Bir bale meselesi :(

O 2000 den kalani bale için kıyafete gider, para pul degerinde
şöyle ki, bale kıyafeti var:) geçen sene bale ücreti 250 tl idi göndermiştim 1 sene gitti. sonra bu sene 1750 ye çıkınca gönderemedim. o yüzden aylardır bale diye yatıyo bale diye kalkıyo :) evde bale kıyafetini filan giyinip oturuyor sürekli

bende böyle düşünüyorum çocuk birşeylere sahip olunca canım oğlum diye canım kızım diye gezinecekler.

Bak buna üzüldüm istemeden yanlış bir şeye sebebiyet verdim
vasat vasat konuşacaksan rica edeceğim beni alıntılama. diyalog içerisinde olmak istemem. varsa konu ile ilgili argümanın ortaya koyarsın, tartışırız. yok ise çıkar beni bu alıntıdan

zaten adam olsaydı boşanmazdım. Allahından bulsun öyle çok istiyorum ki durumum ondan iyi olsun da birdaha asla ona tek kelime etmemeyi para konusunda.
Sizin bu sebeplerden mi boşandınız başka sebeplerde var mı evlenmeden önce bu konuda kendini belli etmiş miydi

vasat vasat konuşacaksan rica edeceğim beni alıntılama. diyalog içerisinde olmak istemem. varsa konu ile ilgili argümanın ortaya koyarsın, tartışırız. yok ise çıkar beni bu alıntıdan
Yahu önce kendin alıntı yaptın benmi yapıyorum senin her yorumuna yorum bence de mümkünse başkalarıyla tartış yoksa iletişim kurma hayallerim yok seninle ilgili

Yahu önce kendin alıntı yaptın benmi yapıyorum senin her yorumuna yorum bence de mümkünse başkalarıyla tartış yoksa iletişim kurma hayallerim yok seninle ilgili
konu ile alakalı bir argüman idi o. yahu okuduğunu anlayamıyorsun daha.

Şunu da söylemeden gecemicem sadece sen bilgilisin görülusun ve çok bilensin geriye kalan biz acizler bilgsiiz ve cahil tayfayiz herkesin yorumuna vasat , cahil , bilgisiz gibi yorumların var . Herşeyin en iyisini kendin biliyorsan bence bu platformla yetinme dünyaya açıl . Ki dünyaya açılan nice profesör pilot ,astrolog ,avukat ,mühendis , iş insani var hiçbirinde bu kadar kibir yok.

Direk dansı demedim, direkt dans ederim dedim askskkssk

gerçekten ne benim ne de bir başkasının seni kendini ezmeni ve aciz düşürmeni izleyecek ne takati ne de zamanı var. kendini küçük düşürme daha fazla. benim yazdıklarımdan bunu çıkarıyorsan sen kendini bu şekilde konumlandırabildiğin içindir. hayırlı forumlar

Sizede hanımefendi sizinle iletişime geçmek benim için büyük onurdu . Çok keyif aldım teşekkürler ediyorum.. biz acizlere ve vasifsizlara İnternet üzerinden de olsa sizinle konuşmayla lutuflandirdiginiz için kendimizi şanslı hissediyoruz . Tekrardan sağolun iyi günler

Kuran kursuna gondericem 2000 lira istiyolar de. Kalan paraylada kizin baledeyken kahve pasta yap.
Ay bayıldım buna :)

Sevgili Jameya daha uygun fiyatlı bir kurs bulman mümkün mü acaba? Belki oraya gönderebilirsin. Benim kızım da gidiyor ama seninki baya pahalıymış. Kolaylık diliyorum sana. Sen çok güçlü bir kadınsın.

evet belki de o yüğzden istemiyor doğru söylüyosun. kısa kısa etek giyicek diye :)
elbette ki 4 yaşındaki çocuğu "baldırı çıplak" dans edecek diye düşündüğü için istemiyor. uzun uzadıya düşünmeye gerek yok nedenini. ben de kendini sanattan nasibini almamış ve su katılmamış bir köylü zannederdim.

araştıdım aslında tan sağtürk 1700 benim oturduğum yerde bu fiyatın altında malesef yok keşke olsa. teşekkür ederim

aynen öyle ne düşünüyor kim bilir yobaz. bu adam eskort eskort dolaştı şimdi de herkese vaaz veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…