- 14 Mayıs 2013
- 64
- 0
- 16
- Konu Sahibi istikrar1986
-
ooo kaç yıllık evlisin tartişma dediğn çok klasik birşey önemli olan bakiş açın eger kişiler birbirinin hakkına zulum etmişse o başka boyutta değerlendirilebilir ama evlilik çok kutsal mesele bu zamanda değersiz gibi gösterliyor ama evli kişi bilir benim mutluluğum hüznüm burdan geçer ve dişarıya yansır o yüzden evlilikte mutlu olmak mı derdimiz yoksa doğru bildiğimizi illa kabulettirmek migünaydın kızlar aksam bı bardak ayran ıctım baskada bıse yemedım eşimle tartıştık çok kotuyumm ayrılmayı bıle dusunuorumm oyuzden yemek yıyemedım sabahta bı parca kaşar koyup ıkı dılım tost ekmegı boyutunda yagsız tost yaptım azoncede bı bardak nescafe ıctım sımdı çikolata yıyorum bugun bayagı cıkolata gıder heralde bu moralle başım çatlıo ağrıdann(
kizlar ben geldim, dün arkadasimda kaldim o yüzden yazamadim afedersiniz.
bugun sabah(10:00):100 gr yogurt(icinde 1 corba kasifgi yulaf ezmesi) ve 100 gram kiraz
saat(12:00)1 büyük bardak limonata
aksam yemegi (15:00) 1 adet magnum beyaz ve 30 gr caramio cikolata. (valla hic kizmayin sevgilimi kiracagima kafami kirarimhem iyi de oldu oh miss bugun toplam 815 kalori almisim ) saat 3 ten beri bisey yemedim yemiycem de bugunluk
ooo kaç yıllık evlisin tartişma dediğn çok klasik birşey önemli olan bakiş açın eger kişiler birbirinin hakkına zulum etmişse o başka boyutta değerlendirilebilir ama evlilik çok kutsal mesele bu zamanda değersiz gibi gösterliyor ama evli kişi bilir benim mutluluğum hüznüm burdan geçer ve dişarıya yansır o yüzden evlilikte mutlu olmak mı derdimiz yoksa doğru bildiğimizi illa kabulettirmek mi
çikolata gitmesin lütfen dikkat et bu topikle biraz şekillenmeye çalışımamız bize yararlı olacak
2 yıl olmadı daha derdim sadece biraz saygı dik kafalı asla soru sorulmasından hoşlanmaz hiçbirşey paylaşmaz anlatmaz herşey olur biter ben öle öğrenirim herşeyi o bilir dayanamıorum artıkk bu tavırlarından en ufak bişeyde ağza alınmıcak şeler sölemesine katlanamıorum canım yanıyo çok ssaygısız kötü biri değil belkii ama koca bir ömür paylaşabilirmiyim hiç bilmiyorumm her sinirlendiğinde aynı şey çözüm bulamıyorumm çok şeyler yaşadım hepsine bi çare buldum ama buna evlendıgımden beri çare bulamıyorum
daha ne olmuşki zamanla yumuşar inş kadın güzel ahlakıdan taviz vermemesi gerekir onun sertliğini zamanla yumuşatmak için sabırlı adımlarla ilermesi gerekir sevgi arttıkça kişinin şekil alması kolaylaşir bunları yazmak kolay yaşamak ise zor artık sana kolay gelsin kişisel gelişim kitaplarından yararlanabilirsin2 yıl olmadı daha derdim sadece biraz saygı dik kafalı asla soru sorulmasından hoşlanmaz hiçbirşey paylaşmaz anlatmaz herşey olur biter ben öle öğrenirim herşeyi o bilir dayanamıorum artıkk bu tavırlarından en ufak bişeyde ağza alınmıcak şeler sölemesine katlanamıorum canım yanıyo çok ssaygısız kötü biri değil belkii ama koca bir ömür paylaşabilirmiyim hiç bilmiyorumm her sinirlendiğinde aynı şey çözüm bulamıyorumm çok şeyler yaşadım hepsine bi çare buldum ama buna evlendıgımden beri çare bulamıyorum
2 yıl olmadı daha derdim sadece biraz saygı dik kafalı asla soru sorulmasından hoşlanmaz hiçbirşey paylaşmaz anlatmaz herşey olur biter ben öle öğrenirim herşeyi o bilir dayanamıorum artıkk bu tavırlarından en ufak bişeyde ağza alınmıcak şeler sölemesine katlanamıorum canım yanıyo çok ssaygısız kötü biri değil belkii ama koca bir ömür paylaşabilirmiyim hiç bilmiyorumm her sinirlendiğinde aynı şey çözüm bulamıyorumm çok şeyler yaşadım hepsine bi çare buldum ama buna evlendıgımden beri çare bulamıyorum
canım ben katılmıyorum.koca her gün üzsün ağlatsın kadın da kadındır diye iyiliğinden güzelliğinden saygısından çıkmasın diye bir şeye asla katılmıyorum .evlilik birini mutlu etmek değildir evlilik o kişiyle beraber mutlu olmaktır.kimse çocuk değil.erkek birkaç sohbeti soruyu bile çok görüyorsa bi kadın da erkeklerin saçma sapan kaprislerini çekmek zorunda değil.erkeğin saygısı olmadığı zaman onu değiştiremezsin ancak kendini yıpratırsın. bu bi kişilik meselesi.bir iki gün bekle çok sakin bi şekilde al karşına konuş.hatta ailene bile anlat bu konuyu hiç çekinme kimsenin gururunu da düşünme.kimse mutsuz olmak için evlilik yapmıyor
29 Mayıs gibi regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Her yerim şiş ve iştahım feci açık. Kendime zor hakim oluyorum.
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği arası peynir, domates ve marullu sandviç, çay
Öğle: 1 kase domates çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, yağsız salata.
Akşam: 1/2 peynirli gözleme, 1 ayran
Ara: 1 porsiyon karpuz yemeyi planlıyorum birazdan. Akşam yemeğimi 17:00'de yedim bugün.
her zaman olan bı durum degıl evlendıgımzden berı 3 defa yasandı bole bı olay cocuk kesınlıkle dusunmuoruz zaten ben çalısıorumm ıkısındede aldım karsıma konustum asla kabul etmıo benı suclu görüo oglen yemekte bısey yemedım bunuda yazayım buarada cıkolata yemedım yerım dedım ama onu bıle canım ıstemedı buaksam salata ve patates puresı yıycem bı bardakta ayran bukadar kızlar
kızlar canım bugün çok tatlı çekti ve hala daha çekiyor. bir kaç tane kiraz yedim ama yok geçmedi. evde de tatlı namına sadece tatlandırıcı var. yarın tartı günü olmasaydı tatlandırıcı ile bir muhallebi yapar yerdim.ooooffffffffff napacam ben . şu an bi kutu nutella yemek isterdim.ve çok özledim saray helvasını ahhhhhhh ahhhhhhhhh
canim, evde cilek ve yogurt var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?