Tabıkı hatalı degılsıN ama esin kıskanıyor seni. Sebeb bu canım. Benımkı de oyleEsimle bunun haricinde pek sorunumuz yok aslinda.
Bu sorunun cevabini cok merak ediyorum o yuzden konu acmak istedim.
24 yasindayim 21 aylik bi bebegim var. 36-38 bedenim
Genc giyinmeyi seviyorum tsortlerimi pantollarimin icine koyarim ki bu esimin en cok elestirdigi sey. Ergen isi der
Hep dikkat cektigimi , bi anne gibi giyinmedigimi , artik anne oldun ona gore giyinmem gerektigi vs vs seyler soyler
Bi zamandan sonra artik dayanamayip birbirimize giriyoruz
Cevremden de iltifat alinca iyice delirip giyimimi elestiriyor ona gore dikkat cekmemin tek nedeni giyim tarzim
En sonunda herseyimi kesip atip git bi anne ne giyiniyorsa al getir diyicem cok az kaldi.
Kendimi nasıl mutlu hissediyorsam o sekil olmak istiyorum
Oda sadece spor giyinir dikkat ceker hep ama ben hic boyle seyler dusunmuyorum.
Soyleyin lutfen ben hatalimiyim bi anne nasil giyinmeli?
Haha bahsettigimEki Görüntüle 2290314
Anne gibi giyinmek deyince aklıma anne bluzları geldibu tarz mı giyinmenizi istiyor acaba?
Esimle bunun haricinde pek sorunumuz yok aslinda.
Genc giyinmeyi seviyorum tsortlerimi pantollarimin icine koyarim ki bu esimin en cok elestirdigi sey. Ergen isi der
Hep dikkat cektigimi , bi anne gibi giyinmedigimi , artik anne oldun ona gore giyinmem gerektigi vs vs seyler soyler
Cevremden de iltifat alinca iyice delirip giyimimi elestiriyor ona gore dikkat cekmemin tek nedeni giyim tarzim
En sonunda herseyimi kesip atip git bi anne ne giyiniyorsa al getir diyicem cok az kaldi.
Kompleksli diyeceksin.. uzgunum omur boyu giderbuDaha dun tartismada ben daha 24 yasindayim ne bekliyorsun dedim. Hihi dogru sen 24 sun ben 32 yim dedi. Ne alaka simdi ne diyceksin bu adama
Pekala hanimlar sorun cozuldu bidaha ayni seyi yasadigmda kayinvalidemin bluzlari var kalmis bizde birkac tane onu birde ceyizimdeki orgu yelekle karsisina cikicam nereye gidiyorsak boyle gideyim bakalim oyle gorunce ne yapcak
Tabi bide kumas pantolonn
İyi ama siz daha 24 yaşındaymışsınız, bana göre anne de olsa gencecik bir yaş, bu yaşta ne ağırlığı taşımanızı bekliyor anlamadım, ben olsam boşverir gençliğimi yaşardım.Ona gore anneyim diye anneligin agirligini tasiyicak seyler giyinmeliyim ama bunlar nee ne annelik agirligi tasiyor ben anlamiyorum
Biryere gidince korkuyorum artik istemsizce surat asip benmde tum modumu dusuruyor
Bir anne nasıl giyinirmiş? Eşinize göre giyimle mi annelik oluyormuş? O zaman sizle aynı yaştaki kızıma hiç anne olamamışım, yırtık kotlu anne mi olur:)))Esimle bunun haricinde pek sorunumuz yok aslinda.
Yapacagimmmmmm kendisi utansinCidden yapsana yahatta şalvar gibi bisi bul iyice bitik görün. Pişman et onu. Kot tshirtte ne varmis ya. Goguslerini kalcalarini kiskanio bence. Bazi kadinlara annelik yakisio iyice dolgunlasio gogus ve popo o yuzden rahatsiz sanirim.
Yokmudurr caresii yontulmazmi bu odunlarKompleksli diyeceksin.. uzgunum omur boyu giderbu
Soyluyorum o zaman sende baba gbi giyin diyince Yokk kendisine gelince ne varmis alti ustu baskili tsortmus giydikleri dikkat cekme konusuna gelirse kendisi baya dikkat cekiyor ama ben boyle sacma kiskancliklari kendime yakistirmiyorum.Bir anne nasıl giyinirmiş? Eşinize göre giyimle mi annelik oluyormuş? O zaman sizle aynı yaştaki kızıma hiç anne olamamışım, yırtık kotlu anne mi olur:)))
24 yaşındasınız yani gencecik bir kadınsınız, istediğiniz gibi giyinebilirsiniz, anneliğin ağırlığını taşımak mı:)) kıyafetle oluyormuş demek o ağırlık, hoş sanırım yalnızca bizde var bu nişanlı kız gibi giyin, evli kadın gibi giyin, anne gibi giyin, kayınvalide gibi giyin baskıları, öyle bir giyim yok, herkes nasıl rahat ediyorsa öyle giyinir, 24 yaşındaki bir kadın pantolon içine soktuğu tişörtle rahat ediyorsa öyle giyinir, ben gibi 47 yaşındaki bir kadın yırtık kot ve salaş bir tişörtle rahat ediyorsa öyle giyinirim.
Giyiminiz konusunda taviz vermeyin, sizi kalıplara sokmaya kimsenin hakkı yok, bu eşiniz dahi olsa, ki madem anne giyimi diye bir şey varmış:)) o zaman o da bir baba gibi giyinsin, babalar spor mu giyinirmiş canım, ekoseli gömlek alta bol kesim kumaş pantolon, sırta bir yelek başa bir kasket lazım baba olmak için.
Bir anne nasıl giyinir diye bişey yoktur.Esimle bunun haricinde pek sorunumuz yok aslinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?