Bir ben var bende benden içeri

keten prenses

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
2.724
3.299
333
Sürekli kendimle tartışırım içimden. Kimi zaman sohbet ederim , kimi zaman bir kararı vermeye çalışırız. Bir ben olurum bir de içimdeki hayalimdeki insan. Kim olduğunu kimi zaman bilmem. Kimi zamansa hayalini kurduğum kişi olur.

çok kitap okurum. Ve çoğunlukla kitap okurken heyecanlandığımda mola verir ve kitapta geçen olayı tartışırım beynimin içindeki kişiyle. Mesela uçurtma avcısı okurken resmen ikiye bölünmüştüm kavga ediyordum beynimdeki kişiyle.

Herkes içinden konuşur mu bilmem ama ben çok sık konuşmaya başladım. Belki yalnızlığın da etkisidir.

Mesela bazen kendimi rahatlatmak için psikologla konuşurum içimden. Tabiki gerçekte öyle biri yok sadece beynim öyle hayal eder. Sesli konuşmam hiç , hep içimden muhabbet ederim. Ve genellikle rahatlatır o psikolog.

Kimi zamanda benim kötü yönlerimi yüzüme vuran biriyle yüzleşirim..

...bildiğin tartışma yapıyorum kendimle çoğu zaman etrafımdaki insanları unutup garip tepkilerde veriyorum gülüyorum mesela kendi kendime

Sizce kafayı mı yiyorum bunun şizofrenlikle alakası varmı yoksa

Kendinizi rahatlatma biçiminizi bulmuş kendi kendinizin doktoru olmuşsunuz. Bir tür savunma mekanizması gibi. Ciddi bir durum olsa şizofreni derecesinde bunun bilincinde olmaz buraya konu açmazdınız dye düşünüyorum tabi bu konunun uzmanı değilim. Bu haliniz sizi rahatsız etmeye başladıysa gerçeklikten uzaklaşmanıza sebep oluyorsa bir uzmana danışabilirsiniz

Yok gerçeklikten uzak diyilim çok şükür ama normal mi onu bilemiyorum

Iç sesimiz var ama onunla tartışmak nasıl oluyor o kısmı anlamadım.

Ayy afedersiniz ama,nedense benim aklıma Barış Manço'nun benden öte benden ziyade şarkısı aklıma geldi. Konu başlığı onu çağrıştırdı bana.(Çok severim)

Sesli konuşmam hiç sadece gülerim bazen kendi kendime

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sanırım genç bir arkadaşımızsın sanırım yalnızlığı yenmenin formülünü böyle bulmuş beynin
Kendini neden bu kadar yalnız bırakıyorsun
Bir şekilde kurs okul vs daha insanlarla iletişim içinde olacağın bir alan yok mu hayatında
Ya da bunu sağlayabilir misin

benimde, beni hep doğru yönlendiren bir iç sesim var. adını rıfkı koydum.
dalga geçmiyorum bu arada, cidden isim verdim :) sağolsun en zor zamanlarımda hep yanımda. ona uymadığım zaman da süper kızıyo sağolsun :)

Allah iyiliğini versin sesli güldüm isim koymak hiç aklıma gelmemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…