bir adamın ikinci evliliği olmak zor mu ?

Ve sana yalan söyleyen,eşini aldatan yaşça büyük çocuklu biriyle evlenmeyi düşünüyorsun öyle mi? Eşini aldatan seni de aldatır. Bunu hiç düşünmüyor musun? Yuva yıkanın yuvası olmaz.

Şaşırdım yorumlara konu sahibesi aklı başında bir insan gibi yorumlar yapılmış. KOnu sahibesi 20lik genç kız falan değil, evli adamla olmakta beis görmeyen bir metres, bu kadar. Evde el kadar çocuğu varken 16lık kızla takılan pedofil adamı seven insanın aklı başında değildir zaten konu sahibesi hem akılsız, hem ahlaksız ve rezil hak ettiklerini yakında bulacak. Böyle leş karakterler birbirini hak ediyor, olan gariban çocuklara oluyor. Adam konu sahibesinden de çocuk peydahlar sonra yeni maceralara yelken açar bu işin olacağı bu açıkçası umrumda da değil burdan o...ulara hiç sempati falan yapamicam kusura bakmayın.

çok ciddiyim bu konuda asla anlamadım evli olduğunu asla hemde
Biz de asla yemedik mesela anlamadığınızı, cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsunuz, sorunuza gelirsem sorun yaşamazsınız hemen evlenin,
hemcinsinizin yatağından arakladığınız adamı yatağınızdan araklarlar en fazla, bu da sizin için sorun olmaz diye düşünüyorum.

troll mü acaba? yoksa bi insanın gerçeklikle bağının bu kadar kopması normal değil.

önce şu “bilmiyordum evli olduğunu, iki sene boyunca anlamadım” meselesini bi geç. inandırıcı değil. fark etmeyecek kadar az görüşüyorsanız da zaten tanıyıp evlenmek için yeterli bi süre değil.

adam karaktersiz, senin de pek bi farkın yok bence. ve sence burada kafaya takman gereken şey adamın evlenip boşanmış olması mı yoksa karısını aldatan bi haysiyetsiz olması mı? yani burada acaba diye düşünecek bir şey yok. yaşın genç. git kendine göre birini bul.

Böyle bir adamla devam ediyorsaniz ya sizde akil yok, yada kendinizi "benim yüzünden bosandi" diye mecbur hissediyorsunuz. Adam o*** teki. Sana ne es nede cocuguna baba olur. Ilk esindede olmamis. Ama sen.bilirsin tabi. Ama böyle biri ile kizim eve gelse kesinlikle istemem.

benim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim
Ee anladiktan sonra hala ne diye devam ediyorsun?
Yasin küçük daha 33 yaşında adamla üstelik çocuklu ne işin var senin. Allah aşkına aklını başına topla.

benim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim

Ailem cok tutucu demissiniz yukarda. Onlar böyle bir adami ve sizi düsürdügü durumu kabul ediyorlar mi? Cünkü zamanla sizinle esinizi aldattigi ortaya cikacak. Siz ne kadar bilmiyordum deseniz de inanmayacaklar olucaktir.

Tencere kapak birbirinize layıksınız sakın bırakmayın evlenin
O çocuğun ahı sizi perişan edecek zaten emin olun
Aldatılmış boşanmış yeniden evlenmiş bir kadın olarak diyorum ki siz o adamdan adam sizden o.....
Çocukmus merak etme çocuğu düşünseydi seninle düşüp kalkmazdi
Allah bilir daha kimler kimler var adamın düşüp kalktığı
Senin gibiler böylelerine ancak meze olursunuz
Yok farketmemiste yok seviyormuş da

sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım

burda böyle cok onu var, sana tavsiyem hepsini oku . büyük ihtimalle vazgecersin evlenmekten.

cocuk 3 yaşında , nasıl siz 3 yıllık oluyorsunuz !!

Ailem cok tutucu demissiniz yukarda. Onlar böyle bir adami ve sizi düsürdügü durumu kabul ediyorlar mi? Cünkü zamanla sizinle esinizi aldattigi ortaya cikacak. Siz ne kadar bilmiyordum deseniz de inanmayacaklar olucaktir.
Allah aşkına tutucu ailesi olan yada ailesini bu kadar düşünen bunu yapabilir mi ?
Ben kocamdan çok korkuyorum ama diyip her haltı yiyen kah...eler birde yok benim ailem çok baskıcı diyen o...u lar gerçekten korkan insan bunları yapamaz
Hiç umurunda olduğunu zannetmiyorum

her aşağı indiğimde daha da acıyorum ...
Allah önce o lohusalıkta bunları yaşayan kadına , sonra o cocuga mükemmel ötesi, kıskanılası harika bir hayat versin.
adam onu gördükçe ağlasın sızlasın.
sonra da sana akıl fikir.

Kadın hamile iken yada lohusa iken beraber olmuşlardır ve yüzde yüz biliyordu evli olduğunu

bilmeme lüksü var mı ya, sabaha kadar telefonla konuşuyorlarmış
benim kocam 2 dk fazla eline telefon alsa hayırdır diyorum, yanımdan kalkıp wc gitse hissediyorum
bu kadın lohusa saat başı bebeği emzirmek için kalkıyor nasıl hissetmesin ,

ya adam gözünün içine baka baka yaptı , ya da dediği gibi sabalafa kadar olmadı çünkü evli olduğunu biliyordu.

Adam büyük ihtimalle gece vardiyasında bununla konuştu yada kadın çocukla canıyla cebellesirken
Bana da yalan söylüyor gibi geldi çünkü benim hiç haberim olmamıştı
İkinci telefonu varmış.eve gelmeden kapatıp iş yerinde birakiyormus

İnşallah evlenir konu sahibi ve şeref yoksunu ilede bulur belası gerçi adam mı belasını bulur yoksa konu sahibi mi bilemeyeceğim çünkü ikiside aynı derecede karakter yoksunu

neyse bu sayede mağdur olan kadın kk den cok dua aldı, inşAllah içimizden birinin dua saatine denk gelmiştirde tutar

Amcamın kızı daha 8 aylık bebeğiyle ayrılmak zorunda kaldı bunun gibi bir o.... yüzünden
Adam çocuğu 3 ay da ilk kez görmüş
Hemen boşandı daha bebeği 5 6 aylık iken sütü kesildi maddi hiç geliri vs yoktu fabrikada işe girdi çalışıyor görseniz öyle de guzel ve gencecik ki
Bunun gibiler yüzünden hayatlar mahvoluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…