- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Bir de sevgisine inanıyorum diyorsun. Bak şu anda ayrılmayı değerlendirdiğin halde onu sevdiğin için sen yanında başka bir adamı hayal edemezsin. Ama kocan olacak adam, seni sevdiğini söyleyen ve hatta senin de sevgisine inandığın bu adam başka dudakları öptü. Seni bırakıp koşa koşa ona gitti. Bir yürekte iki sevgi nasıl olabilir.
Aldatan adamlara çok pis dalasım var ama senin kocana özel ilgi göstermek istiyorum. Bu kadar eziyet edip bir de aldatmış ya ıslak odunla dövecen, dinlenip dinlenip gene dövecen.
Halt etmiş onlar, böyle yuva mı olur. İnsanlar bir ömrü paylaşmak, mutluluğu huzuru bulmak için evleniyorlar. Ama adam senin ömründen ömür çalıyor. Kimsenin söylediklerine kulak asma. Bu dünyada senden önemli, öncelikli kimse yok. Boşanmak kadınların hayatını zindana çeviriyor olsaydı bu kadar insan nasıl boşanabilirdi.
Aklı başında, donanımlı, güzel bir kadın bu hayatı hak etmiyor. Kendine haksızlık etme. Kestirip at. 3 gün 5 gün olmadı 1 sene çekersin ama biter. Bu kadar zaman harcadığına bile üzülürsün.
Eminim o yuva bozulmaz diyenler de bir yandan hallerine şükrediyorlardır kendi eşleri böyle bir şey yapmadı diye. Yapsa ne yapardık ki diye düşünüyorlardır. Sadece çabaladık diye vicdanlarını rahatlatmak için bir iki mesaj atıyorlardır. Eşine de kızıyorlar mı acaba. Onu dövmekten beter ediyorlar mı? Utandırıyorlar mı? Ayıplıyorlar mı? O kadar sefil bir hale koyuyorlar da bir daha onların yüzüne bakamayacağından yapamaz hale getiriyorlar mı?
Bir de sevgisine inanıyorum diyorsun. Bak şu anda ayrılmayı değerlendirdiğin halde onu sevdiğin için sen yanında başka bir adamı hayal edemezsin. Ama kocan olacak adam, seni sevdiğini söyleyen ve hatta senin de sevgisine inandığın bu adam başka dudakları öptü. Seni bırakıp koşa koşa ona gitti. Bir yürekte iki sevgi nasıl olabilir.
Aldatan adamlara çok pis dalasım var ama senin kocana özel ilgi göstermek istiyorum. Bu kadar eziyet edip bir de aldatmış ya ıslak odunla dövecen, dinlenip dinlenip gene dövecen.
Bak bu arkadaşın yazdıklarını bir daha bir daha oku. Kopyala bir yere yapıştır her gün oku. Şu an hap map içme durumlarında da bir his oluyor sanki eşin o tipik aldatma vakalarından değil gibi. Sanki cidden pişman olmuş gibi. Sanki eşin çok başka gibi. Aslında bak bu arkadaşın da yazdığı bigi yüzlerde binlerce kadının yaşadığı bir seneryoyu yaşıyorsun sadece. Özel bir durum yok. Eşin de o tipik aldatan sınıfının bir örneği sadece. İlaç içmesi bile pek çok vakada gerçekleşen tipik bir davranış.
Çok çok mükemmel bir tespit. Sen şu anda yaralıyken, aldatılmış bir kadınken bile başka bir adamı öptüğünü düşünebiliyor musun? İşte sevgi bu.
Bu adam bana hic samimi gelmiyor. Can havliyle sallayipta salliyor. Normal hayata dondugunuzde yine annem annem diyecek yine kufurler savuracak hakaret edecek ama en kotusu de aldatacak. Yalandan intihar etmeler falan. Boyle birseye gercekten niyeti olsaydi, blof olmasaydi kendisini haplarin basinda sizi beklerken bulmazdiniz. Ayrica birine blof yapilmasi bile bana gore hakaret. Seni normal kandiramiyorum boyle bak nasil kandirdim demek. Boyle ucuz numaralara kanmayin. Baskasiyla opusurken benim bir karim var demedi. Simdi mi diyecek?
Nişanlıyken öpmedim o zamanlar tam sevgim böyle değildi şu anda öl desen ölürüm falan dedi.
Bilmiyorum ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi ve hala ne beklediğimi bilmiyorum.
Affetmeye daha yakin oldugunuzu dusunuyor musunuz?
Evet sevgisi buymuş gerçekten.
Şu anda ki sevgimle o anda ki sevgim arasında dağlar avr dedi.
Anneme bile resti çektim ben bir daha akşamları arama öne kesinlikle oturmayacaksın diye dedi ki annem ne kadar değerlidir benim için bilrisin dedi.
Sen benim için en değerli insansın ailemden de üstünsün bu oyuna gelme tamam hatalıyım bin kere özür diliyorum dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?