Bir bakın lütfen..

Haklısın bacım
Cicim aylarımızda her kavgamızda o facebooka sarılmış.
Balayı fotoğraflarımıza varana kadar koymuş.
Geçen hafta kız aradığında gittiğimiz yere kadar söylemiş.
Tek bir şans diyor ama verebilir miyim sanmıyorum.
Ama onu o kadar çoks evdim ki onsuz nefes alamayacakmışım gibi hissediyorum
Allahım ne zormuş ne zor

Evet canım doğru anlamışsın.
Aynen öpüşme fotoğrafları elimde var.
Bir şans tek bir şans diyor.
Sevgim o kadar büyük ki, nasıl kendimi toparlayacağım hiç bilmiyorum.
Haketmedim.
Onsuz nefes alamayacağım gibi gelirdi hep.

Canım sen kendini hiçbir konuda suçlama, her istediğini yapman , ya da yapmaman eşine, seni aldatma fırsatını vermez, tanımaz. Burada tek suçlu var oda aldatan insanlar, seninde eşin.

eğer bu gün boşanmazsan 1 yıl sonra çok pişman olursun bunu bil .. bu adam seni asla mutlu edemez ..bunu annem yaşadı teyzem yaşadı kuzenim yaşadı tekrar şans verdiler ve hayatlarından kimisini 1 yıl kimisnin 5 yıl kimisinin 7 yıl gitti sonuç genede boşandılar ..bir insanın hamuru neyse değişmez kanma inanma sakın ama sakın evli kalma .. inan bana aileden 3 kadının hayatı kaydı gitti birde üstüne çocukları varken onlar için katlandılar sonuç gene boynuz yada kötü söz..maksimum 6 ay iyi davranıcak sana sonra herşey eski düzenine dönecek .. ve gene kabusların başlayacak gene boynuz gene ezilme gene hakaret sen bilirsin ..Allah yardımcın olsun

Katılıyorum. En iyi mükemmel ihtimalle bir daha cidden aldatmaz ama sen acaba sahte facebooku var mı, acaba şu an kiminle konuşuyor diye yiyip bitirirsin kendini. Eve yarım saat geç kalsa (kim kalmıyor) ya da telefonuna hemen bakmasa, uykuda anlamadığın bir şey sayıklasa, iş seyahati olsa olsa da olsa sen bunları sorgularken kendini kaybedersin. Sonra sen sen olmaktan çıkınca da eski seni isteyen koca seni sevmeye ne kadar devam edecek. Tabi seni seviyorsa en başta.

Haklısın bende bana çok iyi davranabileceğini sanmıyorum yapı gereği çok agresif biridir.
Ve unutabileceğimi de sanmıyorum.
Ailendekilere çok üzüldüm.
Rabbim erkekelrini ıslah etsin, yuva bozanında yuvası olmasın inşallah.
Ben yaşadım rabbim düşmanıma bile yaşatmasın çok zormuş.

Konu sahibi, esinizin sizi anlatmasini falan gectim eski konularinizi tekrar okuyup hafiza tazeleyin bence.

Canım benim çok haklısın.
Maksimum 6 ay iyi kalırız yapı gereği agresif eninde sonunda bana bağıracak ve ben affedemeyeceğim.
Ben kişiliğimi kaybetmiş olacağım, sabah o uyurken bile telefonunu karıştırdım kaç kişiyi aramış mesaj cekmiş aramızı bulun diye.
Çok pişmanım diye.
Annesiyle oturup karşılıklı ağlamışlar telefonda, ağlayarak anlattı.

