bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

günaydın kızlar aksam bı bardak ayran ıctım baskada bıse yemedım eşimle tartıştık çok kotuyumm ayrılmayı bıle dusunuorumm oyuzden yemek yıyemedım sabahta bı parca kaşar koyup ıkı dılım tost ekmegı boyutunda yagsız tost yaptım azoncede bı bardak nescafe ıctım sımdı çikolata yıyorum bugun bayagı cıkolata gıder heralde bu moralle başım çatlıo ağrıdann (

ooo kaç yıllık evlisin tartişma dediğn çok klasik birşey önemli olan bakiş açın eger kişiler birbirinin hakkına zulum etmişse o başka boyutta değerlendirilebilir ama evlilik çok kutsal mesele bu zamanda değersiz gibi gösterliyor ama evli kişi bilir benim mutluluğum hüznüm burdan geçer ve dişarıya yansır o yüzden evlilikte mutlu olmak mı derdimiz yoksa doğru bildiğimizi illa kabulettirmek mi
çikolata gitmesin lütfen dikkat et bu topikle biraz şekillenmeye çalışımamız bize yararlı olacak

Hoşgeldin tatlımmmmm bende yoktum ya özledim herkesleri:)

Selam herkeslereeeee
Sabah kahvaltım: 3tane Light etimek,1tatlı kaşığı kahvaltılık sos,1haşlanmış yumurta,2dilim salam,şekersiz limonata
Öğlesinde Light meyveli yoğurtla braz erik yerim
Akşam da: 6tane zeytinyağlı sarma,1kase de yağsız mercimek çorbası
Günümü bu şekilde planladım 790 kalori:))

2 yıl olmadı daha derdim sadece biraz saygı dik kafalı asla soru sorulmasından hoşlanmaz hiçbirşey paylaşmaz anlatmaz herşey olur biter ben öle öğrenirim herşeyi o bilir dayanamıorum artıkk bu tavırlarından en ufak bişeyde ağza alınmıcak şeler sölemesine katlanamıorum canım yanıyo çok ssaygısız kötü biri değil belkii ama koca bir ömür paylaşabilirmiyim hiç bilmiyorumm her sinirlendiğinde aynı şey çözüm bulamıyorumm çok şeyler yaşadım hepsine bi çare buldum ama buna evlendıgımden beri çare bulamıyorum

akşamki durum kesinlikle tartışma değildi çok daha fazlasıı

daha ne olmuşki zamanla yumuşar inş kadın güzel ahlakıdan taviz vermemesi gerekir onun sertliğini zamanla yumuşatmak için sabırlı adımlarla ilermesi gerekir sevgi arttıkça kişinin şekil alması kolaylaşir bunları yazmak kolay yaşamak ise zor artık sana kolay gelsin kişisel gelişim kitaplarından yararlanabilirsin

canım ben katılmıyorum.koca her gün üzsün ağlatsın kadın da kadındır diye iyiliğinden güzelliğinden saygısından çıkmasın diye bir şeye asla katılmıyorum .evlilik birini mutlu etmek değildir evlilik o kişiyle beraber mutlu olmaktır.kimse çocuk değil.erkek birkaç sohbeti soruyu bile çok görüyorsa bi kadın da erkeklerin saçma sapan kaprislerini çekmek zorunda değil.erkeğin saygısı olmadığı zaman onu değiştiremezsin ancak kendini yıpratırsın. bu bi kişilik meselesi.bir iki gün bekle çok sakin bi şekilde al karşına konuş.hatta ailene bile anlat bu konuyu hiç çekinme kimsenin gururunu da düşünme.kimse mutsuz olmak için evlilik yapmıyor

gulum e kesinlkle katılıyorum ki arada saygı yoksa zaten kadının alttan almasınada gerek yok, helede ağza alınmıyacak laflar söylüyosa aman amaann, öylesiyle ömürmü geçer? heleki bişeyi olup bittikten sonra öğreniyosan bu çok kötü bi durum. yani ateşe körükle gitmek istemem ama sabırlıca 2 3 defa konşmya çalış, düzelmezse bence saygısızlık devam ederse elden bişey gelmez. sonuçta insan sevdiği adamdan nefret etmek için evlenmiyo, bu şeklde davranırsa seninde sevgin biter, aman dikkat et bide çocuk yapıp onunda günahını çekme

