Bir anne nasıl giyinir?

Her zamanki gibi. Ama misal çocuğu için egildiginde göğüsü açılan, eteğinin arkasi totosuna çıkan anne görüntüsü sevmem. Bakılması gereken bir çocuk olduğu için anne bunu bilip çok fire vermeden giyinmeli diye düşünüyorum. (Anne olmayanlarinda öyle moderniz okey ama edep yerleri de acmak çok abes. ) Çünkü sürekli kapatmaya çalışarak hem komik oluyor hem daha cok ilgi çekiyor.
Her kosulda memisleri kırda gezenleri de sevmem misal anne olsun olmasın. Kimisi her kiyafette catal açar ya hani. Ucuz gelir bana.

Pekala hanimlar sorun cozuldu bidaha ayni seyi yasadigmda kayinvalidemin bluzlari var kalmis bizde birkac tane onu birde ceyizimdeki orgu yelekle karsisina cikicam nereye gidiyorsak boyle gideyim bakalim oyle gorunce ne yapcak
Tabi bide kumas pantolonn

Şu konuda "sannnaneggg bakmaaa" diye taşlanacagiz ama cidden devamli memeleri ortada gezenler var,o cizgi mutlaka gozukmeli. Evine gidiyorsun cay, kahve koyarken bile memeleri agzima gircek gibi ortada.
Benimkiler kucuk oldugundan kiskaniyor muyum ne tamam memikleriniz buyuk anladikta agzimiza sokmayin ya

Valla ben yırtık kota, bikiniye devam ediyoruö. Kayınvalidem bana da tatilde artık mayo giy anne oldun dedi Benim annem de bikini giyiyor hala ne alaka dedim umursamadım.
Ama eşin bu konuda can sıkması kötü tabii. Ki siz genç anne olmuşsunuz anne olsanız ne? Her şeyi giyecek yaştasınız, hatta artık her yaşta her şey giyiliyor. Eşinizle konuşarak bu durumu çözebilirsiniz bence

Anne olunca da kendine ne yakıştırıyorsan giyebilirsin. Fotodaki çatıkatı ilkay idolümdür 2 çocuk Annesi mesela.. Zayıflayım ben de neler hayal ediyorum

Eklentiler

• Screenshot_2019-07-19-08-22-42.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 49
Benim boyut olarak sıkıntı yok o yönden değil asla, abes buluyorum bir kadının ozelinin o kadar meydanda olmasini.
Ben kiz arkadaşımla bile konusurken acilmasin diye kontrol ederim.
Ay dedin aklima geldi
hele cay kahve koyarken o kadar egilip boyle çıkıyor ya meydana yahu bi elini koy kadın Bence yatakta cok mutsuzlar hemcinslerine ve karşı cinslerine nispet yapiyorlar. Baak bende ne var
Hiiicte taslayamazlar, kimse kimseye karisamaz ama genel gecer edep, ahlak kuralları dışındaki tutumu eleştiri hakkimiz her zaman vardır.
Kimsenin meme çatalını gozumuze sokmaya hakki yok canım kocası çıkarıp salliyor mu

Anne olunca nasıl giyindim düşüneyim

Önden açılan düğmeli gömlek ya da elbiselere geçtim malum emzirme olayı.
Daha alçak topuk hatta spor ayakkabı giyiyorum, bebek kucağımdayken rahat yürüyeyim diye.
Skinny pantolonlar yerine elbise ya da şort tercih ediyorum bebek için eğilip kalkmamda daha konforlu oluyor

Kocanız keşke bunları kastetseymiş.
Ama o saçma bir kıskançlığa girmiş.

Bol pantolon üstü uzun tunik giymenizi istiyor heralde

Kendileri kral ve kralice demek ki :) biz de tisort kot giyiyoruz dikkat cekmiyoruz.

Bir anne, bir kadın, bir insan canı nasıl istiyorsa öyle giyinir.

Karşıdan bakan biri seni bekar mı zanneder? Belki eşin bunu kast ediyordur.
Benim bir kuzenim var 3 çocuk annesi. Gittiği bir davette görücü çıkmış. Yaşını göstermiyor çünkü. Hem de yaşından küçük gösterecek kıyafetler giyiniyor.

Hayir tam tersi duz sade olmami istiyor duz bi kot ve baskili bir tsort tabi icinede koymuyacakmisim istedigi sadece bu sekil giyinmem
Ust parcalari braz daha gosterisli seciyorum
Tişortleri kotun içine sokma Yüksek bel kotlarda ise sadece ön kısmını içine sok . Askılı badi pek giyme ama bu senin özgürlüğünü kısıtlar . Adam ne istedigini söylemiş ama sen yaparsan bu istediklerini mutlu olabilecek misin

Kendileri kral ve kralice demek ki :) biz de tisort kot giyiyoruz dikkat cekmiyoruz.
Ne alaka ben dikkatmi cekiyorum dedim. Esimin soyledikleriyle cozum yolu bulmak icin yazdim kral kralice yorumu sacma olmus dikkat cekiyorum diye birsey soylemedim.

Bende bilmiyorum o tsortu bluzu icine koymayabilirim tamam.
Ama niye koymiyim ki oyle seviyorum anlatamiyorum
Ona proporsiyondan bahset 80 ler modasının en iyi yanının bir kadının proporsiyonunu düzgün göstermesi olduğunu anlat beyni yansın 38 yaşındayım kot-crop t-shirt giyiniyorum

Bir yerde okumuştum "erkeklerde babalık içgüdüsü yoktur, baba olma istekleri kadını elinde ve evinde tutma isteğidir" diyordu.

Eşinizin davranışı bu sözü haklı çıkarır nitelikte. "Anne oldun kır diz otur."

Acaba üni öğrencisi gibi değil de daha şık ve kadınsı giyinmenizi mi istiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…