lütfen hazır bebek yokken kaç kurtul..sana layık namuslu dürüst fedakar allah korkusu olan yani kendin gibi birini hak ediyorsun..allah seni tez vakitte kurtarsın..avukat bul hemen lütfen ama lütfen kurtul..böyle konuları okuyunca ailemdeki olayları hatırlıyorum ve inan sanki sen annem kuzenim yada teyzem gibi tepki veriyorum...babam annemi aldattığı ortaya çıktığında öldürücem kendimi deyip yatağa bıçak saklamıştı annem görünce acıyacak ya !!!! enişteM aynen senin kocan gibi hap içicem dedi ne hikmetse teyzem evdeyken yaptı madem ölmek istiyor teyzem evde değilken içip geberseydi !!! yani hepsi rol ... öteki eniştem yani kuzenimin kocası son sürat arabada gaza bastı yok öldürücem kendimi diye eee madem öldürücen kuzenim arabadayken niye gaza basıyosun pzvenk tek başına git öl !!! yani hepsi numara kanma !! sen yakalamasaydın belki kendini boşanma düsüncesine alısırıp sana bye diyecekti ama sen yakalayınca ne oldu o hazırlıksız yakalandı hem psikolojik olarak hemde tongaya bastı.. o istediği için ayrılabilirdiniz ama sen yakalayınca sen istediğin için ayrılıcaksınız ki bunu YEDİREMEZ ..oysaki herseyi ne güzel ayarlamıştı ne güzel seni ezikliyolardı ailece ama ne oldu kurban olduğum Allah masumları korur..bak ortaya çıktı .. KAÇ KURTUL HEMDE ARKANA BAKMADAN !!!

Bir de ne olacak biliyor musun (kesin olmasa da yüksek ihtimal) ona eskisi gibi iyi davranamayacaksın, laf sokacaksın, küçük şeylerden kavga çıkacak, alttan falan alamayacaksın. Sonra çocuklarınız olduğunda babalarının yaptığı şeyi bilmeyecekler ama senin bu tavırlarını görecekler. Annem babama sürekli kötü davranıyor olacak. Babaları melek olacak, hani o hiç bir şey yapmıyor iyi davranıyor gibi.
Ben babam yüzünden feminist oldum diyebilirim. Aldatma ya da şiddet yok. Ama annemi tabiri caizse hiç adam yerine koymadı. Ben bunu görerek büyüdüm. Annem o yüzden çok yıprandı. Gene de bize çok uzun bir süre yansıtmadı. Yani benim yapamayacağım insanüstü bir çaba sarfetti. Ona rağmen huzursuz bir evde büyüdüm. Annem hırçındı. Babamı dışardan herkes melek sanır ama ben onun psikolojik şiddetini bilirim. Ben bile annemin babama tavırlarından bazen sıkılıyordum. Tamam evet babam suçlu ama bir gün de huzur olsun şu evde diye. Ve ben de hırçınım. Fevriyim. Sert yorumlarım var. İnsanlar gibi pozitif olamıyorum. Babama ufacık benzer huyunu görünce eşimin ağlayacak gibi oluyorum.
Kendini düşünmüyorsan çocuklarını düşün. Onlar böyle bir ortamda büyümesin. Eğer affedecek olursan da, lütfen ama lütfen geçmişe sünger çekebileceğinden emin ol. Yaşananları tamamen unutacağından ve çocuklarını hakettikleri huzurlu ortamı verebileceğinden emin ol. Affettiğinde tamamen kapanmış olsun o defter.

Çok gururluyumdur canım inan.
Yediremdim kednime.
Annem kalp hastası babam psikopat nasıl yaapcağım ne yapacağım.. Onlar çok kötü oalcak annem akldıramaz eşimi çok seviyorlar

Benim ailem de eşimi çok sever, elbette boşanmamı hiç istemezler ama asıl istemedikleri benim mutsuz olmamdır, aynı şey sizin aileniz için de geçerli. Siz hiçbir probleminizi ailenize yansıtmadığınız için anneniz eşinizi seviyor, aldatmayı filan bırakın anasına sizi böylesine ezdirdiğini bilse bile aslan kesilir. Bir anne için evladından daha kıymetli ne olabilir bu dünyada. Anneniz eşinizi seviyor da sizin kadar da sevmiyordur herhalde. Siz nasıl mutlu olacaksanız aileniz buna destek verecektir, bu tarz düşüncelerle kendinizi dizginlemeyin.

Hadi canım, ayrılıyorsunuz, oğlu başka kadınla gönlünü eyledi diye annesi üzülmüş ağlamış he mi? Daha önceki konularınızda bahsettiğiniz kaynana mı bu gerçekten, hayatta inanmam.

Bu arada gönlünüz devamlı barışmaktan yana farkındayım ama kocanız hiçbir şansı hak etmiyor bence. Affetmeyin.

