal dünyasında yaşadığımı'' söyledi,''arar,döner,pişman olur gibi beklentileriniz var,ee tabi umut dünyası napacaksınız dedi''Asıl hayal dünyasında olan ve insanlara tozpembelikler dağıtan kendisi,ben son derece gercekçi yklaşırken böyle demesi,benim de ona bakış açımı değiştirdi maalesef.Evet hissiyatı sıfır meleğin.Bizim hislerimiz bize yetmiyor mu da gidip ondan bundan teselli arıyoruz
Arkadaşlar meraba ben yni üye oldum :) neyi nereye yazcağımı bile tam anlayamıyorum daha ama bu son yazılarınızı okuyunca size sorym dedim melek özü. İlk defa fal baktırdım, kahve falı baktı hatta katinadan da açılım yapmış ayrıca. Olumluydu ve tutturduğu şeyler oldu şu an için. Gelecek çıktı mı sizde hiç? Bi ara bi iki yazıya denk gelmiştim kadınşar kulübünde yine çok pembe tablo çizen biri değil diye aklımda kalmıştı o yüzden fal gönderdim. Siz ne diyosunuz bu konuda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?