Allah mutluluğunu daim etsin canım. Çocuk işini da kafana takma. Vardır bi zamanı elbet. Yaş olarak herkesin de dediği gibi gençsin zaten. Kafana takman için hiçbir sebep yok :)Keşke sizin gibi dusunebilse herkes ..
Ne güzel aileniz Arkanızdayda harika ben çok kişi tanıdım küçük yaşta evlenir mutsuz olan umarım evliligin her zaman güzel ve mutlu bir şekilde devam ederŞükür ki bilirim ailem hep arkamda. Ama takmissiniz boşanmaya . Herkes o kadar negatif düşünüyor ki. Tabi hayatı bilemeyiz ama ya çok mutluysam ve mutlu olacaksam. Çocuklarımla büyümek isteyeceksem. Hayatımı eşimi bilmiyorsunuz onlara su an güveniyorum ki bu yaşımda evlat sahibi olmak istiyorum
keşke her kadın okusa çalışsa ama bunu yapmak mecburi değil. bu kişinin kendi tercihi. bence de yaşı küçük çocuk için ama, canım benim fikrimce şu şu, ama yine de hala bunu istiyorsan allah yardımcın olsun dersin. herkes okumak zorunda mı yahu?
Amin inşAllah. O kadar kötü kalpli insanlar varki bir dua yerine binbir kötü laf söyleyen aslında bir kelime yeter ama onlarkotulup yapip binbir cümle yazıyorlar. Çok sağolun :) :*Allah mutluluğunu daim etsin canım. Çocuk işini da kafana takma. Vardır bi zamanı elbet. Yaş olarak herkesin de dediği gibi gençsin zaten. Kafana takman için hiçbir sebep yok :)
Hanımefendi ben zaten okuyorum su an evet zamanında okumadım ama su an evlendim eşim de okuma mi istedi açıktan Okuyorum bende sizin dusuncenizden yanyim . Ama evliyimde sadece bu kadarO ne biçim laf tabi ki her kadın okumak zorunda! Kimse herkese üniversite okusun doktor olsun, mühendis olsun demiyor. Allah korusun dünyanın bin bir türlü hali var her kadın zor zamanında çalışıp kendi ve çocuklarının karnını doyurabilmeli.
Hanımefendi ben zaten okuyorum su an evet zamanında okumadım ama su an evlendim eşim de okuma mi istedi açıktan Okuyorum bende sizin dusuncenizden yanyim . Ama evliyimde sadece bu kadar
Hayır okuyabildigimi okuyorum göründüğü gibi kötü yorum yapanlara da yazıyorum sizin gibi :) doktora gittim zaten yazımda belirtigim gibi sağlık sorunum hamdolsun ki yok . Sizden psikolojik olarak fikir almak istediğim için yazdimO zaman doktora git. Biz ne yapalım. İnsanlar fikirlerini söylüyor sen kendince doğru olanları seçip digerlerini es geciyorsun.
Yasin küçük dedik diye kotu kalpli mi olduk? Aşk olsun sana. Daha da birşey yazmam. Senin evliliğin senin hayatın biz niye kötülüğüne yazalım ki? Sadece hayat tecrübelerimizi yazdık. 34 yaşındayım mühendisin iki çocuğum var. Hayatta tek pişman olduğum şey biraz daha gec evlenmemek. Evliliğim güzel ama hayatta yaşanması gereken başka şeylerde varmış. Ama dediğim gibi. Birde kötü kalpli damgası yedik. Helal sana.Amin inşAllah. O kadar kötü kalpli insanlar varki bir dua yerine binbir kötü laf söyleyen aslında bir kelime yeter ama onlarkotulup yapip binbir cümle yazıyorlar. Çok sağolun :) :*
Hayır asla size değil sözüm yazılanlara bakarsanız anlarsınız kötü yorumları. Soylediklerimizi saygıyla karşılıyorum :)Yasin küçük dedik diye kotu kalpli mi olduk? Aşk olsun sana. Daha da birşey yazmam. Senin evliliğin senin hayatın biz niye kötülüğüne yazalım ki? Sadece hayat tecrübelerimizi yazdık. 34 yaşındayım mühendisin iki çocuğum var. Hayatta tek pişman olduğum şey biraz daha gec evlenmemek. Evliliğim güzel ama hayatta yaşanması gereken başka şeylerde varmış. Ama dediğim gibi. Birde kötü kalpli damgası yedik. Helal sana.
Hayat tecrubesiyle kadinlar yorum yapiyor kucuksun okusaydin annelik zor diyor.Amin inşAllah. O kadar kötü kalpli insanlar varki bir dua yerine binbir kötü laf söyleyen aslında bir kelime yeter ama onlarkotulup yapip binbir cümle yazıyorlar. Çok sağolun :) :*
Esin urologa gorundu mu,onda sıkıntı oolabilir...Ve şunu istiyorum tamam yaşım küçük ama siz bir büyüğüm olarak dua etseniz korktuğunuz gibi şeyler olmasa. Bu kadar mi zor yani..
Üzgünüm ama siz bana yazılanları okumadınız galiba. Yaşım konusunda ne derlerse desinler tabikide hakları var çocuk hakkinda da diyebilirler saygım sonsuz. Ama okumadım zamanında diye hor görenler var. Ama yinede onlara bile teşekkür ederim dedim lütfen iyi bakın ondan sonra yazınHayat tecrubesiyle kadinlar yorum yapiyor kucuksun okusaydin annelik zor diyor.
Niye diyorlar seni dusundukleri icin.
Yasamadigin seyleri yasadiklari zorluklarini bildikleri icin. Ben 28 de isteyerek yaptim bebegimi ama 2 yildir ne zorluklar yasiyorum allah onun canini sag etsin yakinmiyorum. Anne olmak zor.
Sana yapilan yorumlar UYARI niteliginde. Saygi duyarsin o kadar. Herkesin fikrini uygulayacak degilsin.
Bunlari soyluyorlar diye de komseye KOTU KALPLI demek hos olmamis.
Bak burdan daha kucuk olgunlasmamis oldugunu anliyoruz.
Göründü onun sonuçları da temiz..Esin urologa gorundu mu,onda sıkıntı oolabilir...
Göründü onun sonuçları da temiz..
Umarım olur istediğin olsun hayatta canım benim yaşımda büyük 35 olduk evlenmedim artık sorumluluk alamam zaten yaşın gençsin çoçuğa bakmakta çok zorluk yaşamaşşın
Bu urologlar beni paranoyak yapti,kadin dogumcunuz gordumu esinizin sperm tahlilini...Göründü onun sonuçları da temiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?