Bir balon yuzunden kavga edilirse!

Ben aldım oğluma.. 15 tl internette 1 tanesi.. 2 si 30.. şişirmesi 9 lira ikisi 18.. 48 ediyo nerden 100 liraya buldunuz ki??

Oğlumun doğum gününe adının baş harflerini aldık, internetten de değil direkt dükkandan aldık 20 lira bi şey tanesi, ne 100 lirası allasen?

Ayy cimri bu yaa,hiç işim olmaz,sanki ondan istediniz..velev ki istediniz bu cümleleri kuran adamla yine olmaz,yine olmaz,,üstelik daha şimdiden..benim midem bulanır,tüm saygımı yitirirdim..

Gerekirse 200 lira olsun içinde kalacağına yap bidaha 20 yaşında olmayacaksın : )
Bu arada sevgilin de daha şuandan cimrilik yapmaya başlamış bismillah daha bunun evliliği var. .

Sevgilin alacaksa şu saatten sonra baskiyla aldirilan balonun ne tadi olur, bilemedim.. Ha, en basindan beri kendin almayi dusunduysen zaten problem yok..

Geçen mayısta şişirilmiş tek büyük boy rakamı 15 veya 20 ye almıştım.Parti malzemesi satan her yerde var,aşağı yukarı aynı fiyat.

Ikiniz de çocukça davranmışsınız; biriniz balon diye tutturarak digeriniz de küsme sebebi sayarak..
Içinizde kalmasın tamam da,kalsa da çok da ukde kalacak gibi bir şey değil bana göre..

Vakit varsa aliexpresten söyleyin çok ucuza geliyo..

Senin paran yada onun parası önemli mi adam fikrini söylemiş tartışma çıkmış
Böyle şeyler için değer mi
Demekki tutumlu bi sevgilin var
Herseyde hevesini mi kırıyor onlara bak
bence ilerisi için tanımaya bak derim

Hb sitesinde de var cnm ordan da bakabilirsin hesaplı gayette cm sine göre değişiyor 10-15 lira birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…