bir anda eşinizin eski kız arkadaşı hayatınıza girse ne yaparsınız...

Bu tür konularda ben senin gibi sabırlı ve kibar konuşamazdım canım Allah ne verdiyese görürdü o kadın(kadın demek içimden gelmiyor adımızı kirletiyolar) hele bir de evliymiş direk onun kocasını arardım,belki benimde huzurum kaçardı ama onada dar ederdim dünyayı:1closedeyes: fakat gördüğüm kadarıyla suçlanması gereken sadece o kadın değil,hatta enbüyük suç eşinde çok rahat bir adammış doğrusu ve birazda sende suç buluyorum şu arabaya alma mevzuları felan...Benim hayatıma ben istemeden ya da eşim ortam hazırlamadan hiç kimse eski ya da yeni giremez:1closedeyes: üzülme canını sıkma diyeceğim ama elinde değil canın sıkılacak:çok üzgünüm:hiç bir zaman taviz verme heleki konu evliliğin,aşın ve aşkınla alakalıysa:1closedeyes:

ayyyy sinir oldum şimdi okuyunca.bu ne terbiyesizlik yaa.valla bir kez daha ararsa kocasına haber vereceğini falan söyle.ama senin kaynananda da var güzelim durumu bildiği halde ne öyle gezmeler alışverişler falan.biraz serin davranabilir artık.ben olsam kocamıda kaynanamıda bi güzel kenara çeker diyeceğimi derdim.yüz vermesinler güzelim.alışverişe çıkacaksa kaynanan o kadınla söyle eşini aramasın bizi götür die.neden oğluyla karşılaşmalarına vesile oluyoki.belki istemiyodur ama sebep oluo bi şekilde.valla çok kızdım.işyerindeyim şu an tepem attı.

haaa kadının eşini aramışsın bak orayı atlamışım.ne adamlar var ya.rezil ederim valla

valla dediğim gibi bunlar tam sopalık...allah yardımcın olsun..seni üzmesine izin verme..
kocasının telefonunu alacaksında ne olacak ki daha önce konuşmuşşun sanki birşey mi olmuş?onun gibi basit düşme güzelim....sen eşini eline al önce..sevgilerrr

ben onun evliliğininde pek sağlıklı gittiğine inanmıyorumki eşime o yüzden bu kadar ilgi duyuyor. o da ailesinin maddi durumu çok bozuktu bu sebepten dışarıdan maddi durumu iyi gözüken biriyle evlendi sonra o adamında durumu bozulmuş. şimdide sanırım mutlu değil mutluluğu başkalarının mutluluğuna çomak sokarak buluyor

ya onu çok düşünüyorumda sonra kocasından ayrılır iyce meydan ona kalır

her telefon çalışında yüreğim sıçrıyor... her arayacakmış gibi... eşimin dürüst iyi bir arkadaşı var onunladamı görüşsem gidip o o........ konuşsa

üfffff eşimede çok kızıyorum nerden musallat etti... aradım sakın ha ararsa konuşma falan diye gülüyor...

üfffff eşimede çok kızıyorum nerden musallat etti... aradım sakın ha ararsa konuşma falan diye gülüyor...
güler tabii kusura bakma ağzımıda bozacaktım nerdeyse ama eşinde bu durumdan rahatsız değil hoşuna gidiyor sanırım pişkinlik bu kadarı ama:mymeka: eşinle biraz sert konuş dicem ama onuda dikkate alır mı bilmiyorum:1closedeyes:

valla sen az yapmıssın ben ortalıgı bırbırıne katardım ondan sonra aramayı bırak telefona uzanamazdı artık ama dıkkatlı olderım esınlede sakın konus anlatmaya calıs

evet bende bunu anlatıyorum herife ama anlayan kimm. benim 2. çocuğumda var zaten diyorumki eşime ikisini birden alırım giderim tekrar anlamıyor.

ağzına sağlık evla yaa çok doğru söyledin benim arkadaşım olmayanla eşim arkadaşlık yapamazyasakkelime

saol canım ama dediğim gibi bana ters benim görüşmeyi istemediğim biriyle kocamda görüşemez ! eğer ki böyle bir hata yapıyorsa ki bunlar iyice suyunu çıkarmışlar fena ödetirdim

çok zor... ben kızdıkça eşim gülüyor hiç umursamıyor...

6 yıllık evliyim.... bana pek kızmaz... şimdiye kadar sinirlendirecek bişey yapmadım... diyodumya eski erkek arkadaşıma çok kızıyor onun adı geçtiği her oetamda rengi atıyor

eski arkadaşımla eşimle tanıştıktan sonra hiç görüşmedim... onunda bu yakında düğünü olacağını duydum bu ay içerisinde

eşime güveniyorum o konuda ama kadının hareketleri beni kızdırıyor tahrik ediyor eşimi 100 tane kadının arasına bıraksam o kadar güvenirim ama bu kadının hareketleri bana batıyor sanki kızılmayacak gibi değil birde diyorumya kızının adını bile aslı koydu benim kızımın adını

diyorumya hareketleri beni tahrik ediyor. eşime mesela yanımda diyorki önceden ne güzel bara gidiyorduk bu akşam yine gidelim gelde kudurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…