Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
buse sen kıza eşin erkeğe meyilli günlerde olmuş.şansın eşit.bakalım sende yazarsın öğrenince

inş cnm ay hangisi olursa ikiz mi olcaklar kaydirigubbakcemile3
yazarım tabıkı cnm tşk ederim
başka günlerede bakabılıyormuyuz bilmiyorumkismile

10.gün derken????
canım sen her ay beni bu sayfadan bul.yumurtlama günlerini tespit et.bana tarih ver ben bakarım

10.gün derken????
canım sen her ay beni bu sayfadan bul.yumurtlama günlerini tespit et.bana tarih ver ben bakarım

tşk ederim cnm sağoll
dün grafiği inceledim ama baya karışık 3 çizgi var 1 erkek 1 kız diğeri entellektüel ne oluyo ???
hayır şimdi 15. güne baktın ya sen 23 ağustos
10. gün 19 ağustos oluyo
17. gün 26 ağustos bakabilirmisin opuyorumnanaktan

19 ağustosta kıza meyilli...
26 ağustosta kızdan erkeğe meyile geçmek üzere olan gün...ama sen bunları boş vercen canım.yumurtlama günün ne zamana denk geliyorsa senin günün odur..
19 23 eylül
12 21 ekim
5 15 kasım
4-8 aralık
4-10 şubat2011
bu tarihlere denk getirmeye çalış.bunlar senin erkek günlerin.eşin içn sen bak..sana verdiğim tarihlere aç bio ritim takvimine bak bakalım ben neye göre tarih vermişim sana..ordan anla eşin içinde bak.biraz uğraşın kızlar.açıkça yazıyor işte....

tmm cnm ben baktım zaten inceliyorumda karışık geldi çizgiler tam güne denk gelen çizgilerin kesisştiğimi

benim kızıma 2007 ekim ayının 15 ile 20 arası hamile kalmıştım ..baktım eşim içinde benim içinde erkek görünüyo...benim d.t 18.09.1981 eşimin 12.12.1976...bende tutmadı bio ritim kzım var benim..

benim kızıma 2007 ekim ayının 15 ile 20 arası hamile kalmıştım ..baktım eşim içinde benim içinde erkek görünüyo...benim d.t 18.09.1981 eşimin 12.12.1976...bende tutmadı bio ritim kzım var benim..

Canım verdiğin tarihlerde sen erkek gününde değil erkeğe yetkın günlerdesin eşin ise kız günlerinde.yani tam gününde olmakla yatkın olmak farklı.Yinede mimozada bir baksın bakalım.

Benim iki kizimda da fiziksel en yuksekte duygusal en asagida... Yani erkegi gosteriyorlar. esimde de erkege yakin cikiyor biri ikincisi de erkek gosteriyor.. bu yontem tutmadi bende. Mimozacigim, cinsiyet belirleme konusunda, sirf bu yuzden erteledigini okudum. Bence bu sebepten erteleme derim.. Ama tabii ki sen bilirsin..

ölemi diyosunuz kızlar:)sevindim ya inanın tutanların çoğunluğunu görünce reglimi kaydırmayı bile düşünüyordum ama siz öle diyosanız doğrudur.momofcum bana versene tarihlerinizi bende bi bakiim:))))özelden yollayabilirsin.tuıtmayanları görmeye ihtiyacım var:)

ben anlamıyorum mımoza bide bana bakarmısın ilk kızım. 15 .04.2007.ikinci kızım 25.03.2008.benım doğ tarihi.22 .01.1980

iki kızınada kıza yatkın günlerde hamile kalmışsın ...yani son adet tarihine göre baktım.ilişki gününe göre değil.ama çokta farketmiyor zaten yani her ihtimalde kıza yatkın çıkıyor.sınırda falan değil yani

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…