Binnaz Abla

Panpaa cok sevindim hayirli osun tebrik ederimm :KK36:
Insallah bu cabalarin bosa gitmeyecek hepsinin sonucunu alicaksin
saolasın pampam benım bence ıkımızınde cabaları bosa gıtmıycek:KK60:

Tolinim tebrik ederim:KK9: başarılarının devamını dilerim:nazar: nasıııııl sevindim bilsen :KK76: inşaallah her şey gönlünce çok güzel olsun...
cok cok tesekkur ederım canım ınsallah hepımızın hakkında hayırlısı olur:KK60::KK60:

Kizlar arzubaciyi deneyen varmi aranizda parasinda degilim cikiyormu dedikleri lutfen deneyen varsa soylesin cok ihtiyacim var :/

kızlar hüma bal nasıldır okumuştum biraz buralarda çıkan çıkmayan var yine galiba
ay fal atıcam bugün istediğim hiçbir falcı online değil deliricem..

deneyenler var ama ciktiigini duymadim :/ daha uygun birine atsan en azindan fali cikmis olan kisilere
ben cok attım kendisine ilgili bakıyo baştan savma değil.ama etkilemek istemem herkes baktırdığı falları yazıyo buraya.bana dediği tarih olrak cıkmadı ama durumları biliyor . sanal kahvesi falan var ordan da kart cektirebiliyorsun.

ben cok attım kendisine ilgili bakıyo baştan savma değil.ama etkilemek istemem herkes baktırdığı falları yazıyo buraya.bana dediği tarih olrak cıkmadı ama durumları biliyor . sanal kahvesi falan var ordan da kart cektirebiliyorsun.
Anladim cok saol su falina mi baktirdin sen? tarihlerde mi yanilma oluyor yoksa tamamen mi yanilma oluyor cikmiyormu yani? sadece gecmis olarak mi tutarli

Anladim cok saol su falina mi baktirdin sen? tarihlerde mi yanilma oluyor yoksa tamamen mi yanilma oluyor cikmiyormu yani? sadece gecmis olarak mi tutarli
aslında benim durum cok karışık tarot attım hep katına sanal kahve hep kart cektim ama su hiçatmadım. gelecek ile ilgili cok iddalı konusuyo acıkcası ama her yorum gibi olumlu ve olumsuza acık. bazı net seyleri bildi mesela. gelecekte ben umıtsızım ama cok begeneni var yorumları okuyorum.bugun bişey demişti sağlıkla ilgili aklımdan gecitiyodum o soyledi mesela. bu tarz seyler. ama tarih olmadı .

aslında benim durum cok karışık tarot attım hep katına sanal kahve hep kart cektim ama su hiçatmadım. gelecek ile ilgili cok iddalı konusuyo acıkcası ama her yorum gibi olumlu ve olumsuza acık. bazı net seyleri bildi mesela. gelecekte ben umıtsızım ama cok begeneni var yorumları okuyorum.bugun bişey demişti sağlıkla ilgili aklımdan gecitiyodum o soyledi mesela. bu tarz seyler. ama tarih olmadı .
bende geçmişi en iyi rezzan selena meryem ve nesibe bildi.

gelecek tabi herkesin ıstediği ama olmadı olacağınıda hıc sanmıyorum.

Kart gondersende suyla destekliyordur belkide.Iliski hakkinda bildi mi ? cok soru sordum merakimi mazur gor :) birde sarayli mi arzubaci mi sence?

[
Kart gondersende suyla destekliyordur belkide.Iliski hakkinda bildi mi ? cok soru sordum merakimi mazur gor :) birde sarayli mi arzubaci mi sence?
saraylıya hıc baktırmadım cunku fal baktırmıyorum artık. zaten sıra bekle bekle sabırsızım ben.

Arzu bacı suyla destakliyormu bilmiyorum kart cektiriyodu hep . evet bildiği seyler var . zaten benim genel bktırdığım falcıların cogu genel durumu bildi. gelecek içinse sadece meryem diyorum yine oda parasal bir mevzuu. gelecek kimsede cıkmadı bende.

Baskalarinada attim ama hepsi yalan oldu.Fali cikanlardan kimi onerirsin?ben artik mutlu olmk istiyorum. :/ burada mutlulugu hakedenler bir mucizeyle karsilasirizda yuzumuz guler insallah..
Canim sahsi gorusum fali biraktiktan sonra daha mutluyum acikcasi... enerjimin uydugu tek kisi sarayli hanim onada ayda 1defa baktiriyorum baskada falciya baktirmama karari aldim cunku her falcida temiz bir kalp yok buda bizi negatif etkileyebikiyor ve bircogu ya katt okuyucu ya da dolandirici falciliklari bile sahte insanlari kandiriyorlae umut tacirleri

Canim sahsi gorusum fali biraktiktan sonra daha mutluyum acikcasi... enerjimin uydugu tek kisi sarayli hanim onada ayda 1defa baktiriyorum baskada falciya baktirmama karari aldim cunku her falcida temiz bir kalp yok buda bizi negatif etkileyebikiyor ve bircogu ya katt okuyucu ya da dolandirici falciliklari bile sahte insanlari kandiriyorlae umut tacirleri
saraylı bu kadar ıyı mı gercekten. ben olumsuz iki fal aldım cok uzuldum. Baktırmak istemiyorum artık ama içimde yine bi ses işte.Nesibe nesibe dediler attım tamam bildiği seyler var ama ihtimalli konuşuyo sunu yaparsan olur falan .Bazılarını cumlelerini bile anlamıyorum. Gerçekten dipsiz kuyu aslında bu iş. İnsanın aklına ACABA sorusunu tekrar getiriyor.

Saraylıda mı ihtimallı konusuyo baktıranlar yazabilir mi?

bbana fal bakıcaktın ben seninkne bktım ama sen beni oyaladın ve bir daha bakmadın
ya uf sen nasıl bir psikopatsın bi yapışıyosun gitmiyosun
baktım ben senin falına ayrıca her yerden tahrik edip durma. benden alıntı yapıp özel mesaj atma artık yeter.

ya uf sen nasıl bir psikopatsın bi yapışıyosun gitmiyosun
baktım ben senin falına ayrıca her yerden tahrik edip durma. benden alıntı yapıp özel mesaj atma artık yeter.
bakmadın asıl psikopat sensin yok evde deglm dedin neyse hakkımı helal etmiyorum

Back
X