Bir anne nasıl giyinir?

Hahaha ben hamilelikten önce klasiğe yakın bir tarzım vardı. Doğumdan sonra yırtık kotlar spor kıyafetler rengarenk giyinmeye başladım. Şuan önceki haline göre daha genç görünüyorsun diyorlar Anne giyimi diye birşey yoktur ayrıca. En fazla çocuğun peşinde koşmaya daha uygun kıyafet seçilebilir ki bu da kadının kendi kararı olmalı.
 
Tabıkı hatalı degılsıN ama esin kıskanıyor seni. Sebeb bu canım. Benımkı de oyle belı az uzun olsun toto kısmı kapalı olsun yanı. Yakası egılınce gözukmesın. Bıde bebek var egıl kalk Bı yerın acılmasın. Hee gomlek de giyme delıklerınden için gözükür. Beyaz giyme atletin bellı olur içten alısıyosun bellı zaman sonra. Ama kendı dedıgın gıbı giyinir dıkkat ceker
 
Nasil giyinirmis? Anne olunca ne oluyormus yani?ha su anne penyesi giyer diye dusunuyorsaniz.. simdiki genc anneler onu giymiyor.. bende tercih etmiyorum cunku yasli seysi gibi geliyor bana buarada yas nerdeyse 40 ama tarzim degil sebep bu bence. Daha dun pembe bi ayakkabi aldim ben dogrudan cehennemligim bu konuda bence
 

Giyim anne olmaya yada bekar/evli olmaya bakmaz, tarza bakar. Bende hala pantolon tişört, spor ayakkabı kombini yaparım, yazın genelde şort giyerim, boyumca da kızım var. Annesinin pazen eteği ile mi dolaşmanız gerekiyormuş, ne alaka?
 

Cidden yapsana ya hatta şalvar gibi bisi bul iyice bitik görün. Pişman et onu. Kot tshirtte ne varmis ya. Goguslerini kalcalarini kiskanio bence. Bazi kadinlara annelik yakisio iyice dolgunlasio gogus ve popo o yuzden rahatsiz sanirim.
 
Eşiniz de baba gibi giyiniyor mu, yoksa ebeveyn olduktan sonra giyim kuşam değiştirmek sadece kadınlara mahsus muymuş? En doğru giyim tarzı, canım ne istiyorsa onu giyerim, diğer herkese de çenesini kapatmak düşer, tarzıdır. Tavsiye ederim.
 
biz de anneyiz biz de kot tişört spor ayakkabı giyip, bluzu pantolonun içine sokuyoruz
gerçekten çok saçma bir tartışma
diğer yorumlarda yazıldığı gibi kıskançlık.
 
herkesin yazdığını okumadım. yazan varsa çalmış gibi olmayayım.
eşinize baba tshirt ü alın. hani şöyle kareli göğüs cepli , yakalı. altına da kadife pantolon. paket yapın verin. sana hediye aldım canım deyin heyecanlı bir şekilde. açıp bunlar ne deyince artık baba gibi giyinmeye başlaman gerek deyin. sonra film kopsunn :):):)
 
sizi kiskandigi icin yapiyor.benim esimde oyle ben lisede ogretmenim her sabah kiyafetlerime laf ediyor.neymis oraya uygun degilmis ogrenciler bakarmis dikkat cekiyomus.hic umursamayin ben nasi giyinmem gerektigini biliyorum sen karisma diyin
 
Ona gore anneyim diye anneligin agirligini tasiyicak seyler giyinmeliyim ama bunlar nee ne annelik agirligi tasiyor ben anlamiyorum
Biryere gidince korkuyorum artik istemsizce surat asip benmde tum modumu dusuruyor
İyi ama siz daha 24 yaşındaymışsınız, bana göre anne de olsa gencecik bir yaş, bu yaşta ne ağırlığı taşımanızı bekliyor anlamadım, ben olsam boşverir gençliğimi yaşardım.
 
Bir anne nasıl giyinirmiş? Eşinize göre giyimle mi annelik oluyormuş? O zaman sizle aynı yaştaki kızıma hiç anne olamamışım, yırtık kotlu anne mi olur:)))

24 yaşındasınız yani gencecik bir kadınsınız, istediğiniz gibi giyinebilirsiniz, anneliğin ağırlığını taşımak mı:)) kıyafetle oluyormuş demek o ağırlık, hoş sanırım yalnızca bizde var bu nişanlı kız gibi giyin, evli kadın gibi giyin, anne gibi giyin, kayınvalide gibi giyin baskıları, öyle bir giyim yok, herkes nasıl rahat ediyorsa öyle giyinir, 24 yaşındaki bir kadın pantolon içine soktuğu tişörtle rahat ediyorsa öyle giyinir, ben gibi 47 yaşındaki bir kadın yırtık kot ve salaş bir tişörtle rahat ediyorsa öyle giyinirim.
Giyiminiz konusunda taviz vermeyin, sizi kalıplara sokmaya kimsenin hakkı yok, bu eşiniz dahi olsa, ki madem anne giyimi diye bir şey varmış:)) o zaman o da bir baba gibi giyinsin, babalar spor mu giyinirmiş canım, ekoseli gömlek alta bol kesim kumaş pantolon, sırta bir yelek başa bir kasket lazım baba olmak için.
 
Cidden yapsana ya hatta şalvar gibi bisi bul iyice bitik görün. Pişman et onu. Kot tshirtte ne varmis ya. Goguslerini kalcalarini kiskanio bence. Bazi kadinlara annelik yakisio iyice dolgunlasio gogus ve popo o yuzden rahatsiz sanirim.
Yapacagimmmmmm kendisi utansin
 
Soyluyorum o zaman sende baba gbi giyin diyince Yokk kendisine gelince ne varmis alti ustu baskili tsortmus giydikleri dikkat cekme konusuna gelirse kendisi baya dikkat cekiyor ama ben boyle sacma kiskancliklari kendime yakistirmiyorum.
Birde yas farki cok olmasada ona gore genc gorundugumu dusundugu icin bunlari kafaya takiyor
Saci dokuluyor isinden dolayi sakal birakamiyor
Milletin ona yaslanmissin diyip bana iltifat etmeleri zoruna gidiyor

Tesekkur ederim abla kendime getirdinizz
 
Bir anne nasıl giyinir diye bişey yoktur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…