Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üfff bu ne sığ bakış açısı ya.. Çocuksuz sap gibi ne? Çocuklu herkesin hayatı şahane mi? Eski sevgilim evli ve çocuğu var.. Ben de evliyim. Karısı sürekli mutlu aile tablosu fotolari paylasiyor adam benim prifilimden çıkmıyor ne hikaye koysam anında bakiyor şeytan diyor at karısına ama ben evliliğimde çok mutluyum musallat olmasınlar diye ses etmiyorum. Sizin o imrendiginiz evli mutlu cocuklu akrabalarinizdan birinin eşidir belki bu anlattığım adam nerden biliyorsunuz. Ben çalışmıyorum çocuğum da yok 5 yıllık evliyim ve çok mutluyum hayatimda eksik hiç bir şey yok. Bekar olsaydim da mutlu olurdum. Mutsuz olmak için herkesin sebebi vardır nerden baktığına bağlı.
Çok sağolun inşallah ne diyeyim....Her inişin bir çıkışı vardır üzülmeyin Allah kulunu bırakmaz Allah yürü ya kulum der güzel kapılar açar Bi bakmışsınız siz de mutlusunuz olmaz diye birşey yok Hayal bile edemeyeceğin kadar mutlu olursun
Arkadaş değiliz heralde benim profilim açık isteyen girip bakabilir kimseden saklayacak bir şeyim yokCok mutluysan eski sevgilinle neden hala sanalda da arkadassin.neden sen onu,o seni,sen onun esini takip ediyorsun?bunda bir gariplik yokmu...
Dün annemle beraber bi akrabamızın düğününe katıldık kendimi o kadar kötü hissettiim ki anlatamam.uzun zamandır gorusmedigimiz akrabalar v.s vardı benimle yaşıt hatta benden küçük olanlar hayatlarını yoluna koymuş yanlarında çocukları altlarında arabaları hepsi kendince ilerleme kaydetmiş bir ben kalmışım olduğu yerde sayan hepsinin evliliği yolunda çocukları kucağında bense evliligimi bile yürütemedim olduğum yerde saymayı bırak sağlık yönünden geriye gittim çocuk sahibi olamadım insanlar doğru dürüst ne yapıyorsun diye bile soramıyorlar çünkü anlatacağım hiç bişeyim yok 34 yaşındayım çalışıyorum bunun dışında birşey yok hayatımda çok kötü ezik hissettim kendimi .dönüşte çocukken arkadaşlık ettiğim arkadaşım bizi eve bıraktı kıskanmak değil ama imrendim ben neden bir arpa boyu yol alamadım diye üzüldüm ayrıldığım eşim bu aralar arıyor geri deneyelim v.s diye geri dönsem ne olacakki çocuksuz sap gibi yaşamaya devam edeceğim çok üzgünüm şans mi kader mi diyorum dünden beri .herkesi aklımdan geçirdim bir ben kalmışım böyle ezik bir işe yaramayan ablam da hayatını yoluna koydu herseye sahip Allah zarar ziyan vermesin ama ben neden böyleyim. Evlendim sorunlar başladı doğru dürüst cinsellik yaşamadım çikolata kisti yüzünden anne olamadım ne kadinlığımdan bisey anladım ne insanligimdan tek şansım ailem Allah basimdan eksik etmesin geri kalan herşey kırık dökük ailemde sağlık sorunları ve maddi problemlerle boğuşuyor isyan etmiyorum ama artık rahat nefes almak ilerlemek istiyorum .cok Üzüldüm ve dertlesmek istedim sizlerle biliyorum bu dünyada herkesin sıkıntısı var ama ben hangi dalı tuttuysam elimde kaldı beddua mi aldım ne yaptim bilmiyorum kendimi uğursuz hissediyorum.herkesin acıyarak baktığı ezik olmak çok kötüymüş
kesinlıkle anlamışsınız ne demeye çalıştığımı evililiği sürdürmekte değil mesele koca sahibi olmakta neye elimi attıysam kurudu olduramadım hiçbirseyi
amin sağolun evliliği de tam manasıyla yaşayamadım zaten cinsellik v.s herbiri ayrı bir dertti
Bu yorumu kime yazdınız anlamadimKusura bakmayin biraz ifsa gibi olacak ama kendisiyle hic alakasiz konulardaki yorumlarimdan etkilenip bana salaksın kezbansın defol diye mesaj atan birinin hayattaki basariyi koca ve dogurmak olarak görmesi bana cok degisik geliyor.
