ilk defa Haleh hnmla ilgili negatif yorum da yapabildiğini okuyorum. genelde herkese pozitif şeyler yazıyor gibi gelmişti de pek dikkate almamıştım..bende de nasıl bir psikoloji varsa negatif yazanları daha gerçekci buluyorum.
canım aslında benimde yorumum olumsuz değil fal çok iyiydi açıklayıcı yalın bi dille ve gayet netti ama ben esra hanıma defalarca fal baktırdım ve ne dediyse çıktı. haleh hanım hakkındada bi çok kişi doğruları bildiğini söylemiş. Esra hanıma baktırdığım fal ve haleh hanıma baktırdığım fal neredeyse birbirinin aynıydı ki birine tarot brine kahve baktırdım. ikiside geçmişi ve ruh halimi iyi bildi ve ikiside aynı sonucu söyledi. Ekim kasım gibi çok mutlu olacağımı ama iki fal arasındaki tek ve bence en önemli fark haleh hanım bana erkek arkadaşın sana yorgunluktan başka bi şey vermiyor eğer onu hayatından çıkartırsan iki aya kadar hayatına yepyeni biri girecek ve çok mutlu olacaksın dedi, esra hanım ise erkek arkadaşıma 2 ay süre vermemi ve sonrasında ilişkimin düzeleceğini ve çok mutlu olacağımı söyledi. hangisine inanacağımı şaşırdım ama nedense bendede olumsuz söyleyen falcılara inanma gibi bi huy var sonuçta en kötüsüne hazırlaması lazım insaın kendini haleh hanım doğru söylüyor galiba