- 16 Ekim 2012
- 352
- 109
- 63
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
valla ben de yakınlarda düşünemiyorum deli olucam falan diyodum buraya yazdım gerçekten de mantık cercevesinde öyle güzel cevaplar geldi ki bi silkelendm kndime geldim kk muhteşem ya. inşallah sen de bu günleri hiç yaşamamış gibi mutlu olursun çabuk atlatırsın.İnanır mısın o kadar tuhaf duygular içersindeyim ki.
Acaba KK nın aklına gelecek miyim beni soracaklar mı diye bekledim tüm gün
Psikopat mıyım nedir
Atmıyorum hereşyi yazmaya çalışıyorum.
Allah hepinizden tek tek razı olsun.
valla ben de yakınlarda düşünemiyorum deli olucam falan diyodum buraya yazdım gerçekten de mantık cercevesinde öyle güzel cevaplar geldi ki bi silkelendm kndime geldim kk muhteşem ya. inşallah sen de bu günleri hiç yaşamamış gibi mutlu olursun çabuk atlatırsın.
nasıl öğrendin o kişiyle ilşkisi ne durumda..Kendi maaşım var ayaklarım üzerinde fazlasıyla durabilirim.
Çocuğum da yok.
Evet bugün öğrendim.
Ama kararsızım ne yapacağımı ne edeceğimi bilmiyorum.
Ne desen haklısın dedi, ağladı ayaklarıma kapandı..
İyi değilim.
Öncelikle annenize söyleyin artık. Bu kararınızı daha net almanıza yardımcı olur. Anneniz dayanamaz demeyin. Anneler nelere dayanıyor. Evlat acısına bile dayanıyorlar yeri geliyor. Tek başınıza kalkmayın zaten altından. Ailenizin de desteğiyle kalkarsınız. Biz de burdayız. Her zaman buraya yazın. Gece gündüz demeden derdinize çare olmaya çalışan insanlar olacaktır. Şu kkdaki herkesin destek olacağı bir konumdasınız. Kimse eleştiremez.
Başkasının isteğiyle bir şeylerden vazgeçenler, eninde sonunda yine kendi isteğiyle bunlara geri dönecektir. Bu vaatlere inanma. Madem bırakabiliyordu daha önce bıraksaydı sigarayı. Madem anasına sus, karımı ezme diyebiliyordu, daha önce diyeydi. Vaktinde kıymetini bilseydi, vaktinde!!!!!Affet ne istersen yapacağım yalvarıyorum dedi.
Günde 3 paket sigara içiyor bırakacam dedi, istediğin ne varsa yapacağım dedi.
Bir şans haketmedim mi dedi, tek bir şans istiyorum deyip duruyor.
Allah o kızı zaten ıslah etsin, evli olduğunu bile bile görüşmüş, boşanın da evlenelim diye beklemiş yazışmalar öyle
Kızdaki pişkinliğe bak. Onca zaman bilmiyordu sanki durumu. Özür diliyor utanmadan. Ciciklerine jiletle önemli değil tatlım yazmak gerek.
Kaderingüzelolsun belli sen onurlu insansın ondan bu kadar canın yanıyor emin ol birçok kadın sanal diye geçiştirmek isterdi ama yapılanlar çok çirkin.
iki tane hap öldürmez bi 15-20 tane içmelisin diyip çıksaydın odadan keşke.
bi de hala sevdiğini söylemişsin galiba, acaba acıdan mı kafan karıştı? gerçekten sevgi hissediyor musun?
insan kocasını başka kadınla öpüşürken görünce de hala sevebilir mi? inşallah böyle bi sevgi duymam kimseye dedim içimden....
Gerçekten içim sızladı. Böyle şerefs*z adamlara hep ılımlı kadınlar denk geliyor. Allah çıkarır elbet iki tarafta da.Cok çirkin hemde nasil canımı yaktılar...
3 kerede canlı görüşmüşler öptügu fotoğrafları var elimde..
Gururum kırıldı hakedecek birsey yapmış olsam amenna..
Ne dediyse yaptım ne isterse o oldu hep..
Ne yemeği eksik kaldi ne utusu çamaşırı nede diğer hayatimiz..
Allaha siginiyorum
Gerçekten içim sızladı. Böyle şerefs*z adamlara hep ılımlı kadınlar denk geliyor. Allah çıkarır elbet iki tarafta da.
Zaten hatayı söylüyorsun işte, hiçbir zaman ezmemişsin, hep alttan alan taraf olmuşsun.Aminnnn allaha siginiyorum...
Cok sakin anlayışlı naif bir insanimdir..
Ne isterse de yaptim..
Kendi lisans ben yüksek lisans mezunuyum hiç bir gün ezmedim..
Ama olmamış bir yerde hata yapmışım demekki..
Hic bir dediği iki olmamıştır. .
Aldatması seninle değil onun karakteriyle alakalı. Yerinde başkası olsa onu da aldatacaktı.Aminnnn allaha siginiyorum...
Cok sakin anlayışlı naif bir insanimdir..
Ne isterse de yaptim..
Kendi lisans ben yüksek lisans mezunuyum hiç bir gün ezmedim..
Ama olmamış bir yerde hata yapmışım demekki..
Hic bir dediği iki olmamıştır. .
Zaten hatayı söylüyorsun işte, hiçbir zaman ezmemişsin, hep alttan alan taraf olmuşsun.
Her zaman ezilen taraf olursan adam ezer tabii.
Üzme artık kendini, seni yoran şeylerden uzak dur. Onunla niye aynı ortamdasın ki zaten? Böyle olmaz.
Geçen ki konumda bahsettigim kv ye gitme konusu vardi ya hani 10 gun once... kv yw gittiğimi, eşimin beden dili kursuna gittiğine kadsr biliyor kiz..
Aramis kiz açmış öyle öğrenmiş guya esim öyle diyor..
Ya canım onu hayatından çıkarmak için daha fazla bahaneye ihtiyacın yok ki.Ağzını aradım eski arabamiza kızın bindigini itiraf etti..
Biz nisanliyken vardı o araba almıştık...
Ya canım onu hayatından çıkarmak için daha fazla bahaneye ihtiyacın yok ki.
Deşip durma, sadece kendini hırpalıyorsun. Bu adam senin hayatında olmayı senin şu ana kadar öğrendiklerine göre zaten hak etmiyor. Sen kabullenemiyorsun ama zaten ne söylerse söylesin o kızı sevmiş.
Şu anda üzüldüğü seni kaybetmek değil, yenilmek, bunun için kendini parçalıyor. Bencilin teki, sana değer verdiği yok, bunun örneği çok, hepsi önünde duruyor işte. Ne olur adım at artık.
Ya kabullen, affet kendini parçalama. Ya da hak ettiği gibi at başından, defolsun gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?