Bir benim komşum mu böyle

mor_perii

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2014
69
9
18
Adana
Bir yere gidiyorum direk kapıdan çıkarken birden kapılarını açıp nereye gidiyorsun diyor.Geçenlerde de sen niye çok çarşıya gidiyorsun dedi yani birde yapışıyor cevap almadan gitmiyor ev ihtiyacı olsun fatura alışveriş ben almaya gidiyorum dedim.Okul zamanında küçük çocuğumu okul servisine götürüyordum hemen gelecem diye kapıyı açık bıraktım çocukları eve dalmış kızımda evdeydi ona sormuşlar abla abla annen gitti gördün mü kızım evet demiş çocuklarda nereye gitti ne zaman gelecek neden gitti demişler kızım sınava çalışıyordu bide diye şimdi siz gidin sonra gelin demiş çocuklara çocuklar dışarı çıkmamışlar bide hala soru sormaya devam etmişler.Yani insaf en sonda çocuklara dayanamamış hafif eliyle itekleyip kapıyı örtmüş birde kapıyı örtünce çocuklar zile basmaya başlamış.Zaten ilk taşındıklarında tüm gelen misafirler bizim zile basıyordu gece 10 da bile gelen misafir bizim zile basıyordu bende dayanamadım gittim konuştum komşuda bizim zili bilmiyorlar iki zile bastılar yani birşeymi olmuş dedi bende dedim çocuklar çok zor uyuyorlar bir tıkta uyanıyorlar yani basmayın dedim diyor yok birdaha olmaz.Yine bizim zile basıyorlar.
Sonra birde yangın merdivenini kaplamışlar.Kızım bisikleti koydu sonra bir baktı çocuklar bisikleti almış izinsiz kullanıyor.
Biz tatilden yeni geldik gitmeden önce kapının önündeki çöpü yıkayıp koymuştum sonra geldiğimizde baktığımda çöp leş gibi kokuyordu içinde de sarı bir sıvı vardı .

Insanın başına ne gelirse meraktan diye bir söz olduğunu hatırlatın. Mesafe koymayı geçtim gördüğünüz yerde kaçın arkanıza bile bakmadan..

biz teyzemle komsuyuz.yaptiklarini burada anlatsam halinize sukredersiniz.ama en azindan birini soylemek istiyorum.gelen goruculeri geri yolluyomus o okuyo calisiyo diye.(yas 29.yani evlilk yasim)sonrada anneme helallik alma dusuncesiykemi artik niyeyse soyluyormus boyle yaptim diye.

aynı beni anlatıyorsunuz....gece yarılarına kadar evden çıkmıyorlardı...kontağı kesmek zorunda kaldık...şimdi ise hayat varmış diyorum...böyle yaşayamazsınız...ben dişlerimi sıkmaktan diş bırakmadım....sonunda düşüncelerinizi söyleyin....biraz sert olun...istedikleri zaman girmemeleri için uyarın...dinlemiyorsalar kontağınızı kesin....böyle terbiyesis varlıklar her yerden çıkıyorlar maalesef....

okurken ben sinir oldum.
o cop kutusunda ki sari seyde hayirli bisey degildir...

Ay çok zor yaa katlanılmaz böyle insanlara..
Allah sabır versin ne yapılır ki bilemedim

Bence siz de komşunuzun kapısına sarı bir sıvı bırakın aklı biraz başına gelsin.

ben artık mesafe koyuyorum..bazen hanımlar istedikleri saatte girip çıkmak isteyebiliyor..yeni evliydim..o zamanlar hayır demesini beceremezdim..komşum 3 sene sabahtan akşama bende geçirdi..sonra öğrendim bende

Bu tarz insanlardan kurtulmak biraz zor, duymamazlıktan gelin bazı laflarını cevap vermeyin. Allah kolaylık versin.

Değil, heryerde olabiliyorlar. Bir tanesinin merakından bana da gına geldi.

En sonunda bir gün ben dışarı çıkarken kadın kısmının akşam ezanından sonra sokakta ne işi var? dedi yine.
hayat sokakta, senin gibi evde oturup milletin nereye gittiğini merak etmekle geçmiyor, dedim o günden sonra bir şeye karışamıyor.

Açıklama falan yapmayın daha fazla sinirlenirsiniz. Nezaketle, susmayla olmuyor, anlamıyorlar.

Benimde bir arkadaşım var çok yumuşak durumları iyide değil komşuları hep yemek saatinde geliyorlar bir de gitmiyorlar.Cidden nasıl insanlar var ya.
Yemek saatini beklemek neyin nesi ya düşüncesizlik işte, bi yemek sırasında he komşu yarında siz bizi davet edersiniz akşam yemeğine olur mu demeli böylesine bozmadan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…