- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.009
- 278
Cok mantikli birdahaki tartismamizda bende kumas pantolon ve polo yaka tsort gomlekler cepli tsortler giyinmesini istiycemBenim annem anneanne.
O da kotlarının içine tshirtleri sokuyor.
Hatta gömleğinin bir kısmını içerde bir kısmını dışarda bırakıyor.
Hiç de anneanneliğinden eksilmedi.
O da baba gibi giysin madem. Alın bir kumaş pantolon üstüne cepli tişört bir de hırka.
Benim annem anneanne.
O da kotlarının içine tshirtleri sokuyor.
Hatta gömleğinin bir kısmını içerde bir kısmını dışarda bırakıyor.
Hiç de anneanneliğinden eksilmedi.
O da baba gibi giysin madem. Alın bir kumaş pantolon üstüne cepli tişört bir de hırka.
Eşine söyle, mesela bende 34 yaşında iki çocukla kargo salaş pantolon falan giyiyorum , şort , etek bilmem ne herşeyi giyiyorum , eşim 42 yaşında bugüne kadar ağzını açmadı , bende 24 yaşında anne oldum o zamanda durum aynıydı , biraz etrafına baksın eşin .Ya kizlar yemin ederim tek giyindigim sey pantolon ( kot,kargo,salas modeller) vs
Ustunede genelde askili bluz yada bazen tsort
Etek elbise tulum kendime yakistirmiyorum hic giyinmem dolabimda bunlardan bir parca bile yoktur belki
Sorun ne ben cozemiyorum bunu nasil cozecegimide bilmiyorum
Hayir tam tersi duz sade olmami istiyor duz bi kot ve baskili bir tsort tabi icinede koymuyacakmisim istedigi sadece bu sekil giyinmemSpor giyinince dikkat çekilmez. Aksine daha az dikkat çekersin. Tişörtü kotun içine sokmayı da ergenler yapıyorlar daha çok. Doğru bir tespit bana göre. Kendim de gömleğin ön kısmını sokarım genelde. Tercih meselesi. Tişörtü de sıkıştırırım salınca rahat edemem ergen mergen amannn... Eşiniz belki sizi daha şık görmek istiyordur. Elbise filan giymiyorum demişsiniz. Adam tarzınızı, stilinizi beğenmiyor bence.
Eki Görüntüle 2290314
Anne gibi giyinmek deyince aklıma anne bluzları geldibu tarz mı giyinmenizi istiyor acaba?
Hayir tam tersi duz sade olmami istiyor duz bi kot ve baskili bir tsort tabi icinede koymuyacakmisim istedigi sadece bu sekil giyinmem
Ust parcalari braz daha gosterisli seciyorum
Cok sukur bizim yokDoblosu da var mı acaba?
Evet dusunuyor peki nasil kadinsi olabilirim ki zaten spor kot tsort giyinmemi istiyor yapi olarakda minyon tipliyim zaten bence daha cok sevinmesi gerekirOnun yanında çocuksu kaldığınızı düşünüyor olabilirmi , hani yaş farkıda varya .
Bu herkes, onun bir eşi bir de sevgilisi mi var diye biliyor ki sizi sevgilisi ile karıştırıyorlarHa birde cocugumuz yanimizda olmadiginda disari cikdigimiz zaman herkes beni esi degilde sevgilisi saniyormus
Cok biliyon zaten sevgilin sansalar ne olurr ya
Bu yuzden bana bakiyolarmiss
Karin olunca bakmiyorlar sevgilin saninca bakiyorlarmi yani bu mantiga bi aciklama getiremedim
Iyiki benim karimmis gibi giyin demiyor
Sirf kiyafet yuzunden bana beni tasiyamiyorsun bile dedi oturup agladim agrima gitti
bi cozum sunun lutfen
Baska sorunumuz yok en buyuk dert bu
Cok sukur bizim yokaglanacak halime alay ediyorumm
Anamm babannelerimizin salvarida 14 bin olmus gosterip al bak anne gibi giyinmek cok maliyetli diycemAklıma şu geldi:
Eki Görüntüle 2290335
35 yaşında 2 çocuk annesiyim. Şort da giyiyorum crop top da. Bir insan nasıl mutlu hissediyorsa öyle giyinmeliye.
Onun laflari kimse hic birsey demiyor. Eskiden boyle degildi cocugum olana kadar herseyi giyerdim keza sevgililik donemimizdede cok rahattimBu herkes, onun bir eşi bir de sevgilisi mi var diye biliyor ki sizi sevgilisi ile karıştırıyorlarEşinizin söylediği bu cümleler onun lafları mi !? Sizin çocuğunuz yokken de giyiminize yönelik bu tür sözleri var mıydı ? Yoksa birden mi çıktı böyle "beni tasiyamiyorsun" lafları...açıkça sorayım size eşiniz mi giyiminize mudehale ediyor yoksa eşinizi fisekleyen birisi var mı?
Sizinkinin kıskançlığı kabarmış sadece , bence hiiiç kulak asmayın dediklerine . Bizdede yaş farkı aynı ama allahtan böyle bişey yaşamadık , kıyafetimin eleştirilmesinden nefret ederim .Evet dusunuyor peki nasil kadinsi olabilirim ki zaten spor kot tsort giyinmemi istiyor yapi olarakda minyon tipliyim zaten bence daha cok sevinmesi gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?