- Konu Sahibi Papatya129
-
Boyu 100 cm olanlar 10 ile 15 tl arasinda degisiyor fiyatlari kim dedi 100 tl die abartmışlar internette satılıyor boyutuna göre değişiyor fiyatlar
Bu arada ben allexpressten tanesi 2 dolara aldim
Oyle cok pahali bisey diil
Yazmistim , allexpress ama dogum gununuz yakinsa ordan almayin 3 haftada geliyorNereden aldiniz acaba
Ben kizimin dogumgununde burda sanayide sisirtmistim bedava , demek helyum koymamislar icine :)İnternette satılanlar şişmemiş hali. Asıl para eden kısmı helyumu.
Ucuza şişiren yerler de var ama yanıcı gaz olduğu için güvenilir bulmuyorum ben.
Balonevi vs yerler var güvenilir olarak. Büyük boy olanlar şişmiş olarak 50-60 lira gerçekten.
Ucan balon seklinde mi? Nereden aldinizBen daha yeni 2 tane 90cm adet 25tl ye aldim. 100tl vermeyin daha ucuzu var :)
Ne 100tlsi ya folyo balon o parti mal. Satan yerlerde bi 2 bi 0 alcan tamam 5ay once ogluma aldm 1rakami 10tl bide helyum gazıyla şisirt 40tl tas çatlasn olur istedignEki Görüntüle 2138645 DOGum gunum ve ben uzerinde 20 yazan balonlardan istiyorum fotodaki gibi
Ama 100 tlyi gecermiş
Ve erkek arkadasima bunu soyledim degmez alma parayi car cur ediyorsun diyor ama cok heves etmistim boyle bir sey icin kavga cikardi simdi konusmuyoruz. Butun hevesimi kursagimda birakti. Nasil davranmaliyim bilmiyorum ben mi haksizim?
Daha ucuza bir yerden bulamaz miyim acaba eminonu gibi
Ucan balon seklinde mi? Nereden aldiniz
Avm de balon satanlar sisiriyor.Guvenilir yerde sisirt kacaklari zararli.kızlar helyumu nereden buluyorsunuz şişirmek için? ben hello kitty almıştım (kendime değil) ama şişiremedik helyum olmadığından :/
Avm de balon satanlar sisiriyor.Guvenilir yerde sisirt kacaklari zararli.
Banada al ucan balondehşet bilgi dehşet, sağol pabucum
Banada al ucan balonAdim yazsin.
Bence konu sahibi almali balonları en fazla 30 tl onlar :)zaten bu gidişle keçileri kaçıracağız ucuna da balonları bağlarız artık
konu sahibi, gerçekten içinde kalacaksa al gitsin.. (bu da geyikten gitmemek adına bansavar konu yorumum pabuçum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?