Bir anda kendini baba evine dönmüş bulmak

benozgurcicek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2021
73
105
8
Akıl alma değil sadece bir iç dökmedir.
Herhangi bir sebepten aniden istemeden baba evine dönmek zorunda kaldım. Hiç istemediğim bir şey başıma geldi. İğrenç bir his. Zaten ailemle birbirimize tahammül edemiyoruz. Babam sabah akşam söver sayar küfreder. 60 yaşında ama ne bir arkadaşı var ne de ailesi kendini sever. Annem hiçbir şeyden memnun olmaz. Şimdi evdeki varlığımda ona yük geliyor. Benden nefret ediyor. İstediği gibi bir kız olmadım. Babam zaten herkesten nefret eder. Zaten diğer akraba vs.lerin hiçbiri ile de karşılıklı görüşmüyoruz. Arkadaş deseniz en sağlamı bendeydi ama kendi dertlerimden 2 yıldır kimseye dönüp nasılsın demedim. Bu öfke ve nefret dolu evde yaşamaya çalışıyorum. Şu an güncel olarak kimse tarafından sevilmiyorum. Varsa da bunlar ufak sevgi kırıntıları. Velhasıl anladım ki her şeyin başı sevgiymiş. İnsan için sevilmek nefes kadar önemli bir ihtiyaç. Bu eksiklik canımı çok acıtıyor.

Sevdiğini göstermek de biraz kültür meselesi gibi geliyor bana, yani sevip gösteremiyor olabilirler. Ya da anladığım kadarıyla kendisini sevmeyen insanlar anne ve babanız maalesef... Bu zinciri umarım kırabilirsiniz; kırmanız için de o evden en azından şimdilik çıkmanız ya da izole olmanız gerekli gibi. İş bulup çalışabilirseniz her şey daha kolay olur diye düşünüyorum

Baba evine donmek zorunda kaldım derken evlimisiniz?

Allah yardımcın olsun
Bu şekilde hayatın devam etmeyeceğini düşünüyorsun sanırım şu dönem biraz sık dişini malesef bu korona dönemi iş bulmak zor ama tabi bi yandan da araştır. Bulduğun işe göre bi hayat şekli çizebilirsin kendine.

Uzulmeyin onlar sevmeyi bilmiyo diye omur boyu kimse sizi sevmicek degil ya. Zamandir gecer, donemdir biter. Sabredin... gunes dogana cicek acana kadar guzel gunleri cagirin kalbinizle...

Baba evine donmek zorunda kaldım derken evlimisiniz?
Zorla evlendirildim. Bir kaç aydır boşanmak istediğimi söyledim hep. Önce tamam dedi. Anlaşmalı olacaktı. Sonra bir gün bir anda ailesinin şerefini belirterek boşanma olmayacağını söyledi ve beni evden kovdu. Hiçbir eşyam yok baba evine gittim kalmaya. O günden beri daha beter her şey

İstedikleri gibi bir kız olmadım. Namus ve iffet dolu değilim onlara göre. Bu yüzden büyük bir öfkeleri var bana. Tabiki en başta kendilerini de sevmiyor bu insanlar. Çalışıyorum meslek sahibiyim. Yakında evden ayrılacağım

Çok sevindim işiniz varmış ayrıca okuyorsunuz.
Hiç kimse sizden değerli önemli değil. İnşallah her şey sizin için daha güzel olacak.
Sevgi konusunda şunu diyeyim. Sevgi zamanla azalan bir şeydir eğer ilgi ve iletişim kopmuşsa. Ama tam bitmemiş ise yeniden dostluklarınız devam edebilir bence. İnşallah huzurlu bir hayatınız olur bundan sonra.

Çok teşekkür ederim. Çok güzel yazdıklarınız

Var. Maddi kazancım da yerinde. Ayrı bir eve çıkacağım. En fazla birkaç gün sonra. Beni zorlayan iki-üç haftadır bu evde kalmak ve ailenin beni evde istememesiydi
Ne kadar şanslısın ki ailen seni evde istemiyor. Ya boşanıp baba evine giden kadınların çoğu gibi evde insan yerine konulmuyorken bri de ayrı eve çıkmana,kendi düzenini kurmana karşı ciksalardi??
O daha kötü

Şöyle düşün hayatına yepyeni bir sayfa açacaksın . Sevgiyle , şefkatle merhametle kendine güzel bir yuva kuracaksın . Kafan rahat ooohhhhh , karışan yok görüşen yok .
Zamanla daha neşeli ve mutlu olacaksın . Etrafında seni gerçekten seven insanlar olacak . Belki ilerde kendi istediğin, aşık olduğun biriyle tanışıp , bir ömür boyu mutlu olacaksın .
Çok şanslısın ki işin var .

Beni de erkek olmadım diye sevmez annem . Babam ölmeden önce , gözü arkada kalmasın diye tüm mal varlığını kardeşime verdi . Eşim beni çok seviyor ama sürekli annen baban sevmedi seni , kocanda sevmiyor diyen bir ses ara ara yokluyor .

Doğru Bu da bir bakış açısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…