evet götürüyordu annesiyle alışverişe gitmek istiyor arıyor kayınvalidemi eşimde onları bursa merkez bizim oturduğumuz yere uzak oda alıp onları götürüyordu.
valla aklıma geldi en olmadı o kadının kocasının akrabalarına giderdim anasına babasına kimi varsa artık sahip çıkın gelininize oğlunuzuda parmağında oynatıyo zaten derdim dünyayı dar ederdim ona ne demek benim kocama sulanmak terbiyesiz :mymeka: :mymeka:
güler tabii kusura bakma ağzımıda bozacaktım nerdeyse ama eşinde bu durumdan rahatsız değil hoşuna gidiyor sanırım pişkinlik bu kadarı amaüfffff eşimede çok kızıyorum nerden musallat etti... aradım sakın ha ararsa konuşma falan diye gülüyor...
ağzına sağlık evla yaa çok doğru söyledin benim arkadaşım olmayanla eşim arkadaşlık yapamazyasakkelimekabahatin büyüğü zaten eşinde eski kız arkadaş adı üstünde eskiiiiiii yaşanmış ve bitmiş sen evli barklı adamsın ne işin olur senin elin karısıyla arkadaşlıkmışşş benim arkadaş olmadığım bir kadınla kocamın ne işi olurklava:
saol canım ama dediğim gibi bana ters benim görüşmeyi istemediğim biriyle kocamda görüşemez ! eğer ki böyle bir hata yapıyorsa ki bunlar iyice suyunu çıkarmışlar fena ödetirdim
evet alçakça ama çok kızdım yaaa aklıma ne gelirse yazıyom eşinin sana yaptığı çok daha alçakça seni hiçe sayıyor kaale bir almıyor tınlamıyor böyle bir adamla nasıl bir ömür geçer eşin iyi bir dersi hakediyor ama biraz mantıklı düşünmek gerek ya hepten koyvereceksin hiç sormayacaksın duymayacaksın görmemezlikten geleceksin eğer eşin giderse evliliğiniz zaten bitmiş demektir seven adam gitmez kadın ne kadar tahrik ederse etsin seven adam karısını çocuğunu bırakmaz şimdi düşünüyorumda o esmem gürlemem hepsi hava ben hyatımda kimseyle ağız kavgası bile etmedim nerdeyse nerde kaldı saç baş yolcam yuvasını yıkcam bırakırdım giderse zaten benim olmamıştır
bu laflarımdan çok kararsız bir tip gibi görünebilirim ama aslında hiç öyle değilimdir bugün gerçekten kafam çok dağınık bi konuya konsantre olamıyorum aklıma ne geldiyse yazıyorum kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?