- 9 Ocak 2014
- 663
- 124
- 48
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Merve`cim merhaba,
Sana yuva kolay kurulmuyor diyenler çok haklılar ama burada önemli ola nokta sizin aslında bir yuva kurmamış olmanız. Sen hayalini yaşamışsın, o oyunlar oynamış. Dolayısı ile yıkılacak şey yuva değil, eşinin oyun alanı.
Bu ilişki evlendikten sonra olsa ve açıkça ayrılalım dese sana, gönül bu deyip tercihine kızsamda saygı duyabilirdim ama daha evlenmeden başlamış bu ilişki. Annesinin seni çok istemesi ve onun ana kuzusu olması bana zaten seninle annesini mutlu etmek için evlendiğini düşünürdü. Annesi istediği için seni eşi olarak kabul etmiş ama gönlü onda kalmış gibi geldi. Zaten sürekli seni dikkate almaması, ezmesi de bence gönlündeki ile yanındakinin aynı kişi olmamasından kaynaklamış olabişir. Bu olay ortaya çıkmasaydı ne olacaktı, bu ikili hayat daha ne kadar sürecekti ? Belli değil. Şu anda neden pişman, bence sen üzüldüğün için değil, annesini hayal kırıklığına uğrattığı için. Tabi alıştığı konforu, iki kadın tarafından arzulanmanın yarattığı egoyu kaybetti. Hatta anne zoruyla evlendirildiği, hep ezdiği kadın bile onu istemiyor. Dolayısı ile kocanın gözyaşları gerçek canım, ama nedeni seni kaybetmesi değil, kaybettiği egosu ve konforu.
Sana ayrıl veya ayrılma diyemem. Sana üç sene boyunca böyle nir yalanı, hemde canını çıkartarak, hiç acımadan yaşatan bir adamla devam edersen bundan sonra o sana nasıl saygı duyacak diye sorarım. Daha önemli soru ise, affedersen sen kendine nasıl saygı duyabileceksin?
Kararın ne olursa olsun, evinden ve işinden ayrılma, ailenin yanına dönme. Bahsettigin koşullarda orada, hemde yeni bir iş, herşeyi merak eden eski ahbaplar ile daha çok bunalırsın ve kararından pişman olursun.
Lütfen hemen bir psikiyatriste veya psikoloğa git ve destek al.
Yapmayın Allah aşkına. Eski konularınızda da eşinizin size karşı tutumu seven bir koca gibi değil. Şu an yaşadıklarınızın şokuyla elle tutulur bir yan arıyorsunuz. Ayrıca ne demek ihtiyacı yoktu. Sizle cinsel yaşamı olmasaydı bile yaptığı kabul edilemezdi. Erkekler bu kadar iradesiz değiller.
Çok zor olduğunu biliyorum. Ama affetseniz de affetmeseniz de kendinizi kandırmayın. Gerçekleri yadsımayın ve boşanmama kararı alacaksanız bunu bilinçli olarak yapın. Allah yardımcınız olsun.
Ben böyle insanlara tanımasam etmesem de taaa buralardan sövüyorum dilim durmuyor. Kaç gündür takip ediyorum konunu. İnşallah barışmazsın ve hakkında hayırlısı olur.
Canım inan çok sevinirim.
Ne yapacağımı nasıl avukat tutmam gerekli mi onları bilmiyorum.
Hiçbir hak iddia etmeyeceğim ne istiyorsan o olsun mahkemede dedi.
Zorluk çıkarmayacağını söylüyorsa zaten anlaşmalı boşanırsınız, o zaman avukat tutmaya gerek olmaz. Kolaylıkla bir dilekçe hazırlanır, internette örnekleri var, ben de yardımcı olurum. Ama bir hafta süre verdim kendime diyorsun, işte bu süre zarfında eşinin tepkileri değişecektir bence ve sana zorluk çıkartacaktır diye düşünüyorum ama onu öyle olursa konuşuruz. Gerçi maalesef ki ben senin eşinle barışacağına inanıyorum.
