bir aldatmaya şahit oluyorum :(

buzprensesy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
205
3
46
Tekirdağ
merhaba arkadaşlar. şu aldatma olaylarından midem bulanıyo artık ama malesef ben de bir kadının aldatılışına şahit oluyorum.

yüksek lisansım için iki ay önce kıbrısa geldim ve bi otelde garson olarak çalışıyorum. erkek arkadaşım da aynı otelde aşçı ve yakın bi arkadaşı sevgilisini aldatıyor. bu adam evli ve bir de kızı varmış.bundan bi çoğumuzun haberi var ama kızın bundan haberi yok boşandım diye yalan söylemiş. kız iki ay sonra aileme sevgilimden bahsedicem diye hayaller kuruyo. adam da bunu el üstünde tutuyo anladığım
kadarıyla,otellerde kalıyolar yiyolar içiyolar. kafam o kadar dolu ki cumleleri toparlayamıyorum kusura bakmayın.

aslında kızın da küçük bi bebeği olduğu halde otelden afedersınız yatmadığı adam kalmamış.yani kızın da ne yaptıgı belli değil ancak yine de bu aldatma olayı farklı bi durum hiç bi bayan haketmez bence. bazen acaba kıza soylesem mı dıyorum o adam hala evli diye.erkek arkadaşım bizi ilgilendirmez, sakın ağzından birşey kaçırma dıyo. ne demek ilgilendirmez yaa bu insanlarla bi şekilde görüşüyosak hayatlarında bi şekilde varsak doğruları söylemek yanlıştan döndürmek bizim boynumuzun borcu değil midir. sevgilim bu şekilde tutum sergiledikce acaba bu aldatma olayını normal mi karşılıyo diye düşünüyorum nasıl göz yumuyo. aslında sevgilim kaç defa konuşmuş yapma etme bu kıza harcayacağın paraları biriktir al aileni yanına ya da git kızını gör diye ama adam dinlemiyomuş.benim kafam karmakarışık. bazen kızı görüyorum bana hep sevgilisinden bahsediyo şuraya gittik buraya gittik falan içimden söylemek geliyo ama tutuyorum kendimi. ortalığı karıştıran kişi ben olmak istemıyorum bi yandan da. ama susarak da aslında ben de sankı bu aldatma olayını onaylıyo konumunda oluyorum bence.

Lafına inanabilir de, benim mutluluğumda gözü var, iftira atıyor diyebilir de.Kız yakın arkadaşın değil sonuçta, sana inanmayabilir.Bence birşey söyleme sonra sen kötü olursun, birgün kendiliğinden öğrenir zaten. :83:

evet pek yakın sayılmayız ama arada bana gidip gelıyolar yarın da hep birlikte pikniğe gidelim muhabbeti dönüyo. yaa kendimi çok kötü hissediyorum sanki bu aldatma olayına kapak tutuyomuşum gibi hissediyorum.bi gün gelse kız bana dese neden bana soylemedin evli olduğunu ben ne diyeceğim

bencede karışma...
nasıl olsa çıkacak bigün ortaya....
ne zamana kadar sürdürebilir ki bu yalanı...

tamam karışmayayım ama vicdanım ne olacak biliyorum söylersem de ortalığı karıştıran çirkef bi kız ilan edilicem erkek arkadaşımla da aram bozulacak durduk yere. off off.kendimi onun yerine koyuyorm ben aldatılsam bunu herkes bilse ve bana söylemese ben de o sıralarda aşkım beni çok seviyo diyerek gezinsem ne utanç verici.

Karışma sen suçlu sen olursun boş yere üstelik kızda sağlam ayakkabı değil su testisi su yolunda kırılır boş ver o çıkarına bakıyordur adamda karına kesin.

canım seni çok iyi anlıyorum ben de aldatma olayına şahit olmuştum ama söyleyemedim cesaret edipte çünkü kadın çalışmıyodu ve annesi babası da hayatta değildi çocuğu da vardı.söylesem daha kötü mü olur acaba diyip söylememiştim ama o zaman 17 yaşındaydım birazda o yüzden karışmak istememiştim.

zaten kadın diğer kadının kocasına aşık olduğundan şüphelendiğini anlatmıştı bi kere ama ben yine de söyleyemedim.
ama benim başıma gelse ben söylenmesi isterdim sanırım aptal yerine konmaktansa biraz acı çekip unuturum daha iyi.

bence ne olursa olsn sölemelisin hatta bana inanmasan bi şekilde araştır diyebilirsin...gerisi ona kalmış....sevgilinle aran bozulursa bu yuzden hiç takma...demmeki o da arkadaşından farksız normal karşılıyor yhani....