kahvaltim(9:50)kücücük yuvarlak patatesler var ya 1 tane ondan tost makinasinda pisti, 1 adet yesil biber, yarim salatalik, 2 ceviz, 3 cig badem, 100 gr kiraz, azcik beyaz peynir, biraz kavun.
aksam(17:10) 1 kase patlican musakka ve 1 dilim kavun :) günü kapatmis bulunuyorum
bugun hastaneye yürüyerek gidip geldim 3 kilometre yürümüsümdür :)

kızlarrr nasılsınııızz bakalım ben çokk iyiyimmm çünkü artık mezun olduuumm

sabah kahvaltım 8.00
1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir ve domates
ekmeğim çook küçük oldugu için doymadım küçük bi tabakta nesquik yapıp yedim
tören başlamadan 2 koyu fincan çay içtim
akşam yemeği 17.00
2 kaşık bulgur pilavı 50 gram kadar tavuk
3-4 parça cipsi 2 tane benim o
kızlar valla ne zamandır abur cubur yemiyodum keyfim olsun bugünn

her zaman olan bı durum degıl evlendıgımzden berı 3 defa yasandı bole bı olay cocuk kesınlıkle dusunmuoruz zaten ben çalısıorumm ıkısındede aldım karsıma konustum asla kabul etmıo benı suclu görüo oglen yemekte bısey yemedım bunuda yazayım buarada cıkolata yemedım yerım dedım ama onu bıle canım ıstemedı buaksam salata ve patates puresı yıycem bı bardakta ayran bukadar kızlar

kızlar menüm;

Sabah: yarım kase tavuk suyu çorba ekmek yok

Ara: 10tane special k kraker yani 60 kalori

Öğlen : 1 kepçe bezelye yemeği + 1 kaseden az yoğurt+ 1 dilim kepek ekmeği + 3 yemek kaşığı kadar supangleee

Ara: tek şekerli normal çay

Akşam: 1 ufak kabak + 1 salatalık + 3 y kaşığı yoğurt + 1 dilim (baya ufaktı) tam buğday ekmeği ama tadı muhteşeemmmm + 2 yeşil elma
vede 1 halley:18: bukadar kızlar. regl oldğum için diyete başladğımdan beri ilk defa tatlı krizim tuttui, ağzım sulandı resmen markettee. .

** yoğurt light yoğurt bu arada

29 Mayıs gibi regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Her yerim şiş ve iştahım feci açık. Kendime zor hakim oluyorum.

Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği arası peynir, domates ve marullu sandviç, çay

Öğle: 1 kase domates çorbası, 1 dilim kepek ekmeği, yağsız salata.

Akşam: 1/2 peynirli gözleme, 1 ayran

Ara: 1 porsiyon karpuz yemeyi planlıyorum birazdan. Akşam yemeğimi 17:00'de yedim bugün.

diyetin kacinci günündesin canim?

canım toplam 3 defaysa sorun yok.o günler konuşmayın biraz rahat bırakın kendinizi hatta kendini.

kızlar canım bugün çok tatlı çekti ve hala daha çekiyor. bir kaç tane kiraz yedim ama yok geçmedi. evde de tatlı namına sadece tatlandırıcı var. yarın tartı günü olmasaydı tatlandırıcı ile bir muhallebi yapar yerdim.ooooffffffffff napacam ben . şu an bi kutu nutella yemek isterdim.ve çok özledim saray helvasını ahhhhhhh ahhhhhhhhh

canim, evde cilek ve yogurt var mi?

bu arada menümü yazayım

kahvaltı niyetine-biraz geç saatte bir kahvaltı oldu-

2 haşlama yumurta

ara 1 közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli

1 ceviz

akşam 2 tabak taze fasulye yemeği yağsız.içinde sadece çeyrek soğan ve bir yemek kaşığı salça vardı.

toplam 420 kalori aldım bugün.

belki süt içerim birazdan ya da yine 1 közlenmiş biber yoğurtlu ve pul biberli yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…