Ve çok inandığım bir lafı yine tekrarlıyorum, herkes hak ettiği hayatı yaşar. Sen neyi hak ediyorsun?
Ben bir şeyi merak ediyorum. Sen geçen haftasonu tek başına annenlere gidecektin, gittin mi?Ben onurumla yaşamaktan başka birşey istemiyorum.
Bana yardımcı ol canım o zaman
Bir ayrinti geldi aklima cnm. Annesi istemis seni sonrada kinandami ne aglamis ,oglum sitemiodu, dye bzde bir suru laf soylemistik. Acaba o gercek miydi?
Bir ayrinti geldi aklima cnm. Annesi istemis seni sonrada kinandami ne aglamis ,oglum sitemiodu, dye bzde bir suru laf soylemistik. Acaba o gercek miydi?
Yazdıklarından anlaşılıyor ki affedip devam edeceksin. Konuyu bugün görüp bütün yorumları okudum. Hala eşinin iyi yönlerini yakalayıp tutunmaya çalışıyorsun.
Beni bu kadar aşağılayacak erkekle aynı çatı altında bir saat bile geçirmez kovardım. Kedi gibi geri gelse yine kovardım.
Sevgi eşinin sana hissettirdiği kadar ucuz bir şey değil.
Ayrıca dikkatimi çeken çabuk etki altında kalan biri olduğun. Dün kk üyelerle yazışmaların ilk başta acılı ve hüzünlü, ilerleyen zamanlarda daha güçlü ve umut doluyken, akşam eşinin oynadığı tiyatral performans sonrası acınası, umutsuz, en ufak sevgi gösterisine muhtaç güçsüz pasif kadın görüntüsü çiziyordu.
Bugün gün içinde kk üyeleri sayesinde yine güç topladığın belli. Bunu eşinin karşısında da gösterebilmen şart.
Akşam eşinle yine yüzyüze olacaksın. Bugün de seni yine bir dolu yeminler, ağlayıp zırlamalar bekliyor. Sen karar veremedikçe bu gelgitler çok olacak. O yüzden o adamı evden uzaklaştırmalısın. Senin üzerine oyun oynanıyor. Ve mücadele ettiklerin sadece eşin ve ailesi değil toplum baskısı.
Yuva kolay bozulmazmış. Sen orayı yuva gördüğün zamanlarda eşin k.ş.rın biriyle fingirdiyordu. Senin yıkadığın ütülediğin kıyafetleri giyinip, kokular sürünürken senin evlilik anlayışını eleştiriyordu. Bunlar unutulacak şeyler mi?
Nasıl hazmedersin bilmem ama inşallah hayırlı bir karar verirsin.
affetseniz bile artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, bunu biliyorsunuz değil mi?
eşiniz sizi sevdiğini bile söylese inanmayacaksınız, çünkü masumiyeti bitti.
hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Evet masumiyet bitti.
Ben ne yaparım ne ederim onun derdindeyim..
Allah bana yardım etsin ne diyim..
Inanmayacagim artık...
Bugün nasılsınız? Umarım biraz toparlamışsınızdır.
Hiç iyi değilim.
Yazılanları tekrar tekrar okuyup kendime eziyet ediyorum.
Hiç iyi değilim.
Çıkmazdayım.
Sabah 9da kız mesaj atmış özür diliyor benden, kafayı yemek üzereyim.
Ağlama krizleri içim daralması..
Nasıl başedeceğim, nasıl bu enkazın altından kalkacağım ben
Kız neden mesaj atıyormuş ki. Sizinle hiç alakası olmayan bir insan. Özür dilese ne dilemese ne. Bu şartlar altında çalışabiliyor musunuz?
Çalışamıyorum kafam burda değil
Duygularımıza söz geçiremedik demiş, facei donduruyordu sonra tekrar geliyordu falan demiş.
Bayılacak gibiyim, elim kolum tutmuyor şu anda.
Kb.ya kv söylemiş, benim öyle bir oğlum yok falan deyip kriz geçirmiş.
Mahvolmuş vaziyetteyim.
Başedemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?