bir anda eşinizin eski kız arkadaşı hayatınıza girse ne yaparsınız...

nasıl kavga çıkıyor yaa kusura bakmada senin kocam çok temiz bir sopayı hakediyor

biz o o........... her bir araya geldiğimizde mutlaka kavga çıkıyor eşimde hep beni bastırıyor eşime göre bu ne zaket icabı... sonrada biz evde birbirimizi yiyoruz o......... amacına varıyor

kız ne kıyametler kopardım diyorumya olan bana oldu nerdeyse anamın evinde doğuracaktım kızımı kavga gürültü sonra barıştık kızım dünyaya geldi o o..... kızımı ziyarete geldi o da o ara hamileydi kızımın adını aslı koyduk o akşam kavga gürültü kocasıda vardı ben yemin etmiştim onu rezil edecem diye annesi(oda onun gibi o.... teki) kocası vardı o gece git birdaha evime gelme dedim kayınvalidem ayy çiğdem ne yapıyorsun ayıp değilmi misafir sonuçta. birtek eşimin abisi kıızdı ona... gitti 2-3 ay aramadı sonra kayınvalidemi aramış annesi adına 750 milyon para istemiş annemlerin ev kirası birikmiş birkaç aylığına kayınvalidem eşime söylemiş eşimde benden habersiz 600 ytl vermiş bundan 3 sene önce sonra bunlardan haber kesildi eşimle bir gün teyze kızını gördük... onlar bursayı terkettiler dedi bende ohhhh dedim. eşimde kayınvalideme kızdı o akşam şifreli konuşuyorlar benim paradan haberim yok. sonra tabi ortaya çıktı yine eşimle bu konu yüzünden tartıştık o gündür bu gündür görüşmüyoruz... ta ki bu sabaha kadar

üfffffff eşim aradı şimdi onu aramış onada yarın akşam size ev görmeye gelicez demiş. eşimde çiğdeme soruyum demiş. kız heralde benimle konuştuğunu söylememiş şimdi kayınvalidemi arayıp fırçalıyacam herhalde numarayı ondan aldı...

Haydaaa!!boyle sey olur mu yaa!!
Esine tepkini koy canim ,Inan ki cok sinirlendim Çok üzgünüm çoook

evla yarın akşam o bize gelirse kesin bir yerden patlak verecek... ne yapayım eşim yine her zamanki gibi gülümseyecek herhalde adamın hoşuna gidiyor. ona bende o....... kocasını arayıp onunla görüşecem gerekirse adamı ziyarete balıkesiremi gidecem diyim sence acaba o zaman olay büyüyüp benim başıma kalmasın... yani suçlu ben olmayayım

ertesi gün görüyorsun gün geçmesin insanların evliliğine gölge düşüyor. sen margarin meselesini atlattın umarım bende bunu atlatırım.

aklımdan ne geçiyor biliyormusun kayınvalidele görüşmeden eğer yetişirsem kayınvalidemin telefonunu geçici süreyle 2-3 günlüğüne bozarım eşimin telefonunuda bloke etmeyi düşünüyorum biz evimize yeni taşındık... belki ulaşamaz....

ertesi gün görüyorsun gün geçmesin insanların evliliğine gölge düşüyor. sen margarin meselesini atlattın umarım bende bunu atlatırım.

ayyyy okudukça eşinin bundan hoşlandığını duydukça içime darallar geldi fenalıklar geçireceğim çiğdemcim bukadar şeye nasıl müsaade edersin psikoljik olarak nasıl hala ayaktasın of çok kötü oldum bukadar şey yapılmaz ya sende peygamber sabrı varmış kuzum bana kızma ama eşin kocaman bi sopayı hakediyo klava:seni nasıl küçük düşürür o aşifteye karşı o kadında bundan haz duyuyor :mymeka:eşini aradığında eşinin hiç konuşmaması gerekirdi konuşmul olsa bile bundan sonra arama deseydi ya evliliğine zarar mı deydirmek istiyo bu adam yaaa off çiğdem off sinirlerim alt üst oldu ama senin bunu atlatacağına ve kendine yakışır bir şekilde o kadına cevap vericeğine eminim sakın onun yaptıklarını yapıp kendini küçültme ama ona iyi bir ders verme zamanı

kıyamam sana ya :teselli::teselli::teselli::teselli::teselli:

ya sorma canım bir sürü derdim var zaten içime atıp sıkıntılara giriyorum ben diğer dertlerimi bertaraf etmişken o şıllık geliyor bana çiğdemcim sizi çok özledim diyor... al iki bacağını ayır olsun bitsin. bir kerede mudanyada kavga etmiştik o şırpıntıyla

öfffffffffffffff sıkıntıdan 3 saatin içinde yüzüm sivilceyle doldu. sıkıntıdan sivilcelerimle oynuyorum.

vallaha sinirden bende yerimde duramıyorum yaa
senle birgün oturup muhabbet etmek isterdim bende seni çok sevdim adım berna sevimde diyebilirsin.ama bunu atlatıcaksın eminim :teselli:
eşinle ciddi birşekilde konuşmalısın güzelim yaa vallaha sinirlerim oynuyo burda

evet aklımdasın mudanyaya gelince mutlaka sanada uğruyacağım aklımdasın bu bende gürsuda babamın vitrifiye-doğalgaz firması var orda çalışıyorum bu aralar işler çok yoğun biraz azalsın mutlaka gelecem zaten kuzenimde birkaç aya kadar doğum yapacak umarım o zaman görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…