Bir bakın lütfen..

Ağlayarak okudum her yazdığınız satırı, ellerinize sağlık.
Tahmin ettiğim gibi düşünmüşsünüz, annesi beni 4 yıl boyunca istedi ve tanıdıklardı eşimden de hoşlanmıştım o da benden hoşlandı diye düşündüm 5 ay da nişan söz yapıldı apar topar.
Gerisi ihanet, yalan zaten.
Evlilik mertebesine saygı duymayan ve her kavgamızda evliliği sen oyuncak sanmışsın diyen ailenden git evlilik için fikir al diyen biri eşim.
Gülüyorum artık her dediğine....

Yapmayın Allah aşkına. Eski konularınızda da eşinizin size karşı tutumu seven bir koca gibi değil. Şu an yaşadıklarınızın şokuyla elle tutulur bir yan arıyorsunuz. Ayrıca ne demek ihtiyacı yoktu. Sizle cinsel yaşamı olmasaydı bile yaptığı kabul edilemezdi. Erkekler bu kadar iradesiz değiller.

Çok zor olduğunu biliyorum. Ama affetseniz de affetmeseniz de kendinizi kandırmayın. Gerçekleri yadsımayın ve boşanmama kararı alacaksanız bunu bilinçli olarak yapın. Allah yardımcınız olsun.

Canım kesin kararlıyım boşanmayı düşünüyorum sadece 1 hafta ilerde pişman olmayayım diye kendime zaman tanıdım ki bu süre zarfında hamile olup olmayacağım da belli olacak inşallah.
Şu anda tek bildiğim haketmediğim şeyleri bana yaşattılar ve Allah yanlarına koymadı bende yanlarına koymamak için elimden geleni yapacağım.
Kendi kendime söz veriyorum.

Ben böyle insanlara tanımasam etmesem de taaa buralardan sövüyorum dilim durmuyor. Kaç gündür takip ediyorum konunu. İnşallah barışmazsın ve hakkında hayırlısı olur.

Amiinnnnnnnnnnn....
Rabbim hayırlısını versin herşeyin.
Ondan başka kimim var ki?

Canım inan çok sevinirim.
Ne yapacağımı nasıl avukat tutmam gerekli mi onları bilmiyorum.
Hiçbir hak iddia etmeyeceğim ne istiyorsan o olsun mahkemede dedi.

Zorluk çıkarmayacağını söylüyorsa zaten anlaşmalı boşanırsınız, o zaman avukat tutmaya gerek olmaz. Kolaylıkla bir dilekçe hazırlanır, internette örnekleri var, ben de yardımcı olurum. Ama bir hafta süre verdim kendime diyorsun, işte bu süre zarfında eşinin tepkileri değişecektir bence ve sana zorluk çıkartacaktır diye düşünüyorum ama onu öyle olursa konuşuruz. Gerçi maalesef ki ben senin eşinle barışacağına inanıyorum.

Ve çok inandığım bir lafı yine tekrarlıyorum, herkes hak ettiği hayatı yaşar. Sen neyi hak ediyorsun?

Ben onurumla yaşamaktan başka birşey istemiyorum.
Bana yardımcı ol canım o zaman

Bir ayrinti geldi aklima cnm. Annesi istemis seni sonrada kinandami ne aglamis ,oglum sitemiodu, dye bzde bir suru laf soylemistik. Acaba o gercek miydi?

Ooooo :)
Bir ayrinti geldi aklima cnm. Annesi istemis seni sonrada kinandami ne aglamis ,oglum sitemiodu, dye bzde bir suru laf soylemistik. Acaba o gercek miydi?

Olabilir mi ki
Ama seni çok seviyorum olur mu öyle şey dedi ben sordugumda annemi bilmiyor musun uydurdu dedi.

Yazdıklarından anlaşılıyor ki affedip devam edeceksin. Konuyu bugün görüp bütün yorumları okudum. Hala eşinin iyi yönlerini yakalayıp tutunmaya çalışıyorsun.
Beni bu kadar aşağılayacak erkekle aynı çatı altında bir saat bile geçirmez kovardım. Kedi gibi geri gelse yine kovardım.

