8 yas var 32 yasinda. Evet buda dogruKendisi kaç yaşında?
Aranızda çok yaş farkı mı var, sizi ergen giyimli buluyor?
Daha dun tartismada ben daha 24 yasindayim ne bekliyorsun dedim. Hihi dogru sen 24 sun ben 32 yim dedi. Ne alaka simdi ne diyceksin bu adamaEsiniz asiri sacmaliyor. Ben 26 yasimdayim ve benim annem kot, tisort, elbise giyiniyor. Siz daha 24 yasinda ne giyecekmissiniz? Kendi annesi nasil giyiniyor ki muhtemelen onun gibi giyinmenizi istiyordur.
Bende bilmiyorum o tsortu bluzu icine koymayabilirim tamam.O nasıl bişey ya ilk kez duydum , anne gibi giyinmek . 24 yaşında ne giyilir acaba annelik rütbesi alınınca çok garip .
Bence bu da var8 yas var 32 yasinda. Evet buda dogru
Soruyorum tsortunu icine koyma salas pantolonlar giyinme yirtmacli pantolonlar giyinme diyor baska dedigi birsey yok bence normal dusunemiyo bu adamBence bu da var
Benim bir arkadaşımın eşi de daha genç giyinmesini isterdi. Çok kadınsı giyiniyormuş, kot giysin tişört giysin isterdi.
Belki kıskançlık belki gerçekten tarz meselesi bilemiyorum.
Çiftlerin birbirine kıyafetleri konusunda karışmasını normal karşılıyorum ama bir yere kadar olanı.
Siz sorsanıza mesela nasıl giyinirmiş anneler?
Eşiniz sizin klasik giyinmenizi mi istiyor tam olarak nasıl giyinmenizi bekliyor hiç şu "anne gibi giyinmek" kalıbını açmasını istediniz mi ? Siz dışarı çıktığınızda zaten yanınızda 21 aylık bir kuzu olduğu için "anne olduğunuz" belli olacaktır .Bende anne oldukdan sonra topuklu hic giyinmedim zaten belimin gogsumun acilmamasina dikkat ederim
Tek giyindigim sey pantolon tsort askili bodyler
Icine koyuyorum birde spor ayakkabi baska ne etek ne elbse tarzim degil tek tarzim bu
Sacma sapan ergen kiskanmasi iste.. basta esimde oyleydi.. ben bunaldim mecburen ne diyorsa basta yaptim. 1 sene sonra yavas yavas yine ben oldumEsimle bunun haricinde pek sorunumuz yok aslinda.
Bu sorunun cevabini cok merak ediyorum o yuzden konu acmak istedim.
24 yasindayim 21 aylik bi bebegim var. 36-38 bedenim
Genc giyinmeyi seviyorum tsortlerimi pantollarimin icine koyarim ki bu esimin en cok elestirdigi sey. Ergen isi der
Hep dikkat cektigimi , bi anne gibi giyinmedigimi , artik anne oldun ona gore giyinmem gerektigi vs vs seyler soyler
Bi zamandan sonra artik dayanamayip birbirimize giriyoruz
Cevremden de iltifat alinca iyice delirip giyimimi elestiriyor ona gore dikkat cekmemin tek nedeni giyim tarzim
En sonunda herseyimi kesip atip git bi anne ne giyiniyorsa al getir diyicem cok az kaldi.
Kendimi nasıl mutlu hissediyorsam o sekil olmak istiyorum
Oda sadece spor giyinir dikkat ceker hep ama ben hic boyle seyler dusunmuyorum.
Soyleyin lutfen ben hatalimiyim bi anne nasil giyinmeli?
Ha birde cocugumuz yanimizda olmadiginda disari cikdigimiz zaman herkes beni esi degilde sevgilisi saniyormusEşiniz sizin klasik giyinmenizi mi istiyor tam olarak nasıl giyinmenizi bekliyor hiç şu "anne gibi giyinmek" kalıbını açmasını istediniz mi ? Siz dışarı çıktığınızda zaten yanınızda 21 aylık bir kuzu olduğu için "anne olduğunuz" belli olacaktır .
Onun yanında çocuksu kaldığınızı düşünüyor olabilirmi , hani yaş farkıda varya .Ha birde cocugumuz yanimizda olmadiginda disari cikdigimiz zaman herkes beni esi degilde sevgilisi saniyormus
Cok biliyon zaten sevgilin sansalar ne olurr ya
Bu yuzden bana bakiyolarmiss
Karin olunca bakmiyorlar sevgilin saninca bakiyorlarmi yani bu mantiga bi aciklama getiremedim
Iyiki benim karimmis gibi giyin demiyor
Sirf kiyafet yuzunden bana beni tasiyamiyorsun bile dedi oturup agladim agrima gitti
bi cozum sunun lutfen
Baska sorunumuz yok en buyuk dert bu
Daha dun tartismada ben daha 24 yasindayim ne bekliyorsun dedim. Hihi dogru sen 24 sun ben 32 yim dedi. Ne alaka simdi ne diyceksin bu adama
bi anne gibi giyinmedigimi , artik anne oldun ona gore giyinmem gerektigi vs vs seyler soyler
Ayrıca, annemin "Anne gibi giyin, biraz şıkır şıkır ol" uyarılarına da az maruz kalmadım mesela (O ne demekse)
Canim cozum yok kocani degistiremeyiz. Ya dinliceksin.. yada onun kalin lafa soz gecirmelisin.. bide bi sen degilki herkes modaya uygun modern.giyiniyor. hatta senin bu dediklerini yasli ciftler bile yapiyor. Sen 24 yasinda niye yapmicaksin .?Ha birde cocugumuz yanimizda olmadiginda disari cikdigimiz zaman herkes beni esi degilde sevgilisi saniyormus
Cok biliyon zaten sevgilin sansalar ne olurr ya
Bu yuzden bana bakiyolarmiss
Karin olunca bakmiyorlar sevgilin saninca bakiyorlarmi yani bu mantiga bi aciklama getiremedim
Iyiki benim karimmis gibi giyin demiyor
Sirf kiyafet yuzunden bana beni tasiyamiyorsun bile dedi oturup agladim agrima gitti
bi cozum sunun lutfen
Baska sorunumuz yok en buyuk dert bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?