- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi kaderinguzelolsun
-
Fakat daha önce açtığı konulardan birinde bu adam beni nişanlıyken bile aldattı diyor, yani önceden de biliyordu. Eski konularına bakınız
Haklısınız
11 Temmuz 2014
Konu Sahibi : kaderinguzelolsun
kaderinguzelolsunAktif Üye
Üye
Beğenileri:
99
Ödül Puanları:
28
↑
ben bi evlilik terapistine gitmenizi tavsiye ederim...
Onu ikna etmem çok zor. Bende sorun olduğunu düşünür hep. Kendi beni bugüne kadar nişanlılıkta bir kere aldatmasına rağmen ona sorsanız sütten çıkmış ak kaşık.
kaderinguzelolsun, 11 Temmuz 2014K.İ.B.
#3Beğen+ Çoklu AlıntıCevapla
Kizlar merhaba adet oldum ondan iyi değildim bugün yazamadım..
Nisanliyken telefonunda bir video görmüştüm bir kere izlemisti yemin ettirdim bir daha izlemedi..
ondan dolayı aldatildim demiştim..
Peki son karariniz nedir hala ayni evde misiniz?
Bugün ben başka odada uyudum o başka odada..
Evde tek kalamaayan biriyim korkuyorum daha önceki konulardada acmıştım bu sorunumu..
Gurbetteyim kimsem yok, oturdugum semtte hep suriyeli var hırsızlık cok fazla..
Bugün ben başka odada uyudum o başka odada..
Evde tek kalamaayan biriyim korkuyorum daha önceki konulardada acmıştım bu sorunumu..
Gurbetteyim kimsem yok, oturdugum semtte hep suriyeli var hırsızlık cok fazla..
Bugün ben başka o başka odada uyuduk derken? Lütfen bundan önceki günlerde geceleri birlikte uyuyorduk demeyin
Aldatılınca boşanılır boşanılmaz, affedilir affedilmez bunlar kesin değildir ama daha ilk gecelerden de hemen birlikte aynı yatakta uyunmaz be arkadaşım. ne olur sen yanlış anladın de.
Haha yok yok yanlis anladin..
Bugün evdeydik tatiliz diye odadan çıkmadım o anlamda dedim bacim
Ay Allah razı olsun. Yani affettim desen neyse ne de bunu kaldıramazdım. Hoş bana ne oluyorsa :)
Artık hamile olmadığın da kesinleştiğine göre var mı aklında bir plan. Annen arıyor mu hiç?
Anneme herseyi anlattım Uğuru oğlu gibi seviyor benim icin bir sans ver bir daha yapacagina inansam inan ki senin mutsuz olacağını bilsem evladimsin yaptirmam dedi ama Ugur bir şansı hakediyor kızım dedi...hakkımı helal etmem bak sana dedi ben kendimden emin konuşunca... her insan tek bir şansı hakeder dedi bu da ilk be son şansı olsun nolursun dedi ve kötülendi annem
Evet su anda hastayım yolumu çizmem gerek
Anneme herseyi anlattım Uğuru oğlu gibi seviyor benim icin bir sans ver bir daha yapacagina inansam inan ki senin mutsuz olacağını bilsem evladimsin yaptirmam dedi ama Ugur bir şansı hakediyor kızım dedi...hakkımı helal etmem bak sana dedi ben kendimden emin konuşunca... her insan tek bir şansı hakeder dedi bu da ilk be son şansı olsun nolursun dedi ve kötülendi annem
5 sene sonra yatakta yakalayıncada bu olayı çok önemsemeyip , o zaman sadece öperken fotoğrafı vardı, eşim yemin etmişti ilişkisi olmadığına dersiniz.Kizlar merhaba adet oldum ondan iyi değildim bugün yazamadım..
Nisanliyken telefonunda bir video görmüştüm bir kere izlemisti yemin ettirdim bir daha izlemedi..
ondan dolayı aldatildim demiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?