Binnaz Abla

Selena bana gelecek ile ilgili net bir sey dememisti, sadece adim at senin istemedigini dusunuyor gibi tavsiye verdi, 10 gun bekletmese tekrar atarim aslinda :)

Sarayli da bu kisiyle ultra sabir gosterirsen olabilecegini ama uzulecegimi baska firsatlari kaciracagimi soyledi, fal olumsuzdu ama ben begendim bakim tarzini cunku ben de daha once dedigim gibi tarotun olasilik ve potansiyelleri gosterdigini gelecegin degisebilecegini dusunuyorum, biraz zaman gecince atarim tekrar

Ben asil fatimayi bekliyorum totelde en isabetli ve uzun vade dedikleri onun cikti
Fatimaya ne attın canım? Birde rezzana baktırmışmıydın?ben fatimayı merak etmiyor Değilim

Selena bana gelecek ile ilgili net bir sey dememisti, sadece adim at senin istemedigini dusunuyor gibi tavsiye verdi, 10 gun bekletmese tekrar atarim aslinda :)

Sarayli da bu kisiyle ultra sabir gosterirsen olabilecegini ama uzulecegimi baska firsatlari kaciracagimi soyledi, fal olumsuzdu ama ben begendim bakim tarzini cunku ben de daha once dedigim gibi tarotun olasilik ve potansiyelleri gosterdigini gelecegin degisebilecegini dusunuyorum, biraz zaman gecince atarim tekrar

Ben asil fatimayi bekliyorum totelde en isabetli ve uzun vade dedikleri onun cikti
hayırlı olsun canım fatımaya ne atmıstın ve ne soylemıstı?

Fatimaya ne attın canım? Birde rezzana baktırmışmıydın?ben fatimayı merak etmiyor Değilim

Derdini paylastan su atmistim, yine pahali ve beklemistim baya ve herkes boyle cok ovdugu icin sanirim beklentilerim cok yuksekti ilk basta fali begenmemistim buraya da yazdim hatta :) oyle sok aaa nasil bildi gibi bir sey yoktu ama gelecek ile dedikleri cikti benimki ile falcilarin diyebilecegi cok spesifik seyler var aslinda ama kimse demio :))

Rezzana cok attim ben kendisine saygi duydugumdan olumsuz konusmak istemiyorum bu siralar belki enerjimiz uymuyordur diyelim :) ama hic atmadiysan ona deneyebilirsin benim ilk fallarim cikmisti ozellikle gecen sene baktirdiklarim

cnm meryem genelde hep aynı seyleri mi soyledi falları hep aynı tutarlılıkta mıydı?

Burda yazilanlardan biraz etkilenip meryeme farkli hesaptan fal attim hatta mobil odedim cunku paypalda yine isim cikiyor yine paralel bakti, ben uzun vade icin onermiyorum ama kisa vade icin bence iyi, biz zaten konusmaya baslamistik o sirada ask hayatimda ne olacak die genel fal attim katina, hoslandigin ile goruseceksin 1 hafta icinde dedi, sonra forumda yok harf bilio yuzundeki beni bilio die yazdilar hemen kahve attim ayni soru bu sefer de benden hoslanan 2 kisiden bahsetti ama aklimin baskasinda oldugunu soyledi, katinasi daha iyiydi yani, yalniz begenmeyen de cok var meryemi haberin olsun, istersen fali atayim sana bi fikrin olur

Kizlar ben az once fal kutusunda neseye katina attim bakalim nasil yorumluycak merak ediyorum.

