valla oğlum öyle hareketli öyle hareketliydiki(ki hala öyledir.),yeni yürümeye başladığı zamanlarda özellikle kalabalık yerlerde onu takip ederken çok zorlanırdım.
bir an gözümden kaçarmı,dalarmıyım acaba diye aklım çıkardı.
ya biri kolundan tutup götürürse,ya bi arabanın altına fırlarsa diye içim içimi yerdi.
elinden de tutamıyorsunuzki sürekli.çocuk koşmak istior.kendi başına yürümek istiyor.
o zaman bu kemerlerden görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti.
hiçte tasmaya benzemiyor.:dilcikar:
tasma dediğim boyuna takılır bi kere.
kullanmadım ama bulamadığımdan kullanmadım.bulsaydım kullanabilirdim valla.
bunu onaylayanların anneliği hak etmediğini iddia etmekse komedi ötesi.
ciddiye alıp cevap vermeye bile değmez
yorumları okudum da tasma denmiş....tasma boyuna takılır.... burda boyuna takılmış birşey yok...
çocuklar kaşla göz arasında yapacaklarını yaparlar....bir anlık dalgınlık büyük bir acıya sebep olabilir...
ben kullanmadım...kullananları kınamam, çünkü çocuklarının emniyeti güvenliği için yapıyorlar.
deniz güneş arkadaşımın dediği gibi çocuklar da mutsuz değil gayet mesut mutlu neşeli bir şekilde sağa sola koşturuyorlar...
bu arada kanguru ile ilgili bir olay anlatmak istiyorum...
annemin evinin karşısında bir komşusunun yeni torunu oluyor...kızcağız bebeğini kanguruya koyuyor ve annesini ziyarete geliyor....bu arada annemi görüyor ve selamlaşıyorlar....kız bebeği ile içeri giriyor ve 2 dakika geçmeden o evden canhıraş feryatlar gelmeye başlıyor...bebek kanguru da ölmüş.
Avrupada cok Sik rastlanan bir durum surekli rastliyorum ozellikle asiri hareketli yurumekten cok kosan anneler icin iyi oluyor cocuklar alip basini kacabiliyor Allah korusun hersey olabilir araba carpabilir biri biran cocugu calabilir Avrupada bu tarz seyler icin mutlaka arastirma yapilmadan onerilmez ilk sirada cocuk ruh ve beden sagligi gelir Avrupada ,sanildigi gibi kotu birsey degil Turkiyede kac aile oto koltugu kullaniyor cocuklara arabanin arka koltugunda kemerle guvene almis kac kisi goruyoruz malesef ingiltere de cocuga dgil siddet ona bagirmak hafif sarsmak bile cocugunuzun elinden alinabilme nedeni o yuzden bu resimleri hayvan gezdirme olarak nitelendirmemek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?