bir aldatmaya şahit oluyorum :(

Ya niye karisma diyorsunuz arkadaslar ???
Esiniz sizi aldatsa ve arkadasiniz bunu bilse, size söylemesini istemezmisiniz??
Ilerde ögrendiginizde, daha cok cilesini cekip, sonradan herseyin bosuna oldugunu ögrendiginizde, hesap sormazmisiniz,
niye bana daha önce söylemedin diye ???
Hersey icin gec olmadan bence hemen söylemelisin,
belki gercekten haberi yok evli oldugundan, bosandim yalanini her evli erkek söylüyor cünkü malesef,
kesinlikle haberi olmali,
yarin birgün ailesine anlatip, rezil olmak var isin icinde,
ayrica hamile olma süpheside varmis,
e kiz rahat davraniyor cünkü evleniriz diye düsünüyordur,
bilse adamin evli oldugunu bukadar rahat davranmaz.

Ayrica adam kendi karisina kötü davraniyormus, ee sevgilisi var ona gül gibi davraniyor pislik herif,
sevgiliside bassin da tekmeyi, yine karisinin ayaklarina altina kapansin...

Bence hic vakit kaybetme lütfen !!!
Acik acik söylemesen bile gizli bisekilde ögrenmesini sagla

aslında her iki taraf için de üzülüyorum. ama Türkiyedeki karısı için durum daha kötü tabiki hem bi kızları da var.açıkcası bi çekincem de şu ki kızı sadece 3-4 defa gördüm ama erkek arkadaşımdan dolayı bütün ayrıntıları biliyorum. ama sevgilim sıkı sıkı tembihliyo beni sakın agzından kaçırma bu durum bizi ilgilendirmez diye. ben de o yüzden susmak zorundaymışım gibi hissediyorum

Gizli gizli nasil söylenir ki ? kizin kapisina not mu biraksin ?

Son düzenleme:

yerinde olsam asla saklamazdım.kanıtlarıyla ispatlı bir şekilde belli ederdim

arkadaşlar ben boşu boşuna dert edinip duruyomuşum. malesef aldatılıyo dediğim arkadaşım da henüz boşanmamış. eşiyle yaşamıyomuş ama hala evlilermiş. yani binevi o da eşini aldatıyo. o yüzden söylememeye karar verdim çünkü hiç kendimi üzmeye değmezmiş.hem hala evli hem de başkasından hamile kalma şüphesi duyacak kadar ilerletmiş ilişkisini

ya ben herşeyi geçtim adam aldatıyo tamam, kız da aldatıyomuş o da tamam ama nasıl sen başkasından hamile kalmayı göze alarak saçma sapan seyler yapıyosun senin 2 yaşında kızın var. insan onu hiç mi düşünmez yaa.

Son düzenleme:
aslında soylemek dogru olanı ama soylemesen daha hayırlı gıbı sankı ...

söyle yada söyleme..
bence böyle insanlarla muhatap bile olmamalisin.

esinede göster böyle bisey desteklemedigini.

yarin birgün, allah kimsenin basina vermesin, böyle bisey basina gelirse
esin bile diyebilir, eskiden pikniklere gidiyodun ama arkadasimin metresi ile.

uzak dur ve evinede sokma böylelerini bence

sakin beni cok bilmis falan sanma canim, sadece ben olsam böyle yapardim
kib aeo

ben il başta sana söle demiştim ama bu durumda sallaa gitsin...uzak tutmaya çalış kndini ve sevdiğini...

Canım mümkünse o insan müsveddelerinden uzak durun sizin denginiz değiller. Yazık çok yazık , Allah kurtarsın. (Amin)

bence uyduruk bir mail adresi al ve kıza mail at eğer mail adresi varsa:26:

Eee kız da aynısını yapıyormuş sonuçta tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. O da kocasını aldatıyor, ayrı yaşıyorlar olsa da ve kendi çocuğunu düşünmeden davranıyor.

Ben senin yerinde olsam bu insanları hayatımdan çıkarırdım. Hiçbiriyle muhatap olmazdım. Sonuçta sevgilinle, "benim bir ahlak anlayışım, hayat görüşüm var; bu ikisi vicdanımı rahatsız ediyor" gibi konuşabilirsin. Ki bence sevgilinin de bu durumdan rahatsız olması ve seni o ortamdan uzak tutması lazım.

fazla samimi olmadığın için o kişiyle söylesen belki yanlış anlar belki tamam der bilinmez

ama elinde ispat edecek şeylerin olursa inandırıcı olabilir.

ayrıca bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile bakma lütfen - ki hassassın buraya yazmışsın.

hepimiz bayanız ve ben şahsen bilmek isterdim. enayi yerine konmak istemezdim.

Adamın karısının öğrenmesi lazım bence :/ Asıl ona yazık ya o evde kocasını beklerken kocası otellerde ne haltlar yiyormuş baksanıza. Karısı öğrenmeli ama malesef senden değil.. :/

-----------

bu yazıların üstüne birşey diyemiyorum. Artık insanlardan iğrenir oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…