Arkadaşa aynen katılıyorum,bazı insanların kursağı iyiliği götürmez fazla gelirse üstüne kusar bırak kendi öğrensin ve ders olsun 1 müsibet 1000 nasihate bedeldir.(ne kadar hafif olursa olsun bir kadın olarak o kızada çok üzüldüm şahsen)

Bence de karışma.
Çünkü kız zaten biliyor olabilir.
Belki,etraftan laf olmasın diye,ailemle tanıştıracağım yalanını söylüyordur.

Bu kişiler aynı işyerinde çalışıyorlarsa,kayıtlardan evli olduğunu öğrenmesi zor değil.
Ayrıca birliktelerken mutlaka adamın eşi arıyordur.

Uzak dur derim.

Böyle bır adamdan munkun oldugunca uzak tutun,Erkek arkadasınızıda,kendınızıde..

Hala sızın gıbı vıcdanlı bırını gormek cok guzel..İsteseydınız gozunuzu kapatır hıc donup bakmaktınız bıle meseleye..Dogrusu ıcınıze dert olmus olmasına sevındım..

Aynı otelde calısıyosanız,elinizde evlı oldugunu gosteren herhangı bı ıbare bulunan belge evrak bısey tutusturun..Bunu x kısıye ulastırmasını ısteyın..Kimlik fotokopısı Olabılır..Fazla cekmısler dosyada gordum lazım olur belkı deyıp ıletmesını ısteyın.Arkadas ıllakı bakacaktır.Hanı cok zor dersenız bu devırde ınternetle ıletısıme gecmeyen sınırlı ınsan vardır.Bunları gızlı bı email adresı yada baska bı sekılde ulastırırsınız.Hanı Konusmak can sıkıcı bı durum alacaksa sızın ıcın hıc olmadı bu yolla gozunu acmıs olursunuz..Sonrası zaten arkadas kalmıs..

cnmm çok yakın tanıdığın ağzı sıkı birinden yardım iste kızı arattır ama cepten falan aramayın kontorlu telefondan arayın yani telefon kulubeside olabilir söyleyin ama dikkat et senden şüphelenmemeleri için hiç bozuntuya vermeden aynı ortamda bulunacağın yani ne bilim yarımsate yanından ayrıldığın zamanlardan birinde olsun ki daha yeni burdaydı hiçbirşey yok gibi davranıyordu falan gözüyle bakıp seni elesinler söylemez diyerekten ama ya kardeşine yaptır yada ne bilim kısaca ağzı sıkı olsun ki sen ispiyoncu konumuna gelme kimse senin üstüne yürümesin

birlikteyken eşi aramıyodur bence çünkü adam eşine çok kötü davranıyo. hatta erkek arkadaşım kızdı ona başka kadınlara gül gibi davranıyosun kendi eşini adam yerine koymuyosun diye.kayıtlara bakma konusuna gelince ise malesef bu ortamda öyle bişi mümkün değil. dediğiniz gibi kız belki de biliyo. daha dün bana hamile olduğundan şüphelendiğini söyledi yuh dedim bende

canım malesef buraya yeni geldiğim için hiç arkadaşım yok sadece merhabalaştığım arkadaşlarım var o kadar. ayrıca bu kızı kimse sevmiyo kimse bulunduğu ortama dahi girmek istemiyo o yuzden kimsenin bana bu konuda yardım edeceğini sanmıyorum.bense her ne olursa olsun hiç bi bayanın aldatılmaya layık olmadığını düşünüyorum

ah canım yaa keşke dediğiniz gibi basit olsaydı.burda güvenlik hat safhada o yuzden kimseyle ilgili belgeyi kimseye vermezler öyle.

bence karışma.
...................

ben de sizin gibi dşünüyorum aptal yerine konmaktansa gerçeği öğrenmek isterdim ama gerçekleri söylemek her zaman kolay değil malesef. bi de buraya yeni geldim. kız geldiği gibi ortalığı karıştırdı desinler istemiyorum bi yandan.

günahı gizlemek de caiz değildir diye okudum bir yerde. istersen bir araştır dinen vebalini almış olabilirsin durumun. ona göre düşün ne yapacağına karar ver.

''bir aldatmaya şahit oluyorum ''

Bu başlığa.. aldatılan kim? diyorum...bana göre aldatılan biri varsa..o adamın karısıdır.Ama siz sanki o kıza üzülüyorsunuz gibi...

Mademki üzülüyorsunuz ve birşeyler yapmak istiyorsunuz...gidip o adamla konuşun!

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…