Bir başarı hikayesi

Merhaba.. İnternetten 30dan sonra üniversite diye arama yaparken hikayeniz çıktı karşıma. Okumak istiyorum ve yaşım geç mi acaba diye düşünürken yazınızı okudum. Artık eminim ki hiç birşey için geç değil. İnsan evli ve bir de anne olunca tereddüt ediyor lakin istedikten sonra herşeyi gerçekleştirmek mümkünmus. Yazınızın ustunden iki sene geçmiş . Dilerim okulunuz bitmiştir. Darısı başıma inşallah. Bu arada daha 30 yaşındayım sanırım hala vaktim var.

Cok tebrik ederim ben de bir basari hikayesiyim sanirim Ben de lise mezunuyum ve evde kendim calisarak Ingilizceyi ana dilim gibi ilerlettim, Dubai'ye gittim ve su anda Dubaide bir Amerikan sirketinde yatirim danismanligi yapiyorum inanin Turkiyede doktor ya da avukat bile benim kazandigimi kazanmaz.

Genclere su tavsiyeyi vermek istiyorum. Lise mezunuyum nasilsa is bulamam ya da alacagim maas bellidir ben ancak bu kadar ederim gibi dusunceyi asla benimsemeyin. Sunu da mutlaka deneyin ben su bolum mezunuyum anca bu meslek alanlarinda is bulurum asla demeyin baska alanlarda firsat varsa hemen kapin ufkunuzu acik tutun.

Ayrica asla yasim gecti bu yastan sonra cok zor demeyin ben kariyeri 30 yasindan sonra yaptim. Hicbir sey icin gec degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…