Doğuma Hazırlık Bio-ritiminizle bebeğinizin cinsiyetini önceden hesaplayın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yaaaa enteresan.keşke daha önce öğrenseydim bu olayı buna göre hamıle kalırdım ya.neden daha önce çıkmadı karşıma bu melet acele etmışım valla.ikinci bebeğe.

canım bana da baka bilirmisiniz ben baktım ama emin değilim eylül ayı için erkek bebek
ben 21.12.1979
eşim 15.12.1979
yer edirne teşekkürler şimdiden

canım bana da baka bilirmisiniz ben baktım ama emin değilim eylül ayı için erkek bebek
ben 21.12.1979
eşim 15.12.1979
yer edirne teşekkürler şimdiden

14.15.16 eylül sen erkektesin..
7.8.9.10 eşin erkekte.çakışma yok...senin yumurtlama dönemin denk gelirse kendi erkek günlerine eşin erğe yatkın günlerde deneme yapabilirsin...

mutlucum ben bu ay çok hasta oldum.şu anda antibiyotik tedavisine başladım.inşallah adetim gecikirde kendiliğinden bir dahaki ay denk gelir.eşimin doğum tarihi belli değil moralimi o bozuyo.oda belli olsaydı çok daha net olurdu.kimliğindeki gerçek değil diyince kaynanam, kafamın tası attı....ben denk gelene kadar beklemeye karar verdim.çünkü dediğim gibi tutmayan yok.
momof denk gelmiyo dedi.bana tarihlerini versede bi baksam.ilk olacak çünkü(((

evet momof bekliyoruz doğum tarihlerini. mimoza çok gecmis olsun canım iyi bak kendine iyileş zaten antibiyotik de vücudunu alkali yapacaktır isabet olmuş. Iyileş gel Allah izin verirse tutturucaz bizim oğlanları inşallah birlikte canım

14.15.16 eylül sen erkektesin..
7.8.9.10 eşin erkekte.çakışma yok...senin yumurtlama dönemin denk gelirse kendi erkek günlerine eşin erğe yatkın günlerde deneme yapabilirsin...

mimozacım teşekkür ederim canım sence benim erkek günlerim de mi eşimin erkeke bebek günlerinde mi olmalı yardımcı olursan sevinirim canım bu ay 3. denemem olacak çünkü...:uhm:

mimoza burdamısın nasılsın canım iyileştinmi...bugün 3 kişiye baktım bioritmine ikisi hamile... yine tuttu....ve şu sonuca vardım ben kendimce kesin olan günlerde sorun yok ama eşle çakışan ve birinin kesin diğerinin meyilli günü olduğunda kesin olan tarafa kayıyor cinsiyet ....

ama mutlucum süper annelerde ben hatırlıyorum kızlar tam o takvimi aldıkları yerin verdiği gü nlerde yani kesin günlerde denedi.hemde yum gününü bile denk getirdi hiç biri tutmadı ya....

işin kötü tarafı ben mesela eşimin kesin d.gününü bilmiyorum.eşimde bilmiyo(((
yani benim kesin günümde deneme yapmam lazım. zaten deneme yapcam en azından benimki kesin günlere denk gelsin

ama mutlucum süper annelerde ben hatırlıyorum kızlar tam o takvimi aldıkları yerin verdiği gü nlerde yani kesin günlerde denedi.hemde yum gününü bile denk getirdi hiç biri tutmadı ya....

Mimozacım o zaman tutmayan arkadaşların ortak bir özelliği vardı.Hemen hemen hepsi yumurtlama tarihlerini denk getirmek için ilaç kullandılar acaba diyorum doğal süreç içinde gerçekleştiğinde mi doğru çıkıyor.Yani hormonlara müdahele belkide dengeyi bozuyor.

Gerçi bu takvimi satanlar böyle bir oynamayı(regl düzeni) uygun buluyorlardı ama onların amacı satmak olduğu için gerisini pek düşünmüyorlardı.

AMA FİONACIM BİORİtimle ilgili türkçe siteler dahil bi araştır bak ...ne olursa olsun insanın bioritim seyri değişmez yazıyo

Merhaba mutlu nasılsın?Bende aynen senin gibi düşünüyorum.Kesin taraf hangisiyse o oluyor.İki tarafta farklı cinsiyetlere kesinlik varsa işte o zaman yanılmalar yaşanabiliyor.

BİORİTM NEDİR?

Doğduğunuz günden itibaren, bedeninizin en küçük hücresinde, organik yapınızda, davranışlarınızda ve çevrenizde, sürekli olarak devreler ve ritimler halinde seyreden bir faaliyet söz konusudur. Öyle ki, bu devre ve ritimler,
bir süreklilik içerisinde, kesinlikle son bulmayan bir tekrarlama halindedirler.
İnsan bedeni bu değişimler silsilesine öylesine ayarlanmıştır ki, biz genelde bunları kendiliğinden kabul ederiz ve süregelen bu değişimlerin devresel bir fenomen olmalarını dikkate almama eğilimi gösteririz: Akciğerler ve solunum, böbrekler ve bilinen işlevleri, kalp ve nabız, gündüz ve gece, ilkbahar, yaz, sonbahar ve kış. Bazılarını kabul ederiz, bazılarıyla mücadele ederiz, bazılarını ise henüz bilemeyiz bile.

Bedensel ritimlerimiz içerisinde açıkça tanımlanmış üç devre vardır ki, bunlar, davranış biçimlerimizi bildiğimiz sebep-sonuç bağıntısının dışında etkilerler. Bu devreler süreklidir ve psikolojik değişikliklere sebep olurlar. İşte, sözünü ettiğimiz bu üç devre bioritimler olarak tanınırlar.

ben o zamanları tam bilmiyorum tabi kızlar. ama mimoza doğru söylüyo ne olursa olsun deişmez diyolar. acaba hepsi de kesin erkek günlerdemiydi yoksa nötr yada erkeğe meyilli günlerimi denediler...

AMA FİONACIM BİORİtimle ilgili türkçe siteler dahil bi araştır bak ...ne olursa olsun insanın bioritim seyri değişmez yazıyo

Canım evet bio ritim değişmiyor ama biz yaptığımız müdahalelerle kendi ritmimizi bozduğumuzda bio ritimle uyumsuzluk yaşanıyor.Yani bu benim fikrim.Bu arada benimde yumurtlama tarihlerimle çakışmıyor hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…