Yazmış olduklarına tamamiyle katılıyorum..Teşekkürler tavsiyen için...Ben aldığım kararın arkasında durayım

İnşallah Allah'ta çok darlık göstermez ne bana ,nede sizlere ve bizlerde tekrar tekrar bulaşmayız fallara artık..
Eğlencesi bile olmuyor canım..Her açılan fal önündeki iyi şeyleri ileri atıyor ve hayatına olumsuzluklar getirip duruyor

36 yaşındayım hayatım'ın bazı dönemlerinde bu işlere sarmışlığım çok oldu ve ne vakit bu işleri bıraktım, o vakit güzellikler bulmaya başladı..Başkalarını bilemiyorum ama benim enerjimi bozuyorlar..
Şu son dönem benim eski erkek arkadaşıma whatsapp dan bir kaç kez selam dedim ama cevap alamadım;(o na yapmış olduğum bir yanlış var affetmiyor birtürlü..neyse arkasına adam başladı sürekli Whatsapp'a manalı sözlerin resimleri çekip koymaya..ve beni görünce öylece orda beklemeye (annemin telefonundan takip ediyorum ,,hep girip çıkıyor durmuyor..ne vakit ben kendimden gireyim online olayım o da görüyor beklemeye başlıyordu)AMA ben fallara sarmaya başladım artık gelmiyor

resimde koymuyor

Bu sebeplerden dolayı ben baktırmayayım artık

(Belki gene bir hareket olur

Herneyse