- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Her zamanki gibi. Ama misal çocuğu için egildiginde göğüsü açılan, eteğinin arkasi totosuna çıkan anne görüntüsü sevmem. Bakılması gereken bir çocuk olduğu için anne bunu bilip çok fire vermeden giyinmeli diye düşünüyorum. (Anne olmayanlarinda öyle moderniz okey ama edep yerleri de acmak çok abes. ) Çünkü sürekli kapatmaya çalışarak hem komik oluyor hem daha cok ilgi çekiyor.
Her kosulda memisleri kırda gezenleri de sevmem misal anne olsun olmasın. Kimisi her kiyafette catal açar ya hani. Ucuz gelir bana.
Benim boyut olarak sıkıntı yok o yönden değil asla, abes buluyorum bir kadının ozelinin o kadar meydanda olmasini.Şu konuda "sannnaneggg bakmaaa" diye taşlanacagiz ama cidden devamli memeleri ortada gezenler var,o cizgi mutlaka gozukmeli. Evine gidiyorsun cay, kahve koyarken bile memeleri agzima gircek gibi ortada.
Benimkiler kucuk oldugundan kiskaniyor muyum netamam memikleriniz buyuk anladikta agzimiza sokmayin ya
Böyle de giyinilir tabi ki kendisi istiyorsaBol pantolon üstü uzun tunik giymenizi istiyor heralde
Kadın istiyorsa çuval da giyebilirBöyle de giyinilir tabi ki kendisi istiyorsa
Kendileri kral ve kralice demek ki :) biz de tisort kot giyiyoruz dikkat cekmiyoruz.Bu konunun aynisi daha once acilmisti? O da siz miydiniz?
Bi de cift olarak ikinizde bir garipsiniz spor giyinildi diye birbirinizin dikkat cektigini dusunuyorsunuz. Kot, tisort alti ustu bir suru insan ayni seyi giyiyor ya da etrafinizda cocugu olup kot tisort giyen insan mi yok ki bu kadar dikkat ceken bir durum olustu.
Tişortleri kotun içine sokma Yüksek bel kotlarda ise sadece ön kısmını içine sok . Askılı badi pek giyme ama bu senin özgürlüğünü kısıtlar . Adam ne istedigini söylemiş ama sen yaparsan bu istediklerini mutlu olabilecek misinHayir tam tersi duz sade olmami istiyor duz bi kot ve baskili bir tsort tabi icinede koymuyacakmisim istedigi sadece bu sekil giyinmem
Ust parcalari braz daha gosterisli seciyorum
Ne alaka ben dikkatmi cekiyorum dedim. Esimin soyledikleriyle cozum yolu bulmak icin yazdim kral kralice yorumu sacma olmus dikkat cekiyorum diye birsey soylemedim.Kendileri kral ve kralice demek ki :) biz de tisort kot giyiyoruz dikkat cekmiyoruz.
Ona proporsiyondan bahsetBende bilmiyorum o tsortu bluzu icine koymayabilirim tamam.
Ama niye koymiyim ki oyle seviyorum anlatamiyorum
Acaba üni öğrencisi gibi değil de daha şık ve kadınsı giyinmenizi mi istiyor?Esimle bunun haricinde pek sorunumuz yok aslinda.
Bu sorunun cevabini cok merak ediyorum o yuzden konu acmak istedim.
24 yasindayim 21 aylik bi bebegim var. 36-38 bedenim
Genc giyinmeyi seviyorum tsortlerimi pantollarimin icine koyarim ki bu esimin en cok elestirdigi sey. Ergen isi der
Hep dikkat cektigimi , bi anne gibi giyinmedigimi , artik anne oldun ona gore giyinmem gerektigi vs vs seyler soyler
Bi zamandan sonra artik dayanamayip birbirimize giriyoruz
Cevremden de iltifat alinca iyice delirip giyimimi elestiriyor ona gore dikkat cekmemin tek nedeni giyim tarzim
En sonunda herseyimi kesip atip git bi anne ne giyiniyorsa al getir diyicem cok az kaldi.
Kendimi nasıl mutlu hissediyorsam o sekil olmak istiyorum
Oda sadece spor giyinir dikkat ceker hep ama ben hic boyle seyler dusunmuyorum.
Soyleyin lutfen ben hatalimiyim bi anne nasil giyinmeli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?