Bir bebegim olsun istiyorum :(

Keşke sizin gibi dusunebilse herkes ..
Allah mutluluğunu daim etsin canım. Çocuk işini da kafana takma. Vardır bi zamanı elbet. Yaş olarak herkesin de dediği gibi gençsin zaten. Kafana takman için hiçbir sebep yok :)

Insallah hayirli zamanda saglikli sihatli olur en guzel duadir bence. Simdi bi soz var her sey toz pembe o yuzden erken evlendin laflarini kabul etmiyorsun.

Ben yinede soyliyecegim hayattan com sey kacirmissin mesela guzel bi uni hayati vs. Okurkende severdiniz birbirinizi. Yillar ilerledikce tek tek fark edeceksin kacirdiklarini.

Bu arada gercekten tebrik ederim 17 yasinda evlilik olgunlugunu herkes gosteremez.

Cocuk istiyorsan stres yapma kafandan olmuyor dusuncesini at

Ne güzel aileniz Arkanızdayda harika ben çok kişi tanıdım küçük yaşta evlenir mutsuz olan umarım evliligin her zaman güzel ve mutlu bir şekilde devam eder

O ne biçim laf tabi ki her kadın okumak zorunda! Kimse herkese üniversite okusun doktor olsun, mühendis olsun demiyor. Allah korusun dünyanın bin bir türlü hali var her kadın zor zamanında çalışıp kendi ve çocuklarının karnını doyurabilmeli.

Allah mutluluğunu daim etsin canım. Çocuk işini da kafana takma. Vardır bi zamanı elbet. Yaş olarak herkesin de dediği gibi gençsin zaten. Kafana takman için hiçbir sebep yok :)
Amin inşAllah. O kadar kötü kalpli insanlar varki bir dua yerine binbir kötü laf söyleyen aslında bir kelime yeter ama onlarkotulup yapip binbir cümle yazıyorlar. Çok sağolun :) :*

Hanımefendi ben zaten okuyorum su an evet zamanında okumadım ama su an evlendim eşim de okuma mi istedi açıktan Okuyorum bende sizin dusuncenizden yanyim . Ama evliyimde sadece bu kadar

Hanımefendi ben zaten okuyorum su an evet zamanında okumadım ama su an evlendim eşim de okuma mi istedi açıktan Okuyorum bende sizin dusuncenizden yanyim . Ama evliyimde sadece bu kadar

Iyi de ben seninle ilgili bişey demedim ki? Evliliğinle de ilgili bişey demedim?

Stres olacağı varsa da oldurmaz

Çevreye eşim askere gidecek de okuyoruz de büyüyeyim az de

Çevreye ne

Bu arada 30 da anne oldum hala etkenmiş galiba diyorum

O zaman doktora git. Biz ne yapalım. İnsanlar fikirlerini söylüyor sen kendince doğru olanları seçip digerlerini es geciyorsun.
Hayır okuyabildigimi okuyorum göründüğü gibi kötü yorum yapanlara da yazıyorum sizin gibi :) doktora gittim zaten yazımda belirtigim gibi sağlık sorunum hamdolsun ki yok . Sizden psikolojik olarak fikir almak istediğim için yazdim

Amin inşAllah. O kadar kötü kalpli insanlar varki bir dua yerine binbir kötü laf söyleyen aslında bir kelime yeter ama onlarkotulup yapip binbir cümle yazıyorlar. Çok sağolun :) :*
Yasin küçük dedik diye kotu kalpli mi olduk? Aşk olsun sana. Daha da birşey yazmam. Senin evliliğin senin hayatın biz niye kötülüğüne yazalım ki? Sadece hayat tecrübelerimizi yazdık. 34 yaşındayım mühendisin iki çocuğum var. Hayatta tek pişman olduğum şey biraz daha gec evlenmemek. Evliliğim güzel ama hayatta yaşanması gereken başka şeylerde varmış. Ama dediğim gibi. Birde kötü kalpli damgası yedik. Helal sana.

Hayır asla size değil sözüm yazılanlara bakarsanız anlarsınız kötü yorumları. Soylediklerimizi saygıyla karşılıyorum :)

Ve şunu istiyorum tamam yaşım küçük ama siz bir büyüğüm olarak dua etseniz korktuğunuz gibi şeyler olmasa. Bu kadar mi zor yani..

Hayat tecrubesiyle kadinlar yorum yapiyor kucuksun okusaydin annelik zor diyor.

Niye diyorlar seni dusundukleri icin.

Yasamadigin seyleri yasadiklari zorluklarini bildikleri icin. Ben 28 de isteyerek yaptim bebegimi ama 2 yildir ne zorluklar yasiyorum allah onun canini sag etsin yakinmiyorum. Anne olmak zor.

Sana yapilan yorumlar UYARI niteliginde. Saygi duyarsin o kadar. Herkesin fikrini uygulayacak degilsin.

Bunlari soyluyorlar diye de komseye KOTU KALPLI demek hos olmamis.

Bak burdan daha kucuk olgunlasmamis oldugunu anliyoruz.

Üzgünüm ama siz bana yazılanları okumadınız galiba. Yaşım konusunda ne derlerse desinler tabikide hakları var çocuk hakkinda da diyebilirler saygım sonsuz. Ama okumadım zamanında diye hor görenler var. Ama yinede onlara bile teşekkür ederim dedim lütfen iyi bakın ondan sonra yazın

Umarım olur istediğin olsun hayatta canım benim yaşımda büyük 35 olduk evlenmedim artık sorumluluk alamam zaten yaşın genç yıllar çoçuğa bakmakta çok zorluk yaşamaşşın
Göründü onun sonuçları da temiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…