bir adamın ikinci evliliği olmak zor mu ?

Kimsenin ahini almadan , gözü kalmadan yaptiginiz hersey yolunda gider ve bir adamin 2.evliligi olmak zor degildir.Ancak yeni baba olmus bir adamin- karisinin hamileligi suresince yasadigi -ruhsal degisiklikleri 19 yasinda bir kizla tatmin etmesi, bebegine alisacagina, citir sevgilisine kosmasi, citir sevgilisinin evli oldugunu ogrendikten sonra da devam etmesi, adamin bosanmasina bilerek veya bilmeyerek sebep olmasi, bu kizimizin sanki hirs yapip hemen evlenip hemen de cocuk yapip ilk esin basaramadigi sahane kocayi, harika babayi yaratacagini ummasi, "ama cok seviyorum"un arkasina siginmasi, adam +adamin ailesi+eski es+cocuk gozunde eger ilk esin major bir kusuru yoksa bastan cikaran, ayartan, duzen bozan kadin olarak bilinecek olmasi, ilk mutsuzlukta senin yuzunden bosandim diyecek bir adamla evlenecek olmasi, ilk hatasinda "kimle yazistin,nereden geliyorsun, baskasiyla mi sevistin, kisa giyme, acik giyme, vb vs " baskilara ugrayacak olmasi, yas farkindan dolayi evliligi suresince hep buna maruz kalacak olmasi, nikahi bastiktan sonra hayatin monotonlasacak olmasi, senin icin bosandim daha ne istiyorsun diye yaptigi yapmadigi herseyi yeterli gorecek bir koca olacak olmasi, sikayet etmek istese e sen yaptin, simdi cek denilecek olmasi, 22 yasinda onunde guzel ve uzun bir hayat varken kocamla gezerim+eglenirim zannedip.don yikayip camasir katlayacak olmasi sorun. Bence :) say say bitmez...

tereddütünüz varsa zaten olmaz bu iş. eski eşle illaki görüşecek, sizi ister istemez kıyaslayacak, eski hatıraları illaki merak edeceksiniz bu size yük olacak tekrar düşünün bence

valla bana göre 18 19 farketmiyor.
18 de reşit olunca birden yetişkin olmuyor bu çocuklar.
30 yaşında evli adam 19 yaşındaki çocukla oluyorsa sübyancıdır.
Bana göre de 19 yaşındaki kız evli adamın metresi olmayı biliyorsa çocuk diyemeyiz tamam adamı suçlayalım ama kızı çocuk, yetişkin değil diye de sıyırmayalım işin içinden

Bana göre de 19 yaşındaki kız evli adamın metresi olmayı biliyorsa çocuk diyemeyiz tamam adamı suçlayalım ama kızı çocuk, yetişkin değil diye de sıyırmayalım işin içinden

işte çocuk olduğu için kandırılması kolay olmuş.
benim bakış açım bu şekilde.
siz sıyırmayın taşlayın

Bi tanesi gerine gerine sevgilim bana Serdivan'dan ev aldı diyodu, yasminsay arkadaşımız muhiti biliyomuş Sakaryalı olduğu için, dedi ki Serdivan zaten metres yuvası oldu, normal insanlar da evini satıp kurtulmaya bakıyor diye, öyle böyle gümlemedik.

