Merhaba kizlar yaklasik bir aydir forumu okumuyordum neler olmus neler hepsini okumam bir hayli zamanimi aldi :))Ramazan bitti ve yine fal baktirsam mi diye düsünüyorum. Mert Reiki bende birsey söylemisti ki asla olmaz demistim ama 4-5 gün gecmeden gercekten olmustu sok icinde kalmistim.. ama heralde bu durum cok yakin bir tarih oldugu icin cikti cünkü gerisi hicte onun dedigi gibi olmadi.. Rezzana kahve yollamistim gecmis ve an güzel bildi gelecek tamamen patladi.. Sirazin ismi cok gecmis forumda, bana söyledikleri onunda patladi hemde cok emin konusmustu ve nokta atislari vardi kisa bir fal olmasina ragmen ama yinede patladi.. Israrla Selena tavsiyeleri var ama ben baktirdigimda cok kisa yazmisti gecmis an hic yoktu sadece gelecege yönelik bir yaziydi ve maalesef patladi, ama ismi o kadar cok geciyor ki denesem mi tekrar diye düsünüyorum.. Saraylihanima uzun zaman önce baktirmistim zannedersem enerjimiz uyusmadi tamamen alakasiz bir yorumdu ama sevenleri epey cogalmis 25 kredi fazla o yüzden riske alip tekrar denemem heralde.. kirazeye hic baktirmadim ama merak ettim dogrusu.. referans olmadan bakim yapmiyor heralde bilgisi olan var mi gercekten sert midir bu kararinda yoksa bakmaya ikna edebilir miyim sizce? Baktiranlar görüslerini paylasabilir mi Selena mi Kiraze mi?