Bir anne nasıl giyinir?

Spor giyinince dikkat çekilmez. Aksine daha az dikkat çekersin. Tişörtü kotun içine sokmayı da ergenler yapıyorlar daha çok. Doğru bir tespit bana göre. Kendim de gömleğin ön kısmını sokarım genelde. Tercih meselesi. Tişörtü de sıkıştırırım salınca rahat edemem ergen mergen amannn... Eşiniz belki sizi daha şık görmek istiyordur. Elbise filan giymiyorum demişsiniz. Adam tarzınızı, stilinizi beğenmiyor bence.

Cok mantikli birdahaki tartismamizda bende kumas pantolon ve polo yaka tsort gomlekler cepli tsortler giyinmesini istiycem

Doblosu da var mı acaba?

Yaşınız henuz 24 bu tarz kiskancliklar icin cok gencsiniz tavrinizi net koyun. Bu yasta bu tarz engellere direnmezseniz hep ustune katlarak artar bu kiskanclik vakasi. Tecrubeyle sabit.

Eşine söyle, mesela bende 34 yaşında iki çocukla kargo salaş pantolon falan giyiyorum , şort , etek bilmem ne herşeyi giyiyorum , eşim 42 yaşında bugüne kadar ağzını açmadı , bende 24 yaşında anne oldum o zamanda durum aynıydı , biraz etrafına baksın eşin .

Hayir tam tersi duz sade olmami istiyor duz bi kot ve baskili bir tsort tabi icinede koymuyacakmisim istedigi sadece bu sekil giyinmem
Ust parcalari braz daha gosterisli seciyorum

Nasil istiyorsaniz oyle giyinin. Anne olunca nasil giyiniliyosa sanki o isin bahanesi. Sanirim kiskanclik yapiyor esiniz.

Erkeklerde var öyle bir kafa. Babam da ben 24 yaşındayken (bekardım) kapşonlu sweatshirtlerimi dar kot pantolonlarımı falan hiç beğenmezdi. Etek, topuklu ayakkabı faşan giymeliydim ona göre. “Ama öyle kadın gibi oluyorum” deyince “kadınsın zaten” deyip anneme “ne diyor bu?” derdi genç kız havasından anlamaz bunlar Allahtan eşim öyle değil

Boyle seyleri dusunmeye cok vakti var sanirim esinizin. Boyle seyleri takip huzursuzluk yaratan insanlarin issiz oldugunu dusunuyorum. Huzur kolay bulunuyor gibi pireyi deve yapiyorlar.

33 yasimdayim 20 aylik kizim var canim tayt yirtik kot dekolte mini herseyi giyiyorum annelikle benim giyim zevkimin alakasi neymis anlamadim

Onun yanında çocuksu kaldığınızı düşünüyor olabilirmi , hani yaş farkıda varya .
Evet dusunuyor peki nasil kadinsi olabilirim ki zaten spor kot tsort giyinmemi istiyor yapi olarakda minyon tipliyim zaten bence daha cok sevinmesi gerekir

Bu herkes, onun bir eşi bir de sevgilisi mi var diye biliyor ki sizi sevgilisi ile karıştırıyorlar Eşinizin söylediği bu cümleler onun lafları mi !? Sizin çocuğunuz yokken de giyiminize yönelik bu tür sözleri var mıydı ? Yoksa birden mi çıktı böyle "beni tasiyamiyorsun" lafları...açıkça sorayım size eşiniz mi giyiminize mudehale ediyor yoksa eşinizi fisekleyen birisi var mı?

Onun laflari kimse hic birsey demiyor. Eskiden boyle degildi cocugum olana kadar herseyi giyerdim keza sevgililik donemimizdede cok rahattim
Cocugum oldukdan sonra insanlarin genclesmissin anne gibi durmuyon nasil zayifladin. Kendine ne guzel bakiyosun gibi laflari tetikledi hep.

Evet dusunuyor peki nasil kadinsi olabilirim ki zaten spor kot tsort giyinmemi istiyor yapi olarakda minyon tipliyim zaten bence daha cok sevinmesi gerekir
Sizinkinin kıskançlığı kabarmış sadece , bence hiiiç kulak asmayın dediklerine . Bizdede yaş farkı aynı ama allahtan böyle bişey yaşamadık , kıyafetimin eleştirilmesinden nefret ederim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…