bir anda eşinizin eski kız arkadaşı hayatınıza girse ne yaparsınız...

iyi bakalım mutlaka bekliyorum kuzeninede allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin.çok sevinirim canım benim

he vallaha ya ben kaynanam eşimin eski sevgilisinin mektupları ve resimlerini sakladı diye yapmadığımı bırakmadım ama kadın yinede sakladı en sonunda hepsinin önünde afaganlar bastı tek tek yırttım kaynanası da yol veriyo baksana yaa

bence dediğim gibi şöyle bi eski eşin o kadınla konuşmaya cesaret edemesin bu kaynanalar niye böyle kuzum yav.o aşifteyi boğasım geldi akşama bakalım neler olacak sakın meydan verme o kadına eve gelirsede alma eve alırsan sanada uçarım burdan çiğdemcim.sen ay öyle olmasın böyle olmasın der iyi niyetinle alırsın sonra al başına belayı sakın pabuç bırakma o o....ya.senin arkandayız biz koskoca kk olarak

arkandayız canımmm merak etme..sen yuvana sıkıca sarıllll..eşinide uyar ayagını denk alsın valla enişte falan dinlemeyiz cezasını veririz..:)))sevgilerrr

valla çok saolun arkadaşlar o o...... yu 1 saat önce pazarda gördüm sanırım o beni görmedi eşim şu anda evde diyorum eğer ararsa mutlaka ulaşır yarın gelmesini bekliyorum gelirse hiç affetmeyecem saçlarına asılacam... birde o kadar anormalki sanırım balıkesirde kapalıymış burda açık bir kocasıyla gelince kapalı geliyor yanlız gelince açık dengesizin teki aşifte

yarın akşama mantar aldım mantar sote yapacam o aşifteyede diyecemki seni zehirlemek için yaptım yeme...

valla canim sen daha eve almayi düsünüyorsun kusura bakma ben olsam acikca kaynanamada esimede derim onla neden görüsüyorsunuz o mu sizin gelininiz yoksa benmi onunla ya irtibati kesersiniz yada benle ozaman maksatlari anlasiylir
bide normalde kaynananla nasilsiniz araniz iyimi yani seni sevmiyorsa falan sana inat görüsebilir

ya kaynanam beni sevdiğini sanıyorum... ama kesinlikle çok değişik bir karekterde misafiri çok sever sebebide kendini iyi göstermek için... yağcı insanlarada bayılır... o aşifteyle biz aynı dönemlerde tanıdık kayınvalidemi kayınvalidem beni tercih etti bu sebepten beni seviyodur herhalde ama o da arayınca kesin kabul eder... bizde kayınvalidemle altlı üstlüyüz... oraya gelince kesin banada uğrar malum eşimi görmek için inan bu kıza o kadar hakaretler ediyorum genede arayıp soruyor...

birde o kadar alçak seviyesiz yalancı bir kızdıki biz eşimle flört ederken gittiğimde hep kayınvalidemlerde oluyordu o zaman eltimde nişanlıydı o bile kızıyordu... o kadar yılışık o kadar seviyesizki bir düğünde eşimin kucağına oturdu

kiz hayretler icinde kaliyorum ya bu anasiz babasiz namussuz arsizmi ne bu ya elin adaminin kucagina oturuyo zaten bunun esini hic anlayamadim valla ben olsam arar azima geleni söylerim evime sakin gelme seni öldürürüm kocamdanda bendende uzak ol derim

çitlencik kocanın kucağına oturmasına müsaade ettiğin için seni protesto ediyorum :mymeka:sen bunlara izin verdiğin için üzülüyorsun bitanem yapma gözünü seveyim niye bu olanlara sesini çıkarmıyosun.böyle yaparak nereye kadar mutlu olacaksın seninde konuşman lazım artık dişini gösterme zamanın geldide geçmek üzere yapma be gülüm kendinide düşün:teselli:

zaten onun ne mal olduğu belliymiş güzelim.......
sen kocanın gönlünü hoştut. onun yüzünden tartışma..bir bilmem ne için huzurunu bozma ..adını sık sık anıp eşinin kafasına sokma...şu bir gerçek hakedene vereceksin cezasını...:1hug:a.s.

allahhhh dedip yapışsaydın saçlarına.Kötü KazenKötü Kazen..şimdi dişini gösterme zamanı güzelim..baktıki sende ses seda yok atını istediği gibi koşturuyor...yazıklar olsun böyle pisliklere...

katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookklava:klava:klava:klava:klava:

tatoşçum bende sana kayılıyorum şu hatuna ne gibi bi oyun hazırlasak acep çitlenciğin sesi çıkmıyo baksana kadın o yüzden istediğini yapıyo adamcağızın aklından geçmese bile aklına girebilmek için bin şeşit iş yapar boşuna dememişler kadın milleti şeytandır diye (sözüm yanlış anlaşılmasın bu tür pis kadınlar için söylüyorum)

yaa canım kusura bakma ama birşey sormak istiyorum..eşinle daha önce yoksa bir arkadaşlığımı oldu?nasıl bir insan (eşin) bu olaylar karşısında birşey diyemiyor kadına anlayamadım...

canım benim burda en büyük şuç eşi..eşi taviz vermeye devam ettiği sürece biz biraz pasif kalırız anladınmı güzelim...eş hiçbirşey demiyor..kusura bakma ama zaafımı var kadına diye düşünmeden edemiyorum....

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

eşiyle birlikte hareket etse bu sorun kapanır bence tek taraflı ne kadar etkili olacak bunu yaşayıp öğrenecek arkadaşımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…