Binnaz Abla

rüyanur yaa çok komik dimi? sürekli abla abla:))) ama falı kötüydü. çok pozitifti yani ama bi tuhaftı bence. hiç zaman da vermemişti. sen beğendin yani canım?

Çok iyi diyemem ama kötü de diyemem. Sadece güvendiğim falcılarla aynı şeyleri söyleyip aynı tarihi verdiği için olumluyum. Bir daha yollar mıyım? Hayır. O kadar karışık yazmış ki parçaları ben birleştirdim.

Demekki herkeste olduğu gibi o da öyle yüzde yüz herkese tutturamıyor. Enerji meselesi diyip geçicez sanırım bunu da. Canım inan kıyıdan köşeden tutan yeri bile olması falının. Leş bi faldı
o zaman ben "bu kyreniaaa için" diyerek bi fal daha baktırıp başının etini yiyim onun=D

Arkadaşlar selena dediğiniz tellwedeki medyumselena di mi? Katina mı tarot mu göndereyim? Help!!

Bilgi için çok teşekkür ederim. Ben katina atayım diyorum. Bakalım ne diyecek:)))
Bu arada oha be 9. sıra nedir yahu? Kaç gün beklicem acaba offfffff:) Sevgiliyi bekle , falcıyı bekle, falcının söylediği tarihi bekle aman beee hep bekle hep bekle. Sabır taşı oldum çıktım:))))

Bu arada oha be 9. sıra nedir yahu? Kaç gün beklicem acaba offfffff:) Sevgiliyi bekle , falcıyı bekle, falcının söylediği tarihi bekle aman beee hep bekle hep bekle. Sabır taşı oldum çıktım:))))
:D :D :D
aynen beklemekte sıra ile işte..
Ben ilk 8. sıradaydım sanırım ya da 6 idi hatırlayamadım ama 1. sıraya da 2 günde düştüm.
1. Sırada ise 2 gün bekledim :D

kızlarrr günaydınn ,:KK36::KK36:
Nasılsınız iyisinizdir inşallah özledim sizlerii :))
Biliyorsunuz ben uzun zamandır fal atmıyordum , geçenlerde ( 9 haziran da) çok bunalmıştım kahve içtikten sonra bir yolun varda kahinvangaya fal attım , detay vermden aşk hayatımla ilgili genel yorum istedim .
Kısa bir fal bakmıştı , benim ilgilendiğim birinin olduğunu o kişiyi tarif etti , aramıza mesafe girdiğini ama mucizevi gelişmelere hazırlıklı olmam gerektiğini çünkü güzel bir aşk yaşayacağımı söyledi.
Ufak ufak gelişmler olcak iki hafta içinde yine ufak bir gelişme olucak . önce mesefeler yıkılıcak sana sıcak davranacak falan dedi. Okuyum geçtim sallamadım , 6 aydır bana benimle irtibata geçmeyen iki hafta içindemi geçicek dedim hatta yazsa bile bana sıcak ve samimi olmaz falan dedim içinden , amann diyip bıraktım :)
Fakat 18 haziranda bu arkadaş bana yazdıııı :KK57:
watsapda görünce 5-10 dk baka kaldım şok oldumm resmen , ve gayet sıcak bir şekilde nasılsn falan yazmış ,
Tabi bende mesafeli bir şekilde falan cevap vermedim , tersledim falan hemen aradı beni , yarım saat falan konuştu ,
Kapatırkende bundan sonra iletişimi koparmayalım olmaz mı falan dedi , ben krizlerdeyimmm :)))
Yanii kesinlikle kendimi kaptırmak istemiyrum umutlanmayacağım ama bana baktığı fal geldi aklıma , iki hafta geçmden ufak bir gelişme oldu evet gayet samimi ve sıcaktı . Bundan sonraki neler gösterir bilmiyorum ama umarım herşey yolunda gider . Hayırlısısıyla devam etsin tabikiii:KK37:
süperrrr çok sevindimm iş var demekki kahinvangadaaa:KK46::KK49:

kızlar çıkan fal haberım var. bir konuyla alakalı durumum vardı ozel hayatla ılgılı.nisan ayında aylin olmayan meryem bakmıstı onun dedıgı sekılde olay cıktı selena nın ıse dedıgının tersı cıktı patladı yani.

Kredisi az olanlar da fal atabilsin diye var o kelebek falı sanırım. Zira en düşük ücretli o. Zaten selena'nın maddi çıkar gözetmeyen nadir falcılardan biri olduğunu düşünüyorum. Geleceğe yönelik daha zamanı olan bir şeyle ilgili soru sormuştum, zamanı yaklaşınca bana cafeden yaz kart çekerim tekrar fal atma bunun için dedi. Tellwede sürekli başka fallarına yönlendiren falcılar varken selena o site için bi cevher. Selenaya şimdiye kadar 4 defa fal attım. Dediklerinden çıkan da oldu patlayan da ama enerjisini çok severim. Temiz bir enerjisi var bence.

Mert reiki'ye baktırmak istiyorum ama fiyatları fırlamış :cry:

Back
X