ya esinin sucu baska kimsenin sucu degil tabi kaynananda az degil
valla çok saolun arkadaşlar o o...... yu 1 saat önce pazarda gördüm sanırım o beni görmedi eşim şu anda evde diyorum eğer ararsa mutlaka ulaşır yarın gelmesini bekliyorum gelirse hiç affetmeyecem saçlarına asılacam... birde o kadar anormalki sanırım balıkesirde kapalıymış burda açık bir kocasıyla gelince kapalı geliyor yanlız gelince açık dengesizin teki aşifte
birde o kadar alçak seviyesiz yalancı bir kızdıki biz eşimle flört ederken gittiğimde hep kayınvalidemlerde oluyordu o zaman eltimde nişanlıydı o bile kızıyordu... o kadar yılışık o kadar seviyesizki bir düğünde eşimin kucağına oturdu
çitlencik kocanın kucağına oturmasına müsaade ettiğin için seni protesto ediyorum :mymeka:sen bunlara izin verdiğin için üzülüyorsun bitanem yapma gözünü seveyim niye bu olanlara sesini çıkarmıyosun.böyle yaparak nereye kadar mutlu olacaksın seninde konuşman lazım artık dişini gösterme zamanın geldide geçmek üzere yapma be gülüm kendinide düşün:teselli:
katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookklava: klava: klava: klava: klava:
tatoşçum bende sana kayılıyorum şu hatuna ne gibi bi oyun hazırlasak acep çitlenciğin sesi çıkmıyo baksana kadın o yüzden istediğini yapıyo adamcağızın aklından geçmese bile aklına girebilmek için bin şeşit iş yapar boşuna dememişler kadın milleti şeytandır diye (sözüm yanlış anlaşılmasın bu tür pis kadınlar için söylüyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?