- 16 Temmuz 2023
- 7.250
- 19.095
- 178
- 30
- Konu Sahibi sanayalvaririmdinle
-
Ve sana yalan söyleyen,eşini aldatan yaşça büyük çocuklu biriyle evlenmeyi düşünüyorsun öyle mi? Eşini aldatan seni de aldatır. Bunu hiç düşünmüyor musun? Yuva yıkanın yuvası olmaz.bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Biz de asla yemedik mesela anlamadığınızı, cin olmadan adam çarpmaya kalkıyorsunuz, sorunuza gelirsem sorun yaşamazsınız hemen evlenin,çok ciddiyim bu konuda asla anlamadım evli olduğunu asla hemde
bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Ee anladiktan sonra hala ne diye devam ediyorsun?benim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim
benim suçum ne tam olarak peki bilmediğimi ve asla anlamadıgımı belirttim
sevgilim daha öncesinde 5 yıllık bir evlilik geçirdi 1 çocugu var 3 yaşında bu sene düğün düşünüyoruz ama ben hala emin olamıyorum zorluk yaşarmıyım
bizim 3 yıllık bir ilişkimiz var bana 2. yılımıza girmeden hiçbir şekilde söylemedi evli olduğunu ve bütün samimiyetimle söylüyorum ki asla da anlamadım benim ailem baskıcı bir aile dışarı çıkabilidiğim saatler zaten belli hep sabah saatlerinde görüşürdük o zamanlar farklı bir sektörde çalışıyordu gece sabahlara kadar da konuşuyoduk boşanma sebepleri istemeden de olsa ben oldum aslında bu sebeple kendisiyle 4 ay konuşmadım 4 ayın sonunda evimin önüne geldi bende malesef geri çeviremedim çok sevdiğim için
Allah aşkına tutucu ailesi olan yada ailesini bu kadar düşünen bunu yapabilir mi ?Ailem cok tutucu demissiniz yukarda. Onlar böyle bir adami ve sizi düsürdügü durumu kabul ediyorlar mi? Cünkü zamanla sizinle esinizi aldattigi ortaya cikacak. Siz ne kadar bilmiyordum deseniz de inanmayacaklar olucaktir.
Burda bir mahinur vardı onun konusunu bulup okuyabilirsen zor mu değil mi anlarsın absnsb
Kadın hamile iken yada lohusa iken beraber olmuşlardır ve yüzde yüz biliyordu evli olduğunucocuk 3 yaşında , nasıl siz 3 yıllık oluyorsunuz !!
aslında içinde bulunduğum kararsızlığın sebebi çok seviyorum ve istiyorum ama bu ihtimalleride biliyorum çocuğun velayeti annesinde çokta ilgili bir baba olduğunu söyleyemem malesef ilgi anlayışı çocugun her istediğini almak sadece parayla göz boyuyor buda beni daha çok düşündürüyor ama çokra seviyorum gerçekten ne yapıcam bilmiyorum
Kadın hamile iken yada lohusa iken beraber olmuşlardır ve yüzde yüz biliyordu evli olduğunu
Adam büyük ihtimalle gece vardiyasında bununla konuştu yada kadın çocukla canıyla cebellesirkenbilmeme lüksü var mı ya, sabaha kadar telefonla konuşuyorlarmış
benim kocam 2 dk fazla eline telefon alsa hayırdır diyorum, yanımdan kalkıp wc gitse hissediyorum
bu kadın lohusa saat başı bebeği emzirmek için kalkıyor nasıl hissetmesin ,
ya adam gözünün içine baka baka yaptı , ya da dediği gibi sabalafa kadar olmadı çünkü evli olduğunu biliyordu.
İnşallah evlenir konu sahibi ve şeref yoksunu ilede bulur belası gerçi adam mı belasını bulur yoksa konu sahibi mi bilemeyeceğim çünkü ikiside aynı derecede karakter yoksunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?