• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Ay Uzak Kalmak

kardesim ve esi ogretmen, birlikte de tatil yapiyorlar,
ama kardesimin esi koyde tatil yapmak istiyor, kardesim o kadar istekli olmayinca cozumu boyle bulduler,
bir ay kadar ayri takiliyorlar, sonra birlesip ailece tatil yapiyorlar.
Bizim de öyle ben özel bir yerde hemşireyim virüsle alakası yok diş kliniği

Hemşire dahi olsanız ben sizin şu an çalıştığınıza inanmıyorum. Hem bu bilinçsizliğinizden hem de 26 yaşındayım dediniz diğer konunuzda. 26 yaşında 1 ay kesintisiz yıllık izniniz nasıl oluyor acaba özelde çalışırken? Üstelik bu süreçte. Yıllık izniniz 2 haftaysa peşine gelen önceden tarihi belli izin aldık bile dediğiniz uydurma raporu hangi özel kurum kabul ediyorsa söyleyin de orada çalışalım biz de. Tabi bunları profilinizde yazdığı gibi lisans mezunu olduğunuzu varsayarak yazdım.
Çalıştığım yer diş kliniği ve şu an ara verdi zaten

Şu an çok şaşkınım.
Hani siz hemşire idiniz?
Bizim işyerinde işyeri hemşirelerimize bile izinler kaldırıldı. Ne olur ne olmaz diye hepsi geliyor.
Siz bir de devlette 1.5 ay nasıl izin alabiliyorsunuz???

Ayrıca diyelim rapor alacaksınız.
Dünyada pandemi var. Millet can derdinde.
Sağlıkçı olarak size en çok ihtiyaç duyulan zamanda nasıl sırf memlekete gitmek için rapor alacaksınız???
Yoktan rapor aldığınızda gene de o ay yatan maaşı gönül rahatlığı ile nasıl yiyeceksiniz?

Benim boğazımdan vallahi billahi geçmezdi o maaş.
Şu an Hipokrat mezarında isyanlardadır..:KK34:
Özeldeyim.

Benim kaynana tarafı çok iyi eşim de iyi annemlerde iyi kimse kimseyi dolduruşa getirmez ama yine de ayrı gitmek onlarda olmada dahi oradaki kötü niyetli akrabalara laf verir .. ha ben tek gidiyorum eşim görevli diye ama onu tek gönderme bana mantıklı gelmedi .. tabi sizde haklısınız kurban bayramı netice de ama sonra dan ayrı gittiniz diye pişmanlık yaşamayın ☺️

Back
X