Bir anne nasıl giyinir?

Esiniz asiri sacmaliyor. Ben 26 yasimdayim ve benim annem kot, tisort, elbise giyiniyor. Siz daha 24 yasinda ne giyecekmissiniz? Kendi annesi nasil giyiniyor ki muhtemelen onun gibi giyinmenizi istiyordur.
Daha dun tartismada ben daha 24 yasindayim ne bekliyorsun dedim. Hihi dogru sen 24 sun ben 32 yim dedi. Ne alaka simdi ne diyceksin bu adama

O nasıl bişey ya ilk kez duydum , anne gibi giyinmek . 24 yaşında ne giyilir acaba annelik rütbesi alınınca çok garip .
Bende bilmiyorum o tsortu bluzu icine koymayabilirim tamam.
Ama niye koymiyim ki oyle seviyorum anlatamiyorum

8 yas var 32 yasinda. Evet buda dogru
Bence bu da var

Benim bir arkadaşımın eşi de daha genç giyinmesini isterdi. Çok kadınsı giyiniyormuş, kot giysin tişört giysin isterdi.

Belki kıskançlık belki gerçekten tarz meselesi bilemiyorum.
Çiftlerin birbirine kıyafetleri konusunda karışmasını normal karşılıyorum ama bir yere kadar olanı.
Siz sorsanıza mesela nasıl giyinirmiş anneler?

Soruyorum tsortunu icine koyma salas pantolonlar giyinme yirtmacli pantolonlar giyinme diyor baska dedigi birsey yok bence normal dusunemiyo bu adam

Birlikte çıkın bir iki parça onun da sizin de beğendiğiniz birşeyler alın bakalım

Bence boş konuşuyor gibi ne olduğunu dahi bilmiyor

Yani anne kıyafeti yok ki

Mesela yeşil moda ya düz haki

O tarz birşey anneye uygun olur mu

Bence biraz dolaşın zira piyasada o kadar değişik kıyafetler var ki eşiniz sizi çok mazbut bile bulabilir

Bende anne oldukdan sonra topuklu hic giyinmedim zaten belimin gogsumun acilmamasina dikkat ederim
Tek giyindigim sey pantolon tsort askili bodyler
Icine koyuyorum birde spor ayakkabi baska ne etek ne elbse tarzim degil tek tarzim bu
Eşiniz sizin klasik giyinmenizi mi istiyor tam olarak nasıl giyinmenizi bekliyor hiç şu "anne gibi giyinmek" kalıbını açmasını istediniz mi ? Siz dışarı çıktığınızda zaten yanınızda 21 aylık bir kuzu olduğu için "anne olduğunuz" belli olacaktır .

Sacma sapan ergen kiskanmasi iste.. basta esimde oyleydi.. ben bunaldim mecburen ne diyorsa basta yaptim. 1 sene sonra yavas yavas yine ben oldum yani tum kizdiklarini geri giydim.. ve oda demekki zamanla olgunlasti... tabi size dinleyin demiyorum. 24 yasindasiniz tabi istediginizi giymelisiniz....

24 yasinda insan ne giyinecekmis allah askina? Ben ergen degilim senin icin gecmis diyin.

28 yasinda bir anneyim. Tayt, crop top, ayagima crocs, nomadic giyiyorum. Özel bie yere gitmiyorsam yüzde 90 böyle.

Kisin da tayt, renkli kapusonli sweat, altina da ugglari cektin mi miss...

Onemli olan mutlu olmak rahat olmak ki cocuga da pozitif bir ortam sunalim

Ha birde cocugumuz yanimizda olmadiginda disari cikdigimiz zaman herkes beni esi degilde sevgilisi saniyormus
Cok biliyon zaten sevgilin sansalar ne olurr ya
Bu yuzden bana bakiyolarmiss
Karin olunca bakmiyorlar sevgilin saninca bakiyorlarmi yani bu mantiga bi aciklama getiremedim
Iyiki benim karimmis gibi giyin demiyor
Sirf kiyafet yuzunden bana beni tasiyamiyorsun bile dedi oturup agladim agrima gitti
bi cozum sunun lutfen
Baska sorunumuz yok en buyuk dert bu

Onun yanında çocuksu kaldığınızı düşünüyor olabilirmi , hani yaş farkıda varya .

Daha dun tartismada ben daha 24 yasindayim ne bekliyorsun dedim. Hihi dogru sen 24 sun ben 32 yim dedi. Ne alaka simdi ne diyceksin bu adama

"Ben yaşli miyim sanki?" demek istemiş galiba. Benim de esimle aramda 8 yaş var, yaş farkiyla alakali bir durum degil bence ama degisik bir kafa yapisi varmis esinizin.

Bende anneyim kışın bile pantalon giyemem. Yazında hep mini şortlarla gezerim biraz kilom olmasına ragmen. Dar hiçbirşey giyemem anne olunca giyinmek niye değişsin saçmalık

Ya kizlar yemin ederim tek giyindigim sey pantolon ( kot,kargo,salas modeller) vs
Ustunede genelde askili bluz yada bazen tsort
Etek elbise tulum kendime yakistirmiyorum hic giyinmem dolabimda bunlardan bir parca bile yoktur belki
Sorun ne ben cozemiyorum bunu nasil cozecegimide bilmiyorum

bi anne gibi giyinmedigimi , artik anne oldun ona gore giyinmem gerektigi vs vs seyler soyler

Annemin fix lafı. Hatta konumun birinde de değinmişim:
Ayrıca, annemin "Anne gibi giyin, biraz şıkır şıkır ol" uyarılarına da az maruz kalmadım mesela (O ne demekse )

Eşim böyle diyor olsa sanırım yırtarım, annem deyince bir yere kadar yırtabiliyorum. Bir ara fena takmıştı şort-tşört-sandalet takılmama, neymiş efendim genç kız değilmişim artık, ana olmuşum anaağğ; herhalde diz üstü etek, gömlek, az topuklu tokalı pabuç ve mürebbiye topuzu bekliyor.

Ya insan kıyafetten bu çeşit sorun çıkarır mı allasen, salak saçma giyinmediği sürece, uyarma gereksinimi hissetmezsin, zaten nasıl giyindiğini de görüp bilip evlenirsin. Ana olunca ne oluyormuş biri bi anlatsın.

Benim annem anneanne.
O da kotlarının içine tshirtleri sokuyor.
Hatta gömleğinin bir kısmını içerde bir kısmını dışarda bırakıyor.
Hiç de anneanneliğinden eksilmedi.
O da baba gibi giysin madem. Alın bir kumaş pantolon üstüne cepli tişört bir de hırka.

Canim cozum yok kocani degistiremeyiz. Ya dinliceksin.. yada onun kalin lafa soz gecirmelisin.. bide bi sen degilki herkes modaya uygun modern.giyiniyor. hatta senin bu dediklerini yasli ciftler bile yapiyor. Sen 24 yasinda niye yapmicaksin .?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…