- 6 Ekim 2008
- 479
- 1.046
- 208
süperrrr çok sevindimm iş var demekki kahinvangadaaa![]()
offf bilmiyorum ki tesadüf mü desem 6 ay sonra onun dediğini tarihleremi denk gelirrr ,
Ay çok karışığımm bilmiyorum acaba devamı gelicek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süperrrr çok sevindimm iş var demekki kahinvangadaaa![]()
Tam da Selena'ya fal atmışken:)) Aylin olmayan Meryem kim? Falalem Meryem mi? Bana da söyledikleri yavaş yavaş çıkıyor da...kızlar çıkan fal haberım var. bir konuyla alakalı durumum vardı ozel hayatla ılgılı.nisan ayında aylin olmayan meryem bakmıstı onun dedıgı sekılde olay cıktı selena nın ıse dedıgının tersı cıktı patladı yani.
aynen fal alem Meryem canım selena bır gunde patladı ben de :)Tam da Selena'ya fal atmışken:)) Aylin olmayan Meryem kim? Falalem Meryem mi? Bana da söyledikleri yavaş yavaş çıkıyor da...
Kuzum hic kimse kimle evleneccegini bilemez bende kader olayi cok farkli..Valla kizlar selena bende de vasatti ilk fal geneldi baskasiyla evlendirdi digerindede gecmisimdeki insanla
Ben napıyım şimdi yaaa.... 1 hafta bekleyip patlangaç bir yorum alacağıma, falcı değişkliği yapmak mantıklı geldi şimdi. Tellwe de başka kimi önerirsiniz?aynen fal alem Meryem canım selena bır gunde patladı ben de :)
telwe de önerebileceğim kişi kalmadı ki selenaya su falı attım fal değildi yani o 30 liralık bir şey değildi kısa bir yorum o da böyle yaparsan söyle olur seklinndeydi sacmaydı..Ben napıyım şimdi yaaa.... 1 hafta bekleyip patlangaç bir yorum alacağıma, falcı değişkliği yapmak mantıklı geldi şimdi. Tellwe de başka kimi önerirsiniz?
Canımmmm tolinim ilk olarak seni çok özlediğimi belirtmek istiyorum ikinci olarak seni kocamaan tebrik ediyorum bitanesin şimdi onlar düşünsünkızlar benımde cıkan fal haberım var yazayım dedım ama malesefkı ask degıl işmayısta benım ıcın oenmlı bır sınava gırdım 2. meslegımı elıme almak ıcın bunun sonucunu bılenler;
saraylıcakta baktırmıstım sınav sormadım iş durumum ne olacak dedım elınden ne gelıyosa yap cabala sonunda geldıgın noktaya ınanamayacaksın demıstı gercekten oyle oldu sınavı gecemıycem dıye dusunurken türkiyede dereceye gırdım
son baktırdıgım faldada sınav sonucu ne olacak demıstım olumlu olacak ama sonrakı surec bıraz beklemelı gececek demıstı evet belgeyı almak ıcın bı sure beklıycez galıba
rezzan:subatta baktırdım iş durumum ne olacak demıstım ben soylemeden mayısta sınava gırecegımı bu sınavın zor ve kazananı az bı sınav olacagını ancak benım cok rahatlıkla gececegımı soylemıstı soyledıgı gıbı oldu iş içinde hazırandan sonra demıstı e bu da dogru hazırana kadar gene iş arayısım devam ettı ama bulamadım
venüs:venuse sınav ne olacak dıye sordum ne cok ıyı ne cok kotu yeterlı bı puan alacaksın dedıne yeterlısı ya derece yapmısım bu venusun olumsuz hallerı benı benden alıyo
famaek calısmamıssın olumsuz olacagını dusunuyosun ama olumlu olacak demıstı evet yetersız oldugumu dusunuyodum ama fazlasıyla yeterlıymısım
bılgehatun:4 lü tarıh içerisinde iş konusunda şansın acılacak demıstı gercektende şans dondumu ne
bırde saraylıya ocakta attıgım falda bana sana bırısı gel beraber iş kuralım dıycek bu adam kendını satmayı cok ıyı bılıyo guvenme bu adama demıstı mayısta hayatıma bırı gırdı hoslanıyodu benden sans verdım adam saraylının kurdugu cumleyı kurunca bende dank ettı ve adama pek yuz vermedım sonundada adam hakkaten uyuzun tekı cıktı
benden bu kadar![]()
Canim bende sana katiliyorum ayrica ben asla falda evlilik filan sormam ki keza bilgi bile vermem dedigim gibi begeneni vardir elbet ama bana ilk fali cok genel herkese soylenebilcek seylerdi hayatima baskasini soktu onla evleniceksin dedi diger faldada gecmisimdeki insanlaKuzum hic kimse kimle evleneccegini bilemez bende kader olayi cok farkli..
