Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telwe den parapsikolog muydu neydi ona dun katina atmistim. Gayet guzeldi.. bilginize.
Telwe den parapsikolog muydu neydi ona dun katina atmistim. Gayet guzeldi.. bilginize.
Bende attım aynı hatuna katina kızlarAyyy canım sen de begendiysen yani doğru tesbitler mi varr![]()
10 liraya çok iyi değil mi. Ozelden yazsana bende teyit etmiş olurum kendi falimi
![]()
![]()
![]()
Bende attım aynı hatuna katina kızlar
Yorum gelince yazarım size
Canım sen ayline baktırmışmıydın ya ayrıyken? Ne demişti?Birde bu falci aylinin dedikleri gercekten cikiyo bnmki icin dava vs.demisti sordum gercekten dgru falci aylin biliyo bu isi :) bir yolun var nilay ozdu sanirim sakin atmayin burc yorumu yapiyo resmen
Bekliyorum merakla![]()
![]()
ya bende pembe fal cikmis,mucize olmus falan diye okuyayim dedim su eski mesajlari..topu topu kiz gittigi mekanda eski sevgilisini gormus,cocuk da pisman pisman bakmis..vay efendim fallar cikti,mucize oldu,eski sevgili donecek diyenlerin fali cikti falan filan..ortadabir pismanlik itirafi,arama,mesaj,beraber olalim yeniden teklifi falan yok..nesi cikmis gecmiste geri donecek diyenlerin pembe fallari ben anlayamadim sahsen..ilginckızlar valla hepimizin durumu ne benzermiş bende şu mazimde ki adamın burnu sürsün istiyorum
bana maya ısrarla iki falda geçmişteki bir kişinin varlığından bahsetti ki ben ona hiç geçmiş aşktan bahsetmemiş eğitim hayatımdan ve biri olacak mı diye sormuştum
nesibe ve ilkay ve hatırlayamadığın bir iki kişi daha söyledi gelecek diye eğer olursa benim içinde çok büyük bir olay olur çünkü bu öyle bir insan ki asla geri dönmez tükürdüğünü yalamaz anlatamam yani
alcanzarın haberinden sonra bende de acaba oldu![]()
Canım bana falları çıkanlar telwe yağmur nazz fama yağmurda güzel bakıyor belki tutar enerjiniz kuzum.
Naazz gitti artık yok zaten.2 aydır yok.bende efsane bilmişti şoka girmiştim.bida nasip olmadıŞu naazz a bi denk gelemedim içimde kaldı resmen. Klothonun falını bende beğeniyorum ama fama yı sevmedim.
Aynen Yüce Rabbim sonumuzu hayretsin inşAllah...herkese bilen falcılar var banadaa bilenlerr varr bacılarımm ama onlarıı boşverinn yaaa seçimleree bakınn bu nedirrr şaşırdım kaldımm![]()
herkese bilen falcılar var banadaa bilenlerr varr bacılarımm ama onlarıı boşverinn yaaa seçimleree bakınn bu nedirrr şaşırdım kaldımm![]()
Kızlar selam,, çıkan hbrlere sevındımhepınızın guzel hbrlerını beklıyorum,,, benim için fama, bılgehatun, aylin, meryem 4 lusu falcı olarak yoktur, asla baktırmam, bırbırlerınden hbrlerı olan insanlar o açıdan baktırana karışmam, ama ben baktırmam, onların aralarından bırı ıyı bılıyo ama oda hangı ısımle hangımıze denk gelıyo bılınmez, şivesi bozuk olanmıdır? Despot olanmıdır? Kıbar olan mıdır cozemedım çözmeyede calışmıyorum artık kör gözüme parmak sokmaya gerek yok tabırı caızse, gercekten bu bır ekip ve ben bır ekibi zengin edıcek kadar varlıklı degılım, buarada c.tesı gunu kahınvangamı neydı adı bıryolunvarda gordum kuzenım attı fal, cok övmüş oda arkları, falını okudum dun bırhaylı bılmış sasırdık:) soyledıgı cıkarmı bılmem, ben fal atmıyorum yazılılara ama kuzen atıyo yukardakı 4 kişi harıcınde duyduguna attıyı vallahı:) yaptıgım araştırmay gore bu kahınvanga adı boyle bısey eskıden telwedeymiş sanırum, emınde degılım diğerlerınde oldugum kadar, fıkrı olan varsa yazarsa sevınırım, bırde hüma bal bınnazda kuzene bır konuda bışey dedı, bız sınırkendık, hadı dedık boyle olmaz, dedıgı gıbı oldu, hatta acaba kuzenım sordugu kişinin dışarıdan arkadasımı dıye bırazda tırsttık ve fesatlaştıkta. Ama anı bılıyo sadece bence.