iki kızınada kıza yatkın günlerde hamile kalmışsın ...yani son adet tarihine göre baktım.ilişki gününe göre değil.ama çokta farketmiyor zaten yani her ihtimalde kıza yatkın çıkıyor.sınırda falan değil yani
canım bana da baka bilirmisiniz ben baktım ama emin değilim eylül ayı için erkek bebek
ben 21.12.1979
eşim 15.12.1979
yer edirne teşekkürler şimdiden
14.15.16 eylül sen erkektesin..
7.8.9.10 eşin erkekte.çakışma yok...senin yumurtlama dönemin denk gelirse kendi erkek günlerine eşin erğe yatkın günlerde deneme yapabilirsin...
ama mutlucum süper annelerde ben hatırlıyorum kızlar tam o takvimi aldıkları yerin verdiği gü nlerde yani kesin günlerde denedi.hemde yum gününü bile denk getirdi hiç biri tutmadı ya....
mimoza burdamısın nasılsın canım iyileştinmi...bugün 3 kişiye baktım bioritmine ikisi hamile... yine tuttu....ve şu sonuca vardım ben kendimce kesin olan günlerde sorun yok ama eşle çakışan ve birinin kesin diğerinin meyilli günü olduğunda kesin olan tarafa kayıyor cinsiyet ....
AMA FİONACIM BİORİtimle ilgili türkçe siteler dahil bi araştır bak ...ne olursa olsun insanın bioritim seyri değişmez yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?