Evlilik çocuk yüzünden bitmedi ama etken olmuştur elbette.yasadigim güzel olayların hükmü yok gibi bisey artık ayrıca güzel bisey yaşadığımda yok öylesine yaşıyorum işteCocuk olmuyor diye evliliginizi bitirdiyseniz çok yazık... hayattaki tek amacımız bu olmamalı. Çocuklarımızın başına allah korusun bisey gelirse biz de sap gibi mı olacağız yani? Yaşadığımız başka güzel olayların hicbir hükmü yok mu hayatımızda? Yapmayın allah aşkına..
Allaha şükür sağlığınız yerinde.
Ya daha büyük sağlık sorunları ile baş etseydiniz? Şükrederdiniz....
Hayatta yaşadığımız her olayın bir anlamı olmalı... Eş demek sadece hayattaki başarı ya da statü değildir.
Inşallah bir an önce toplarsınız.
Bir yardım da alabilirsiniz. Bence iyi gelecektir.
Bu yorumu kime yazdınız anlamadim
Şükür diyelim ama Bazen insan dayanamayacak raddeye geliyor mesele koca meselesi değil sadece diyorum ya neyi tuttuysam elimde kalıyorBir yığın mevzuyu dert eden konularda sadece evliliğe, kocaya takılan insanlara hayret ediyorum.
Kadın diyor ki, herkes hayatında belli konularda ilerlemiş.
Maddi, manevi pek çok konuda böyle.
Ben kendime, hayatıma hiç bir şey katamayıp yerimde saydım sanki.
Benim de böyle hissettiğim zamanlar oluyor.
Seni çok iyi anlıyorum konu sahibi.
Benim de dışıma bak pırıl pırıl dersin, içimi hiç açmayalım. :)
Bir süredir gayet iyi hissediyorken bugün yine çok umutsuzum mesela..
İnişli, çıkışlı yaşayacağız bu hayatı..
Sağlık olsun, bu halimize çok şükür yine de..
Ne yazınızın sebebini anladım ne de sizi hatırladım laf soktunuz sanırım ama boşa gitti maalesefSize yazdim :)
konularımı hatırlarsanız o zamanlarda çok çektim bilirsiniz hep oldurmaya çalıştım. Aslında herşey birikim birazda şu anki yasadiklarimda geçmişin katkısı büyükYorumları okumadım, ama sanırım can sıkıcı şeyler yazılmış. Biz kendimiz dışında herkesin derdini küçümseriz. Çocuk sahibi olmayı, yuva kurma hayalini kezbanlık sayarız. Yok sayın geçin. Sizi biliyorum yıllardır. Çok naif birini canlandırırdım gözümde. Eş ve ölüm saati değişmez der büyükler. Bazen kadere bırakmak lazım böyle şeyleri. Haddim değil ama eski eşinizin size mutluluk getireceğini sanmıyorum. İnanın kaderimizde varsa o eş de gelir, o çocuk da doğar. Dışarıdan gördüğünüz mutlu diye düşündüğünüz insanların da ne dertleri var. Evladını, eşini kaybedenler, kendi canlarıyla sınananlar... Bunun için diyeceklerim herkesinkiyle benzer. Size tavsiye edebileceğim somut tek şey doktora gidin ve yumurta dondurma işleminin sizin için uygun olup olmadığını görüşün. Bunu ihmal etmeyin. Ben de defalarca aynı ameliyatları oldum. Şükür kötü hastalığımız yok değil mi. Anladığım kadarıyla o şüpheli zamanları da geçirmişsiniz. Lütfen kendinize acımasız olmayın, anı mutlu yaşamaya bakın, inanın hayat ilerledikçe eksikler artıyor, her anımız bir öncekinden eksik geçiyor. O yüzden kendinizi başkalarıyla kıyaslamayın, herkes kendi yolunda çizgisinde bambaşka imtihanlar yaşıyor. Çok mutlu olursunuz İnş.