Bir balon yuzunden kavga edilirse!

Boyu 100 cm olanlar 10 ile 15 tl arasinda degisiyor fiyatlari kim dedi 100 tl die abartmışlar internette satılıyor boyutuna göre değişiyor fiyatlar

Bu arada ben allexpressten tanesi 2 dolara aldim
Oyle cok pahali bisey diil

İnternette satılanlar şişmemiş hali. Asıl para eden kısmı helyumu.

Ucuza şişiren yerler de var ama yanıcı gaz olduğu için güvenilir bulmuyorum ben.

Balonevi vs yerler var güvenilir olarak. Büyük boy olanlar şişmiş olarak 50-60 lira gerçekten.

Ben kizimin dogumgununde burda sanayide sisirtmistim bedava , demek helyum koymamislar icine :)

kızlar helyumu nereden buluyorsunuz şişirmek için? ben hello kitty almıştım (kendime değil ) ama şişiremedik helyum olmadığından :/

Ne 100tlsi ya folyo balon o parti mal. Satan yerlerde bi 2 bi 0 alcan tamam 5ay once ogluma aldm 1rakami 10tl bide helyum gazıyla şisirt 40tl tas çatlasn olur istedign

Isimiz gucumuz gosteris.. 100 tl ye almazdim kendim icin.. cocuklara dusunebilirdim. Milana nin dedigi gibi 2 dolara alirdim belki.. ama bole seylerde hic hevesim yok valla.. neymis foto cekilmis instaya koymuss

Hiçbir yerde bulamazsanız aliexpressten sipariş verin çok uyguna gelir

zaten bu gidişle keçileri kaçıracağız ucuna da balonları bağlarız artık

konu sahibi, gerçekten içinde kalacaksa al gitsin.. (bu da geyikten gitmemek adına bansavar konu yorumum pabuçum )
Bence konu sahibi almali balonları en fazla 30 tl onlar :)
Zaten bundan sonraki senelerde bir harf masrafi olacak 21 22 2 ler hep ayni

100 tl falan değil ki. Ben şu ünlü Çin sitesinden aldım kızımın Doğum gününe. Hem ismini yazdım hem yaşını. Yıldızlar kalpler fosforlu balon ipleri vs. Her harfin Tanesi Eminönü’nde boyutuna göre 5-10 tl idi, Ben 1 TL’den almıştım :)
Söylemeseymişsin keşke. Tepkisi olağan geldi bana. Malesef çoğumuz evlenincede sık sık ‘ne gerek vardı’ tepkisi ile karşılaşabiliyoruz. Keyfini bozma bu yüzden .

22 yaşıma girerken istemiştim ben de ama sonra başka şeylee oldu ben dahil herkes doğum günümü unuttu :)

Sadece fotoğraf amaçlı 100 TL evet çok gereksiz bir masraf. Gidip bir yerde 100 liraya yemek yeseniz gereksiz demezdi muhtemelen.
Ablam da sosyal medyaya fotoğraf atma delisi. Ona sorduğum soruyu size de sorayım.
O gün asla fotoğraf çekilmeyecegini bilsen ama asla yani, yine de yapar mıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…