- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Papatya129
-
Eki Görüntüle 2138645 DOGum gunum ve ben uzerinde 20 yazan balonlardan istiyorum fotodaki gibi
Ama 100 tlyi gecermiş
Ve erkek arkadasima bunu soyledim degmez alma parayi car cur ediyorsun diyor ama cok heves etmistim boyle bir sey icin kavga cikardi simdi konusmuyoruz. Butun hevesimi kursagimda birakti. Nasil davranmaliyim bilmiyorum ben mi haksizim?
Daha ucuza bir yerden bulamaz miyim acaba eminonu gibi
Uçmasını sağlayacak başka gaz koymuş olabilirler helyum benzeri.Ben kizimin dogumgununde burda sanayide sisirtmistim bedava , demek helyum koymamislar icine :)
Ben de olsam sinir olurum
İlla herşey tasarruftan mı ibaret anlamıyorum
Değer mi sayfalarca yazışmaya...
Saatlerce düşünmeye ....
Yok şurda şu kadar tl
Yok ben o kadar para vermem
Amannn
1-2 ay sonra gelirAliexpress de var canım
Çok aşırı mantıklıSişirimiyle birlikte 60 tl.
Balonu indirip 2 yi saklayin seneye yanina 1 alir 21.yaş gununuzu kutlarsiniz :)
20 gün içinde geliyor artık 3 tl fark öderseniz1-2 ay sonra gelir
Eşim bişey sipariş etti bizde ilki -3 ayda bir demişlerdi ilk siparişi 3 ay oldu gelmedi diğer siparişler 15-20 gün sonra geldi ürüne göre değişiyor sanırım ama hiçbirinde fark odemedik20 gün içinde geliyor artık 3 tl fark öderseniz
Seçenekler kısmında kargo seçenekleri sunuluyor bazı firmalar. Örneğin : 3 tl farkla 25-30 gün. Ücretsiz nakliyat 45-55 gün gibi .. her firma uygulamıyor.Eşim bişey sipariş etti bizde ilki -3 ayda bir demişlerdi ilk siparişi 3 ay oldu gelmedi diğer siparişler 15-20 gün sonra geldi ürüne göre değişiyor sanırım ama hiçbirinde fark odemedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?