Off iyice kafam karıştı. Ben de büssürü online fal gönderdim. Değişik birine baktırayım bu sefer dedim kafam karıştı iyice. Klothoyağmur nasıl acaba? Burada daha önce adı geçmişti sanki. Ya da kalsın ne bileyim bilemedim hiçtelwe de önerebileceğim kişi kalmadı ki selenaya su falı attım fal değildi yani o 30 liralık bir şey değildi kısa bir yorum o da böyle yaparsan söyle olur seklinndeydi sacmaydı..
canımmmmmCanımmmm tolinim ilk olarak seni çok özlediğimi belirtmek istiyorum ikinci olarak seni kocamaan tebrik ediyorum bitanesin şimdi onlar düşünsün![]()
kuzummmm tebrik ediyorum senııııı valla cok sevındım he :))kızlar benımde cıkan fal haberım var yazayım dedım ama malesefkı ask degıl işmayısta benım ıcın oenmlı bır sınava gırdım 2. meslegımı elıme almak ıcın bunun sonucunu bılenler;
saraylıcakta baktırmıstım sınav sormadım iş durumum ne olacak dedım elınden ne gelıyosa yap cabala sonunda geldıgın noktaya ınanamayacaksın demıstı gercekten oyle oldu sınavı gecemıycem dıye dusunurken türkiyede dereceye gırdım
son baktırdıgım faldada sınav sonucu ne olacak demıstım olumlu olacak ama sonrakı surec bıraz beklemelı gececek demıstı evet belgeyı almak ıcın bı sure beklıycez galıba
rezzan:subatta baktırdım iş durumum ne olacak demıstım ben soylemeden mayısta sınava gırecegımı bu sınavın zor ve kazananı az bı sınav olacagını ancak benım cok rahatlıkla gececegımı soylemıstı soyledıgı gıbı oldu iş içinde hazırandan sonra demıstı e bu da dogru hazırana kadar gene iş arayısım devam ettı ama bulamadım
venüs:venuse sınav ne olacak dıye sordum ne cok ıyı ne cok kotu yeterlı bı puan alacaksın dedıne yeterlısı ya derece yapmısım bu venusun olumsuz hallerı benı benden alıyo
famaek calısmamıssın olumsuz olacagını dusunuyosun ama olumlu olacak demıstı evet yetersız oldugumu dusunuyodum ama fazlasıyla yeterlıymısım
bılgehatun:4 lü tarıh içerisinde iş konusunda şansın acılacak demıstı gercektende şans dondumu ne
bırde saraylıya ocakta attıgım falda bana sana bırısı gel beraber iş kuralım dıycek bu adam kendını satmayı cok ıyı bılıyo guvenme bu adama demıstı mayısta hayatıma bırı gırdı hoslanıyodu benden sans verdım adam saraylının kurdugu cumleyı kurunca bende dank ettı ve adama pek yuz vermedım sonundada adam hakkaten uyuzun tekı cıktı
benden bu kadar![]()
kızlar benımde cıkan fal haberım var yazayım dedım ama malesefkı ask degıl işmayısta benım ıcın oenmlı bır sınava gırdım 2. meslegımı elıme almak ıcın bunun sonucunu bılenler;
benden bu kadar![]()
cok tesekkur ederım canımmmkuzummmm tebrik ediyorum senııııı valla cok sevındım he :))
cok saolasın sımplyimtolin tebrikler
senin zaten saraylıyla enerjin baya tutuyor. Falcını buldun bence bırakma derim ben hala arayıştayım
![]()
cok saol canım o mevzular cıksın ılk sana yazıcam zatenTolincimm süperr bi haber buu.tebriklrr canımm inşallah konuştuğumux mevzularda çıkarrr haberlerle gelirsinnn![]()