Binnaz Abla

Rezzana bende çok baktırdım.
en son 1 2 yıl ara verip 1 2 ay önce tekrar yollamıştım. Leş gibi bi fal tek kelimeyle. Akıl verir gibi şuda olabilir istesen sen yaparsın. Buda olabilir ama. Şu mantığına yatıyo olbilir. Ya bende bunları biliyorum herşey olasılık ama bişeyler söyle yani.Hiç beğenmemiştim.
Meryeme tarot atmıştım ben aşk konusu çıktı sadece iş güç çıkmadı dedikleri. Hatta tersi oldu. Pek beğenmemiştim ama çok beğenen var tekrar atsam mı ya??

Merhaba kızceler Hüma bal'a baktırdim pek umudumun olmadığı bir konuda olacak sadece bekle dedi siz nasıl bilirsiniz kendilerini

Rezzana bende çok baktırdım.
en son 1 2 yıl ara verip 1 2 ay önce tekrar yollamıştım. Leş gibi bi fal tek kelimeyle. Akıl verir gibi şuda olabilir istesen sen yaparsın. Buda olabilir ama. Şu mantığına yatıyo olbilir. Ya bende bunları biliyorum herşey olasılık ama bişeyler söyle yani.Hiç beğenmemiştim.
Meryeme tarot atmıştım ben aşk konusu çıktı sadece iş güç çıkmadı dedikleri. Hatta tersi oldu. Pek beğenmemiştim ama çok beğenen var tekrar atsam mı ya??

Meryemin ben simdi ve yakin gelecegi bildigini dusunuyorum ama 2 ay + demisse cok takilma bence, fallari cok doyurucu olmamakla birlikte isabetli geliyor bana, evet uzun degil laf kalabaligi yapiyor ama kisa zamanda diye belirttigi seyleri yasadim, hoslandigim kisi ile konusmadigim donemde barisma olarak tarihi vs bilmisti ama iliski icin ne zaman baktirsam 2 ay sonra diyor

Meryemin ben simdi ve yakin gelecegi bildigini dusunuyorum ama 2 ay + demisse cok takilma bence, fallari cok doyurucu olmamakla birlikte isabetli geliyor bana, evet uzun degil laf kalabaligi yapiyor ama kisa zamanda diye belirttigi seyleri yasadim, hoslandigim kisi ile konusmadigim donemde barisma olarak tarihi vs bilmisti ama iliski icin ne zaman baktirsam 2 ay sonra diyor
sen kahve mi tarot mu katina mı baktırdın canım?
olmadı tekrar bi denicem ya emin olmak için. ama iş için yakın zaman 3 hafta demişti patladı mesela.
birini sormuştum aşk için o çıktı. olmaz bunla şöyle şeyler olacak sonra olmicak dedi. cidden öyle oldu.
bence aşk konusunda iyi meryem:))

Kızlar feci meraklandım Rezzan nası reklam yaptı burada? bende kaçırmışım topiğe bir ara hiç giremedim olayı bilen biri Özet geçebilir mi bana??

Kızlar kızlar bide bişey sorucam saraylı ne zaman fal aldı yaa:))
bide 23ünde giricem yazmış fal alacak değil mi?
ben onu bi tek denemedim galiba denemek istiyorum da kaçırmayayım

sen kahve mi tarot mu katina mı baktırdın canım?
olmadı tekrar bi denicem ya emin olmak için. ama iş için yakın zaman 3 hafta demişti patladı mesela.
birini sormuştum aşk için o çıktı. olmaz bunla şöyle şeyler olacak sonra olmicak dedi. cidden öyle oldu.
bence aşk konusunda iyi meryem:))

Ben hep katina atiyorum meryeme kahveyi deneme amacli 1 kere attim kahve yorumunu cok begenmedim tatlim bence de meryem ask konusunda iyi, zaten is ile ilgili seyleri geciyorum hemen :)) yalniz ben kadina cok baktirdim daha ne desin kadin bir de o var :)))

Merhaba kızlar fal atasımvar bugün babalar günü ne kampanya yapan site var mı? Önerdiğiniz biri var mı?

Ben hep katina atiyorum meryeme kahveyi deneme amacli 1 kere attim kahve yorumunu cok begenmedim tatlim bence de meryem ask konusunda iyi, zaten is ile ilgili seyleri geciyorum hemen :)) yalniz ben kadina cok baktirdim daha ne desin kadin bir de o var :)))
çok baktırınca olmuyo zaten ya famaya aynı şeyi yaptım bende:D
dur bir deniyim tekrar ben meryemi

Arkadaşlar an itibariyle çikan fallarimi bildiriyorum 1- Aylin haziran da konusma barisma var ama asil yukselis Eylul de demişti zaten durumda da iyiydi 2- Majeste Arar 3 hafta icinde ay sonuna doğru haber alacaksın demişti ve durumda da cok iyiydi 3-Sedef Gediz bu ay soguk konusmalar beliriyor sonraki aylar daha iyi olacak demisti oldukca iyiydi 4-Rezzan kiskancliklar olacak ve bu ay gorusme demisti o da bildi is gorusmemi de bildi secim sonrasi demisti. Diger baktirdiklarim Meryem 2 ay icinde barisma dedi bildi mi bilmedimi anlamadim durum pek iyi degildi Bilgehatun Temmuzda dedi erken oldugu icin bildi demiyorum ama durumda cok iyiydi Sehrazat o da temmuz dedi seni deneyecek falan dedi alakasi yok Ester temmuz sonu dedi rezaletti fali salladi Naira 15 gun demisti 20 gunde oldu ama cok pembeciydi Hestia Kizil 18 temmuzdan sonra dedi bilemedi parapsikolog durumda sifirdi salladi tamamen 7 gun dedi 15 gun surdu. Diger hatirlamadiklarim zaten yazmaya degmez.

Back
X