Bir balon yuzunden kavga edilirse!

Sişirimiyle birlikte 60 tl.

Balonu indirip 2 yi saklayin seneye yanina 1 alir 21.yaş gununuzu kutlarsiniz :)

Ben kizimin dogumgununde burda sanayide sisirtmistim bedava , demek helyum koymamislar icine :)
Uçmasını sağlayacak başka gaz koymuş olabilirler helyum benzeri.

Çünkü büyük balon olunca epey gidiyor helyum. O nedenle pahalıya geliyor. Küçük normal balonları dahi 3-5 lira arası oluyor balon ve parti işi yapan yerlerde.

Evde kullanılacağı zaman korkuyorum çocuklara falan birşey olur diye ama açık havada dekor amaçlı sorun olmaz sanayi işi de olsa

Ben de olsam sinir olurum
İlla herşey tasarruftan mı ibaret anlamıyorum
Değer mi sayfalarca yazışmaya...
Saatlerce düşünmeye ....
Yok şurda şu kadar tl
Yok ben o kadar para vermem
Amannn

bende doğum gunumde eşime söylemeden gidip almıştım ve inanırmısın sadece 2 balon 50 tl tuttu verırken sıkıntı cıkmamıstı sonuçta kendim istiyordum,ama eve gelince gördü tabi kızmıştı bana birdaha nerede kullanıcaksın filan dedi. ama haklıymışta şuan mesela yatağımın altında durur 26 kasımdan berı bir kere olsun kullanmadım baskada öyle balon asla almam para tuzağı gibi bişi. gerçekten sevgilin seni düşünerekten öyle demiş bence kızmakta haklı ama karışmak istemem tabi

Ben de olsam sinir olurum
İlla herşey tasarruftan mı ibaret anlamıyorum
Değer mi sayfalarca yazışmaya...
Saatlerce düşünmeye ....
Yok şurda şu kadar tl
Yok ben o kadar para vermem
Amannn

Ya aynen, aynı sevgili eminim akıllı bir telefona milyarla vermeyi gereksiz görmez...Milletçe çok değişik bir tarzımız var ya, gereksiz elektronik eşyalara lükse para dökeriz (tabi kendimizce hava atarız) bu tarz ufak tefek heveslere ne gerek var deriz.

Bende sevgilime kızardim hiç çiçek almıyorsun diye evlenince o dertleri unutuyorsun rahat ol

Hastalandığında çocuğunun ölçmen gereken ateşi oluyor

Kaynana nin virviri oluyor

Bazı adamların kiskancliklari pintilikleri oluyor

Geçim sıkıntısı oluyor

Bazı kişilerde çocuk derdi oluyor (Allah in isteyen herkese nasip etsin)

Yani uzar gider dert bitmiyor

Sevdiğim adamı bı balon uğruna uzmezdim üzülmezdim

Bu kavgalar neden cocuklasti bu kadar

Gençlik çok mu com com bana mı oyle geliyor ....

20 gün içinde geliyor artık 3 tl fark öderseniz
Eşim bişey sipariş etti bizde ilki -3 ayda bir demişlerdi ilk siparişi 3 ay oldu gelmedi diğer siparişler 15-20 gün sonra geldi ürüne göre değişiyor sanırım ama hiçbirinde fark odemedik

Ben de hamilelik fotoğraflarımı çektirirken almıştım, tek harf birkaç balon 80 lira tutmuştu. Eşim de bu konularda sevgiliniz gibi ne gerek var bir balona bu kadar para vermeye diye düşünenlerden ama çekimlere bakarken balonun kattığı havayı görünce iyi ki almışsın demişti :)

Eşim bişey sipariş etti bizde ilki -3 ayda bir demişlerdi ilk siparişi 3 ay oldu gelmedi diğer siparişler 15-20 gün sonra geldi ürüne göre değişiyor sanırım ama hiçbirinde fark odemedik
Seçenekler kısmında kargo seçenekleri sunuluyor bazı firmalar. Örneğin : 3 tl farkla 25-30 gün. Ücretsiz nakliyat 45-55 gün gibi .. her firma uygulamıyor.

Ucretini kendin vereceksen ona neymis?
O mu alacakti ki pahali/ucuz diyebilsin?

Kizima aldim ben 1 ay olmadi. Eminonunden tanesi 7.50 Tl tabi sisirtiriceksin helyumla 10 tl de sisirmesi. Pahali bisey degill yani. Sen erkek arkadasina soyleyince oda onun almasini istedigini dusunmus olacak ki tepki vermis.

Böyle şeylerle mutlu oluyorsan ya da o hevesin içinde kalacak diye mutsuz olacaksan al bence de..
Ama ben adama hak verdim gibi para tuzağı gibi geliyor öyle şeyler bana da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…