• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Nasıl bişey oluyor bu kitap falı, neler için baktırılıyor?
yine aylin fama meryem bilgehatun dörtlemesine girilmiş.atmak istemeyen atmasın atan atsın aynı konusmalardan ben sıkıldım artık.
canım su falı gibi düşün dogum tarihini anne adı kendi adını yazıyorsun varsa özel biri o kişinin de dogum tarihi anne adı adı falan sekilde yaz uc kez kitap acıyor. onceden forumdaki arkadaşlar baktırmıstı benim ilgimi çekmemişti denedim ve gayet güzeldi. geleceği bilemem ki geleceği şekillendirmek kendi elimde bunu bir kez daha gördüm umarım cıkar canım sana

bir yolun var Falcı Şule'nin de foyasını ben ortaya cıkarayım o zaman. arkadaşım kendi adına fal attı ona gayet ıyı bır sekılde durumları söyledi analizleri söyledi.Eski sevgilinle ilgili su durumlar var dönecek dedi.arkadaşım çok iyi bakıyor dedi ta ki eski sevgilisinin hayatında yer alan kız adına fal baktırana kadar. ona öyle söyleyen kişi kız ıcınde söyle durumlar var sevgilin seni seviyor moduna büründü.bunu kadının yüzüne vurunca da küstahca bir yorum geldi dönmeyecek bosuna bekleme. sizin fal anlayısınız bu mu? bana baktıgı fal zaten sacmaydı gelmiş enerjimiz tutmadı dıyor. haram zıkkım olsun o paralar cınım :)

Ben selenayı çok beğendim inanılmaz güzeldi bayıldım bayıldım :)

Kizlaaar selamlar. Ben sirket kuruyorum bi kac gune zaten iki yillik tecrubem vardi artik yoluma tek devam etmeye karar verdim :) organizasyon sirketi kuruyorum dugun parti lansman acilis fuar ne varsa :) evlenen varsa beklerim :)))
Canım çok sevindimm hayırlı uğurlu bereketli olsun bende kendi şirketimde çalışıyorum ama bıktım eleman arıyorsan beni çağır:)))

Kizlaaar selamlar. Ben sirket kuruyorum bi kac gune zaten iki yillik tecrubem vardi artik yoluma tek devam etmeye karar verdim :) organizasyon sirketi kuruyorum dugun parti lansman acilis fuar ne varsa :) evlenen varsa beklerim :)))

Ahaha ordan evlencek gibi mi duruyoruz :) ben daha benden hoslaniyor mu diye mizmizlaniyorum <3 tebrikler tatlim isallah bol kazancin olur

Canım çok sevindimm hayırlı uğurlu bereketli olsun bende kendi şirketimde çalışıyorum ama bıktım eleman arıyorsan beni çağır:)))
Valla simdilik tek tabancayim :) sagol canim Allah razi olsun.. :)
Ahaha ordan evlencek gibi mi duruyoruz :) ben daha benden hoslaniyor mu diye mizmizlaniyorum <3 tebrikler tatlim isallah bol kazancin olur
Fallar cikarsa evleniriz :))) amin canim daha guzeli isteyenin olsun :)

Oyyy hayirli olsun aslankralicem bereketli olsun ugurlu gelsin sana <3

kızlar selam!! falsepetinde ol hüseyin diye biri var 100 lira yazıyor baktıran varmı???ne söylüyor o paraya fecii meraklandım :KK53:

kızlar selam!! falsepetinde ol hüseyin diye biri var 100 lira yazıyor baktıran varmı???ne söylüyor o paraya fecii meraklandım :KK53:
Kuzum öncedenn yazmıştım çok para ama ablam bi anısını görmek istemediğindeen bozdurup atmıştı :KK76: tavsiye falan etmemm cok para kimine çıkan kimine cıkmazz ama ablama dediği nerdeysee herşey oldu ufak tefek yanıldıkları var nerdeyse 1 saat fal bakmıştıı

Ayy bana da yap bişilerr dicemdee kaynanam sağolsunn:p o tanıdıkk bu tanıdıkk hepsini hallettii:KK51: hayırlı uğurlu olsunn bacımm:KK200::KK200:

kızlar naber hatırladınız mı beni yine geldim :D uzun zamandır baktırmıyorum çıkan patlayan ya da yeni falcı keşifleriniz var mı?

ben aslında benim son durum için geldim yine fikir almaya. en son yakın bi arkadaşımın ilgisini hissedip sonra ona açılmıştım sevgilisi varmış filan ben dayanamam görmeye diyip arkadaşlığımı bitirmiştim bu kişiyle her yerden silmiştim vs vs hatırlayan vardır belki.. en son konuşucaz senle demişti orda kalmıştı bi daha ne yazdı ne ben yazdım zaten numarasını da silmiştim :D neyse dün sabah yazmış naber müsait misin bi geri dön diye kahvaltıdayım dedim tamam bitince söyle demiş bi süre sonra bitti mi demiş bi kaç saat sonra gördüm ben bitti yazdım sadece tabi bişey yazmadı sonra :D bugün akşam napıyon dedi yine iyiyim sen napıyon dedim iyi demiş bu da sonra tripli misin bana demiş yoo dedim sonra gördü cevap vermedi. neyse bi kaç saat geçti peki tamam yazmış sonra da demişki o dayanamadığın şeyi yaşamana gerek kalmadı artık. bu ne demek yani ayrıldım mı diyo?

ay çok uzun olmuş kusura bakmayın :D

Back
X