Sevgi eşinin sana hissettirdiği kadar ucuz bir şey değil.
Ayrıca dikkatimi çeken çabuk etki altında kalan biri olduğun. Dün kk üyelerle yazışmaların ilk başta acılı ve hüzünlü, ilerleyen zamanlarda daha güçlü ve umut doluyken, akşam eşinin oynadığı tiyatral performans sonrası acınası, umutsuz, en ufak sevgi gösterisine muhtaç güçsüz pasif kadın görüntüsü çiziyordu.
Bugün gün içinde kk üyeleri sayesinde yine güç topladığın belli. Bunu eşinin karşısında da gösterebilmen şart.

Akşam eşinle yine yüzyüze olacaksın. Bugün de seni yine bir dolu yeminler, ağlayıp zırlamalar bekliyor. Sen karar veremedikçe bu gelgitler çok olacak. O yüzden o adamı evden uzaklaştırmalısın. Senin üzerine oyun oynanıyor. Ve mücadele ettiklerin sadece eşin ve ailesi değil toplum baskısı.

Yuva kolay bozulmazmış. Sen orayı yuva gördüğün zamanlarda eşin k.ş.rın biriyle fingirdiyordu. Senin yıkadığın ütülediğin kıyafetleri giyinip, kokular sürünürken senin evlilik anlayışını eleştiriyordu. Bunlar unutulacak şeyler mi?
Nasıl hazmedersin bilmem ama inşallah hayırlı bir karar verirsin.

Ooff offff...
Ağlama nöbetleri geçiriyorum iyi değilim sürekli o fotograf geliyor gözümün önüne..
Az önce bi dizidede geçti çok kötü oldum..
Ben bunlari haketmedim ayakta duracak gücü bulamıyorum kendimde..
Tüm ailem affet diyor ama mantığım gururum izin vermiyor..
Cikmazdayim dediğim gibi 1 hafta sürem var..
Iyi bir karar vermem lazim hayırlısı olması lazim..
Yazınız beni anlatmış gaza gelen bir insanimdir ama kendim için en doğru olani tercih edecek düzeyde gaza geliyorum...
O fotoğraflar yazılar gitmiyor gözümün önünden...
Unutmamin imkanı yok..

affetseniz bile artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, bunu biliyorsunuz değil mi?
eşiniz sizi sevdiğini bile söylese inanmayacaksınız, çünkü masumiyeti bitti.
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

affetseniz bile artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, bunu biliyorsunuz değil mi?
eşiniz sizi sevdiğini bile söylese inanmayacaksınız, çünkü masumiyeti bitti.
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Evet masumiyet bitti.
Ben ne yaparım ne ederim onun derdindeyim..
Allah bana yardım etsin ne diyim..
Inanmayacagim artık...

Bugün nasılsınız? Umarım biraz toparlamışsınızdır.

Hiç iyi değilim.
Yazılanları tekrar tekrar okuyup kendime eziyet ediyorum.
Hiç iyi değilim.
Çıkmazdayım.
Sabah 9da kız mesaj atmış özür diliyor benden, kafayı yemek üzereyim.
Ağlama krizleri içim daralması..
Nasıl başedeceğim, nasıl bu enkazın altından kalkacağım ben

Kız neden mesaj atıyormuş ki. Sizinle hiç alakası olmayan bir insan. Özür dilese ne dilemese ne. Bu şartlar altında çalışabiliyor musunuz?

Kız neden mesaj atıyormuş ki. Sizinle hiç alakası olmayan bir insan. Özür dilese ne dilemese ne. Bu şartlar altında çalışabiliyor musunuz?

Çalışamıyorum kafam burda değil
Duygularımıza söz geçiremedik demiş, facei donduruyordu sonra tekrar geliyordu falan demiş.
Bayılacak gibiyim, elim kolum tutmuyor şu anda.
Kb.ya kv söylemiş, benim öyle bir oğlum yok falan deyip kriz geçirmiş.
Mahvolmuş vaziyetteyim.
Başedemiyorum...

Güzel o zaman kızın bunları yazdığı iyi olmuş. Yok beni tehdit ettiler yok ben istemiyordum falan yalanları ortaya çıkmış oldu. Duygularımıza söz geçiremedik kısmından da olayın içinde sadece cinsellik olmadığını da anlamış oldunuz o zaman. Bu şartlar altında kayınbabanızın izinden gitmenizi tavsiye ederim. "Benim öyle bir kocam yok" çünkü malesef sizin kocanız hiç olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…