7 çocuğu da hayirsizsa , halaniz onu silmişse,anneniz 'bana çok cektirdi' diyorsa belki de o kadar da minnoş bir anne değildir
Yasliyken,elden ayaktan düşünce herkes iyi, ama ne yaptin ki ne buldun,bunu da sormakta yarar var.
Benim bir akrabam var. Ben onu bayramdan bayrama görürdüm, biz çocuklari çok severdi... tam bir tontoş dede. Ama zaman içinde aile içinde konuşulanlardan anladım ki adam kardeşinin hamile karısıni tekme tokat dövüp çocuğunu düşürtmüş, ise gitmeyip kendisini karısına,çocuklarına baktirmis, öz karısıni zorla ise gönderip işe gitti diye namusuna laf atmış, iftira atmış, akrabasını dolandırmış, çocuklarını ekmeğe muhtaç edip karısının kazandığı parayi kadınlara yedirmis...
Ama yaşlanınca bir elden ayaktan düşme,bir libidonun gitmesi, bir beyin kanaması...60indan sonra minnoş dede olmuş.
Yani şimdi bu adam elden ayaktan düşünce ona kapısını kapatan insanlarda suç var mı??
Sizin babaanne de acaba sırlar dünyasındaki kötü kadınlar gibi miydi, kırdı durdu zamanında insanları?
7 çocuğun 7sinin de ona merhamet etmemesinin bir sebebi olmalı...ya da çocuklarına hiç mi merhamet ogretmedi bu kadın? Nasıl annelik yaptı?
Bilemiyorum... Yine de vicdanen rahat hissedeceksiniz zaten döviz kazanıyorsunuz, göndereceğiniz 1 para burada 9 para ediyor. Yurt dışında yaşayan her akrabadan 150ser Euro alın, "anneye bakacak yurticindeki evladina verecegiz" deyin. İnanın sıraya dizilirler