- 21 Mart 2014
- 732
- 1.360
- 43
Ben artık sadece yüzyüze baktırıyorum canım. Daha samimi geliyor. İstedikten sonra bırakırsın. Hahah baksana alkolmüş sigaraymış gibi bahsediyoruz faldan
Fal mutsuz kadinin afyonudur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben artık sadece yüzyüze baktırıyorum canım. Daha samimi geliyor. İstedikten sonra bırakırsın. Hahah baksana alkolmüş sigaraymış gibi bahsediyoruz faldan
Of gerçekten ne kdr mutsuz kadın olduğumu hatırlayıp üzülmedim desem yalan olurFal mutsuz kadinin afyonudur![]()
Of gerçekten ne kdr mutsuz kadın olduğumu hatırlayıp üzülmedim desem yalan olur![]()
Rezzana bende çok baktırdım.
en son 1 2 yıl ara verip 1 2 ay önce tekrar yollamıştım. Leş gibi bi fal tek kelimeyle. Akıl verir gibi şuda olabilir istesen sen yaparsın. Buda olabilir ama. Şu mantığına yatıyo olbilir. Ya bende bunları biliyorum herşey olasılık ama bişeyler söyle yani.Hiç beğenmemiştim.
Meryeme tarot atmıştım ben aşk konusu çıktı sadece iş güç çıkmadı dedikleri. Hatta tersi oldu. Pek beğenmemiştim ama çok beğenen var tekrar atsam mı ya??
sen kahve mi tarot mu katina mı baktırdın canım?Meryemin ben simdi ve yakin gelecegi bildigini dusunuyorum ama 2 ay + demisse cok takilma bence, fallari cok doyurucu olmamakla birlikte isabetli geliyor bana, evet uzun degil laf kalabaligi yapiyor ama kisa zamanda diye belirttigi seyleri yasadim, hoslandigim kisi ile konusmadigim donemde barisma olarak tarihi vs bilmisti ama iliski icin ne zaman baktirsam 2 ay sonra diyor
sen kahve mi tarot mu katina mı baktırdın canım?
olmadı tekrar bi denicem ya emin olmak için. ama iş için yakın zaman 3 hafta demişti patladı mesela.
birini sormuştum aşk için o çıktı. olmaz bunla şöyle şeyler olacak sonra olmicak dedi. cidden öyle oldu.
bence aşk konusunda iyi meryem:))
kesin mi çikmadi yani gecikmis olamaz mı![]()
çok baktırınca olmuyo zaten ya famaya aynı şeyi yaptım bendeBen hep katina atiyorum meryeme kahveyi deneme amacli 1 kere attim kahve yorumunu cok begenmedim tatlim bence de meryem ask konusunda iyi, zaten is ile ilgili seyleri geciyorum hemen :)) yalniz ben kadina cok baktirdim daha ne desin kadin bir de o var :)))
Tellwe de canım baktırınca bana da haber verirmisinKızlar sedef dedıgınız yorumcu hangı sıtedee