Benim yaşadığım sorunları mı hiç bi zaman anlamadı ki .Tek hataniz esinizle evlenirken adam olmadigini fark etmemek..muhtemelen kendisi de ölüm korkusu yasadigi icin böyle sacma tepkiler veriyor. Hakkinizda hayirlisi
Ben suçluymuşum gibi senin karar verme yetkin yok diyorDepremden önce de geçimsizlik olduğu belliymiş. Mutsuz ve geçimsiz bir evlilik ne kadar devam edebilir ki?
Ayrılma kararı almanız doğru, hakkında hayırlısı olsun.
Aynen canım karar verme yetkim yok o yüzden annenle sana mutluluklar dilerim deyip kapının önüne koyun bir zahmetBen suçluymuşum gibi senin karar verme yetkin yok diyor
Benim yaşadığım sorunları mı hiç bi zaman anlamadı ki .
ah ah korkuları mı hep bahane etti zatenKonu korkuların değil. Eşin tam bir mal.ne demek anneme cevap verme alsın anasını da defolsn gitsin bu ne be böyle. Ondan önce sen vursaydın tekmeyi
İzin vermek istemiyorum artık ama öyle bi hale giriyor ve beni manipüle ediyor ki bütün suç bendeymiş gibiYa bu adamların size çöp gibi davranmasına nasıl ve neden izin veriyorsunuz. Bu akşam ki konulardan cinnet geldi bana
Yok ben susup oturucakmışım zatenAynen canım karar verme yetkim yok o yüzden annenle sana mutluluklar dilerim deyip kapının önüne koyun bir zahmet
Ah bilseydim zaten evlendikten sonra hakaretleri başladı hep yapıcı olmaya başladım ama olan bana oldu psikolojik olarak çok yıprandımSiz yanlışı bu adamla evlenirken yapmışsınız bacım. Simdi doğru yoldasınız. Sizi değersiz hissettirenleri size hasret bırakın
Hicbir sey için geç değil bacım.Ah bilseydim zaten evlendikten sonra hakaretleri başladı hep yapıcı olmaya başladım ama olan bana oldu psikolojik olarak çok yıprandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?