- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ben haklı buldum sevgilini yani cocuk seninle ciddi dusunuyorsa ilerde ocagima incir agaci diker diye dusunmus olabilir
Sizinki uçmuyordur
Sizinkide uçmuyor büyük ihtimalGeçen mayısta şişirilmiş tek büyük boy rakamı 15 veya 20 ye almıştım.Parti malzemesi satan her yerde var,aşağı yukarı aynı fiyat.
Oyle oldugumu soylerlerTam catlaksin dostum guldurdun beni canisi
Sizinkide uçmuyor büyük ihtimal
Vakit varsa aliexpresten söyleyin çok ucuza geliyo..Eki Görüntüle 2138645 DOGum gunum ve ben uzerinde 20 yazan balonlardan istiyorum fotodaki gibi
Ama 100 tlyi gecermiş
Ve erkek arkadasima bunu soyledim degmez alma parayi car cur ediyorsun diyor ama cok heves etmistim boyle bir sey icin kavga cikardi simdi konusmuyoruz. Butun hevesimi kursagimda birakti. Nasil davranmaliyim bilmiyorum ben mi haksizim?
Daha ucuza bir yerden bulamaz miyim acaba eminonu gibi
Senin paran yada onun parası önemli mi adam fikrini söylemiş tartışma çıkmışEki Görüntüle 2138645 DOGum gunum ve ben uzerinde 20 yazan balonlardan istiyorum fotodaki gibi
Ama 100 tlyi gecermiş
Ve erkek arkadasima bunu soyledim degmez alma parayi car cur ediyorsun diyor ama cok heves etmistim boyle bir sey icin kavga cikardi simdi konusmuyoruz. Butun hevesimi kursagimda birakti. Nasil davranmaliyim bilmiyorum ben mi haksizim?
Hb sitesinde de var cnm ordan da bakabilirsin hesaplı gayette cm sine göre değişiyor 10-15 lira birşeyEki Görüntüle 2138645 DOGum gunum ve ben uzerinde 20 yazan balonlardan istiyorum fotodaki gibi
Ama 100 tlyi gecermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?