Burda yazilanlardan biraz etkilenip meryeme farkli hesaptan fal attim hatta mobil odedim cunku paypalda yine isim cikiyor yine paralel bakti, ben uzun vade icin onermiyorum ama kisa vade icin bence iyi, biz zaten konusmaya baslamistik o sirada ask hayatimda ne olacak die genel fal attim katina, hoslandigin ile goruseceksin 1 hafta icinde dedi, sonra forumda yok harf bilio yuzundeki beni bilio die yazdilar hemen kahve attim ayni soru bu sefer de benden hoslanan 2 kisiden bahsetti ama aklimin baskasinda oldugunu soyledi, katinasi daha iyiydi yani, yalniz begenmeyen de cok var meryemi haberin olsun, istersen fali atayim sana bi fikrin olur
cnm saolasın ben de atmstm 2 ay once meryeme tarot daha dediginin cıkmasına var. ben de sey var hani bi kere atınca bi falcıya bi daha atmıyorum cunku farklı soyler diye korkuyorum :) o yuzden merak ettim :)

cnm saolasın ben de atmstm 2 ay once meryeme tarot daha dediginin cıkmasına var. ben de sey var hani bi kere atınca bi falcıya bi daha atmıyorum cunku farklı soyler diye korkuyorum :) o yuzden merak ettim :)

Birak ayni falciya fal atmayi bu kadar cok fal bile atilmaz :) ozellikle katina attiysan iyiyse ustune katina actirma, tarot yine enerjisi daha dusuk de normali 6 ayda bir baktirmaktir :)) ben de yapmiorm ama fallarin cikmamasinin tutarsiz olmasinin nedenlerinden biri de asiri fal baktirmak

Kizlar ben az once fal kutusunda neseye katina attim bakalim nasil yorumluycak merak ediyorum.
Ben Neşe ye baktirdim bir kere. Durumu hic bilemedi. Ustelik aynı fal içinde hem biriyle tanisacaksin hayatinin aşkı olacak dedi 2.paragrafta da bu tanisacagin kisiyle uzun süre birlikte olmayacaksin kisa surecek dedi. Ben de soru sorarken dedim nasil hem öyle hem böyle oluyor kisaysa nasil hayatimin aşki o da cevap vermedi tutarsiz ve sallama bir faldi

Bu arada arkadaşlar telwe Nazann diye biri var ona da attim profilindeki yorumlara aldanıp o da iyi değildi yazık oldu paraya bir de katina baktir diye avlamaya çalıştı. Ben bu katina falina pek güvenmiyorum 2000 bilmem kaçlı yıllarda Mara Marimardi mi neydi o yazar Katina romani yazdi o roman cok unluydu izmir buyuculeri adı. iste o romandan sonra katina falı diye birsey çıktı ondan önce böyle bir fal yoktu Türkiye'de kimsede kartları falan yoktu. Ben her zaman tarota güvenirim en azindan hep bilinen birsey. Katina kartlarini da almıştım romandan sonra ama mesela yüzük çıkıyor hemen evlilik falan diyorlar inanmiyorum

Şimdi falım geldi neşeden eski erkek arkadaşımın bencil olduğunu onun kendini benim yerime koyup bakmadığını.Yarım kaldığını yaşanmamış çok şey olduğunu onun ciddi sıkıntıları var işin içinden çıkamadığını bunaldığını sıkılıdığını asla kötü olduğunu göstermediğini söyledi.ve 2 ay içersinde beni araycağını beni sevdiğini söyledi.Arafta 2.5 ay dedi.Keşke çıksa.

varmı yıldızname bakan kımse?:KK51:
Yok be canımmm nerdeee:KK14: bi bulsam! Falalemdeki Nalan Yazmış Ramazan boyunca eski Türkçe yıldızname bakıcam diye cesaret edip atamadım nasıbbişey çıkacak bilemiyorumki birde kadercide yazıyodu Ecbed Hesabı ile natsuri falı diye

Yok be canımmm nerdeee:KK14: bi bulsam! Falalemdeki Nalan Yazmış Ramazan boyunca eski Türkçe yıldızname bakıcam diye cesaret edip atamadım nasıbbişey çıkacak bilemiyorumki birde kadercide yazıyodu Ecbed Hesabı ile natsuri falı diye
o nalanı bende merak ettim ama o kadar ıyı bakabılecegını sanmıyorum onun o yuzden gerek yok:KK51:

Back
X