Canımsın
İnan okurken ağladım.
Çok bitik durumdayım.
Rabbim hep benden yana oldu herşeyi karşıma çıkardı hep.
Ne diyim allaha havale ediyorum elimden brşey gelmiyor ne yazık ki..

O huzurlu ortamı vereceğimden emin değilim.
Kapatamam kendimi biliyor tanıyorum.
Heşeyde yüzüne vurmaya çalışacağım çenem susmaz ki.
Pat diye diyiveririm.
Şu an tüm sülalesi bizi barıştırmak için seferber olmuş durumda..
Yuva bozulmaz diyor herkes bir ağızdan mesajlar atıyorlar.

Canımsın
İnan okurken ağladım.
Çok bitik durumdayım.
kendine yazık etme .. her günün kabus olacak her gün bu gün arkamdan ne işler çevirdi diyeceksin.. annem teyzem kuzenim 3 de keske o anda o gün boşansaydım dediler çünkü yılları gitti ..ve sonunda gene boşandılar ..bence ispatları kanıtları toparla ailene göster ..kararlı ol çık git o evden ..gerekirse gel bizde kal ben istanbuldayım .. ne olursa olsun ömrünü harcama ..lütfen o pislik yaşasın diye kendini öldürme

Haketmiyor evet farkındayım selamımı dahi haketmiyor.
Ya allah günah yazmasın kız da 1.50 boyunda kendi 1.85 yanyana görmeniz lazım.
Ciddenn kıskançıktan değil ama neden denk birini bulsa yine üzülmezdim.

Halt etmiş onlar, böyle yuva mı olur. İnsanlar bir ömrü paylaşmak, mutluluğu huzuru bulmak için evleniyorlar. Ama adam senin ömründen ömür çalıyor. Kimsenin söylediklerine kulak asma. Bu dünyada senden önemli, öncelikli kimse yok. Boşanmak kadınların hayatını zindana çeviriyor olsaydı bu kadar insan nasıl boşanabilirdi.
Aklı başında, donanımlı, güzel bir kadın bu hayatı hak etmiyor. Kendine haksızlık etme. Kestirip at. 3 gün 5 gün olmadı 1 sene çekersin ama biter. Bu kadar zaman harcadığına bile üzülürsün.

Eminim o yuva bozulmaz diyenler de bir yandan hallerine şükrediyorlardır kendi eşleri böyle bir şey yapmadı diye. Yapsa ne yapardık ki diye düşünüyorlardır. Sadece çabaladık diye vicdanlarını rahatlatmak için bir iki mesaj atıyorlardır. Eşine de kızıyorlar mı acaba. Onu dövmekten beter ediyorlar mı? Utandırıyorlar mı? Ayıplıyorlar mı? O kadar sefil bir hale koyuyorlar da bir daha onların yüzüne bakamayacağından yapamaz hale getiriyorlar mı?

Bir de sevgisine inanıyorum diyorsun. Bak şu anda ayrılmayı değerlendirdiğin halde onu sevdiğin için sen yanında başka bir adamı hayal edemezsin. Ama kocan olacak adam, seni sevdiğini söyleyen ve hatta senin de sevgisine inandığın bu adam başka dudakları öptü. Seni bırakıp koşa koşa ona gitti. Bir yürekte iki sevgi nasıl olabilir.

Aldatan adamlara çok pis dalasım var ama senin kocana özel ilgi göstermek istiyorum. Bu kadar eziyet edip bir de aldatmış ya ıslak odunla dövecen, dinlenip dinlenip gene dövecen.

Bak bu arkadaşın yazdıklarını bir daha bir daha oku. Kopyala bir yere yapıştır her gün oku. Şu an hap map içme durumlarında da bir his oluyor sanki eşin o tipik aldatma vakalarından değil gibi. Sanki cidden pişman olmuş gibi. Sanki eşin çok başka gibi. Aslında bak bu arkadaşın da yazdığı bigi yüzlerde binlerce kadının yaşadığı bir seneryoyu yaşıyorsun sadece. Özel bir durum yok. Eşin de o tipik aldatan sınıfının bir örneği sadece. İlaç içmesi bile pek çok vakada gerçekleşen tipik bir davranış.

Canımsın
İnan okurken ağladım.
Çok bitik durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…