• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

:KK49:
Ömrümü yedi serüven 2 gündür bakmadı falıma ya :KK43:

Çok merak ediyorum ne gelicek bu kadar beklemeye...

Yaaa ben de merak ettim şimdi sen sonucu yazarsın herhalde demi canım; ) :KK66: :KK66: :KK66:
Ama şu bir gerçek ki hep bu son olsun diyorum sonra buralarda gezmek kafami bulandiriyooooo offf bide kitap mı baktirsam da son noktayı koysam.:KK47::KK47:

Yaaa ben de merak ettim şimdi sen sonucu yazarsın herhalde demi canım; ) :KK66: :KK66: :KK66:
Ama şu bir gerçek ki hep bu son olsun diyorum sonra buralarda gezmek kafami bulandiriyooooo offf bide kitap mı baktirsam da son noktayı koysam.:KK47::KK47:
Yazarım tabi canım. Bakarsa ins :)

Selenayı çok beğendim ben söylüyeyim..
Denenmesi gerekir su falında bence

Selenaya bende su atmistim ya etkilenmemek elde deil. Cok bekledim bende onu. Tam 3 gun. Olacak diyo. Gelecekleriniz bir diyo yaa :(
Bende simgenin goruslerine gore kitap falini gondercem bebeim. Bi onun sonucu gelsinde.
Aynen hep son diyoruz illa ki bisey cikiyo.

Mrb arkadaslar sızlerden bı rıcam olucak yardımcı olursanız cok sevınırım fama ya gecen ındırımdeyken fal yolladım sorum acık ve nettı sorum uzerınden yorumlamıs sadece bır ıkı farklı detay solemıs gelecek ıcın soledıklerını beklıycem cıktı cıkmadı dıyemem ama aranızda fama nın turkcesı nın bıraz bozuk oldugunu soleyen bırısını okumustum baska sayfalarda da olabılır bılmıyorumda sımdı ben soru sorucam ama anlamadıgım bısey soledı sorumuda o soledıgı seye heba etmek ıstemıyorum hıc :) sole ben az cok cozdum onun konusma tarzını dıyen bırısı varsa ozelden bana yazar mı? falı ve sorumu atıcam yanı o soledıgını anlasam sorumu da heba etmıcem hıc yabancı galıba :)

Canlar şimdi bir şey soracam sizlere; Malum fal bakanların bildikleri ortada nasıl bildikleri de ortada benim kafama takılan duyduğum bazı şeyler var ki eminim ki sizlerde duymussunuzdur. Şimdi biz baktirirken falcıların yardimcilari ışık hızıyla tabi ki bizim yasadiklarimizi ve aklimizdakileri ve olmasini istediklerimizi hemen sahiplerine iletiyorlarmis. Bunlar çoğu zaman gelecek ile ilgili de yalan konusuyorlarmis arada tabiki ki tutanlarda oluyormuş diye duydum. Önce kendimin ve tabikii sizlerinde asla umutlarinizi yıkmak için soylemiyorum ama bu tarz bir şey duyan bilen var mı. Bu konuda azıcık istişare yapsak diyorum Nacizane ben :( :( :(

Arkadaslar yok mu fama ya fal baktıran yukarda yazdım ama ozelden msj atabılırmı anlayan bırısı varsa lutfen :( anlayamadım bı dedıgını sorum heba etmek ıstemıyorumda :(

Canlar şimdi bir şey soracam sizlere; Malum fal bakanların bildikleri ortada nasıl bildikleri de ortada benim kafama takılan duyduğum bazı şeyler var ki eminim ki sizlerde duymussunuzdur. Şimdi biz baktirirken falcıların yardimcilari ışık hızıyla tabi ki bizim yasadiklarimizi ve aklimizdakileri ve olmasini istediklerimizi hemen sahiplerine iletiyorlarmis. Bunlar çoğu zaman gelecek ile ilgili de yalan konusuyorlarmis arada tabiki ki tutanlarda oluyormuş diye duydum. Önce kendimin ve tabikii sizlerinde asla umutlarinizi yıkmak için soylemiyorum ama bu tarz bir şey duyan bilen var mı. Bu konuda azıcık istişare yapsak diyorum Nacizane ben :KK43: :KK43: :KK43:
Mümkün canim böyle falcilar var ama tabi bunu kendileri inkar edicektir.

UOTE="thalix, post: 41353133, member: 105245"]Mümkün canim böyle falcilar var ama tabi bunu kendileri inkar edicektir.[/QUOTE]

Aslında yardım aldıklarını inkar etmiyorlar da hani hepsi değil tabii benim bildiğim bir iki kişi söylüyor da yalan söylüyorlar demezler tabi ki de çünkü belki onlarda bilmiyorlar soylediklerinin doğruluğunu karışık bir durum uzak durmak lazım Velhasıl kelam

Selenaya bende su atmistim ya etkilenmemek elde deil. Cok bekledim bende onu. Tam 3 gun. Olacak diyo. Gelecekleriniz bir diyo yaa :KK43:
Bende simgenin goruslerine gore kitap falini gondercem bebeim. Bi onun sonucu gelsinde.
Aynen hep son diyoruz illa ki bisey cikiyo.

Ya selena su falında başka konuştu
Serüvene kitap falı attım bambaşka konuştu Çok moralim bozuldu kızlar ya yıkıldım resmen ...

Yok ben artık online fal baktırmıcam :)

Gunaydin kizlarr
kahinvanga ya ve kuzeye baktirdim cok olumlu fallari inss çıkar. .
Ilkaya yolladim daha yorumlamadi bakalim o ne diyecek..
Sarayli
nesibe
Ye de baktirmak istiyorum. ..

Kahinvanga benimle alakasız bir fal göndermişti. Serüven kitap falı arkadaşım da attı şiddetle tavsiye ediyor. Fal atacak kimse kalmadı ki çıkmıyor yani o yüzden de takmiyorum fallari ama serüven sok etti beni yani..

Back
X