Giden adam tutulmaz ilk evlilikde bitebilir 5 ci evlilikte evlilikker kurtulsun diye dandik evliliklere çocuk yapanların hüsranı bitmez ne zor ne kolay bilmem insan hayatını kendi bilir kimseyi tanımam kimsenin body gardi degilim konudaki az önce bı konu okudum kadın kocasının sevgilisine saldırmış bilmemne insanların ilişkisi bu kadar boka sardiktan sonra A olmaz b olur c olmaz y olur .İnsan gibi gidecek insan yoluna alacak parayı nafaka mülk ne haltsa bizden eş olmuyir anne baba olmayı becerelim deyip yürüyecek yoksa gerisi rezillik gerisi sen cal o oynasın.Ben rezillik gümbür ve ayağa düşen şeyin adının evlilik olduğuna da inanmıyorum .Biri beni istemiyorsa o insan benim için yoktur acıma ile ilişki yürümez .Gitmek isteyeni de hicbirseyle tutamazsın Siz olmayın başkası olur .Düzgün sevilip sevildiğini kocayla oluyor evlilikte çocukta o zaman düzgün gidiyor iki kişi başlar biri istemezse biter gerisi güzelleme öfke bu tepkiler durdurmaz zaten göze alınmış oluyor kim bilebilir kocanın bin kere ayrılmak istiyorum deyip demedigini bin kere kadının aldatıp affedip durduğunu nerden bileyim gitmeyi kafaya koyan gider ha kadın ha erkek istedigin kadar bağır çağır üzül Konuda yorumum bu her insan ne istiyorsa onu yapar .İşte ben niye yazıyorum kendim bakacaksan paran varsa yap çocuğu muhtaç olmayacaksın artık o bitirdi bu bitirdi bu koca 10 yıl sonrada gider 20 yıl sonrada gider 30 yıl sonrada gider .Olay bu durmayacak olay bu .Akacak kan damarda durmayacak ölüm gibi evlilik o sebep bu sepep su sepep bitecek nokta.Esim bu gün gidiyorum dese dünyayı yirtsam yok çare .

işte çocuk olduğu için kandırılması kolay olmuş.
benim bakış açım bu şekilde.
siz sıyırmayın taşlayın
Çocuk daha yakın bir zamanda çocuk yapmaya kafayı takmış sen bilirsin aşkito.

Yanlış konuya yazdınız herhalde
Konu sahibi adamın karısı değil
3 yıldır adamla ilişki yaşamış bir metres
Zaten karisi adamı boşamis bundan dolayı

Çocuk daha yakın bir zamanda çocuk yapmaya kafayı takmış sen bilirsin aşkito.

şu an 21 yaşında değil mi?

evlenmeden mi çocuk yapacakmış?
yapsın adam sanki.diğer çocuğuna babalık yapıyormuş gibi koştur koştur doğursun bir tanede kendi madem.

Kimse kimsenin malı değil işveren kovar çoluk çocuğun var demez azrail gelir çocuğun var canını almayimdemez ölürsün yani ilişki biter beni seviyor demez karşı taraf arkadaslikta biter anılar demez dostun evlilikte biter herşey bitebilir aniden zamanla hiç farketmez .İstemeyene yol orada deyip rezilligin dibine vurmayacaksin kadın yada erkek hepsi bu .Napacaksin duvarami baglayacaksin kapıya mi zincirleyeceksin kanunlami tutacaksın zorlamı yakasına yapisacaksin nereye kadar ne zamana kadar hayatının sonuna kadar gitme potansiyeli yüksek bu insanla beraber olunca ne geçecek eline. Delirmemek için yol verecek yoldan çekilecek kendine yeni yol çizeceksin.Bizi isteyenle aşk yasanir bizi sevenle evlilik güzeldir.Gerisi dandini

valla bana göre 18 19 farketmiyor.
18 de reşit olunca birden yetişkin olmuyor bu çocuklar.
30 yaşında evli adam 19 yaşındaki çocukla oluyorsa sübyancıdır.

Hade sübyancı konu sahibi artı 22 yaşında ve her şeyin farkında olmasına devam ediyor. Gerekçesi ise coooğ seviyormuş, kopamıyormuş.

Peki çocuğuna rağmen karısını aldatan adam sizi niye aldatmasın?nasıl güveniyorsunuz ki?bence boşuna soruyorsunuz burda,siz evlenirsiniz bu da bile bile lades demek olur.kendi düşen ağlamaz sonuçta

kabul etmiyolar ama bizim ailede kaçarak evlenme var muhtemelen öyle olucak
Siz muthis aşık bir ciftsiniz. Mutlaka evlenin ister kacin ister koşun. Devlerin aşkı büyük olur. Burdaki kıskanç kadınlar anlamaz. Sizi harika ışıl ışıl bir gelecek bekliyor.

yani karısını sizle aldatan siz evlenincede sizi başkasıyla aldatır buna aklınız kesmiyor mu?

Hade sübyancı konu sahibi artı 22 yaşında ve her şeyin farkında olmasına devam ediyor. Gerekçesi ise coooğ seviyormuş, kopamıyormuş.

yukarıya konuya ilk mesajımı ekledim.
konu sahibesinin akılsız olması adamın sübyancı sapık olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
çok seviyor kopamıyorsa evlensin görsün gününü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…