• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

fala inanma falsızda kalma..........................................................:52:

firuzenin ani cok iyi ancak herkese cok olumlu sonuclar soylemis o acidan bende derin supheler uyandirdi maalesef:27:

kızlar nasılsınız görüşmeyeli? var mı çıkanlar? marta da geldik yiğitin patlayacağı aya:)

ayy evet ben de heyecanla bekliodum mart ayını..bir çok falcı ya patlayacak ya çıkacak.. bakalım :ssz:

kızlar bu arada burda pek çok kişi falcıları yakalayamadığından filan bahseder, böyle arkadaşlara facebooklarından takip etmelerini öneririm.. çoğunun sayfası var ve orada paylaşırlar fal alacakları zamanı :34:

kızlar nasılsınız görüşmeyeli? var mı çıkanlar? marta da geldik yiğitin patlayacağı aya:)

Evet ya,ne bekledik değilmi şu bahar aylarını...Hayırlısı bakalım.

firuzenin ani cok iyi ancak herkese cok olumlu sonuclar soylemis o acidan bende derin supheler uyandirdi maalesef:27:
Aynen öyle bencede,enerjisi falan çok iyi geçiyo insana.Katinayı çok iyi çözmüş kadın.Ancak gelin görün ki hatun bi kişinin hikâyesini de olumsuz yazsa inanırım belki de,herkesin sorusunun cevabı mutlu,sevinçli,laylaylom be arkadaş.

Aynen öyle bencede,enerjisi falan çok iyi geçiyo insana.Katinayı çok iyi çözmüş kadın.Ancak gelin görün ki hatun bi kişinin hikâyesini de olumsuz yazsa inanırım belki de,herkesin sorusunun cevabı mutlu,sevinçli,laylaylom be arkadaş.

aynen canim ya herkese olumlu konusan falcidan hayir gelmiyor

arkadaşlar falaniyethakkaniytemiydi o falcı kimdir bu nasıl ulaşabilirm yardımcı olabilirmisiniz

Bende cikan bir fal haberini paylasmak istiyorum supriz bir isim utem! 12. Ayda baktigi hatta sorumda olmayan ama ailem icin onemli bisey soylemisti ve oylede oldu.

Bende cikan bir fal haberini paylasmak istiyorum supriz bir isim utem! 12. Ayda baktigi hatta sorumda olmayan ama ailem icin onemli bisey soylemisti ve oylede oldu.

Sevindimm canim bunlari duymak guzel

Benim bütün fallarım patladı kızlar adam sevgili yapmış

Boynu altinda kalsin diyorum oncelikle.

Vallahi cok uzuldum sekerim, nerden ,kimden ,nasil, ne zaman duydun?

Patlayan fallari kimler bakti yazar misin, olumsuz konusanlar var miydi?

Back
X