O nasıl bir şeymiş yaa ev alma komşu al demişler,ne güzel demişler..Allah kolaylık versin..
Amin.Birde bir insan meraklı olabilir tamamı ama bu kadar mı meraklı olur birde hemen üste çıkmaya çalışıyorlar.allah sabir versin
Benimde bir arkadaşım var çok yumuşak durumları iyide değil komşuları hep yemek saatinde geliyorlar bir de gitmiyorlar.Cidden nasıl insanlar var ya.bizim komşular daha beter bunlardan insanda hiç utanma kalmamış ya birde sabah akşam zorunlu iniş gibi bizde ler
Virgülü aradım bulmadım buldum sonra basınca ö harfi çıktı ondan virgül koyamadım.virgül falan kullanılırsa arada bir, çok ama çok iyi olur bence...
konuya gelince de, mesafenizi net biçimde koyun, zamanla muhattap olmazlar.
Ay çok zor yaa katlanılmaz böyle insanlara..Bir yere gidiyorum direk kapıdan çıkarken birden kapılarını açıp nereye gidiyorsun diyor.Geçenlerde de sen niye çok çarşıya gidiyorsun dedi yani birde yapışıyor cevap almadan gitmiyor ev ihtiyacı olsun fatura alışveriş ben almaya gidiyorum dedim.Okul zamanında küçük çocuğumu okul servisine götürüyordum hemen gelecem diye kapıyı açık bıraktım çocukları eve dalmış kızımda evdeydi ona sormuşlar abla abla annen gitti gördün mü kızım evet demiş çocuklarda nereye gitti ne zaman gelecek neden gitti demişler kızım sınava çalışıyordu bide diye şimdi siz gidin sonra gelin demiş çocuklara çocuklar dışarı çıkmamışlar bide hala soru sormaya devam etmişler.Yani insaf en sonda çocuklara dayanamamış hafif eliyle itekleyip kapıyı örtmüş birde kapıyı örtünce çocuklar zile basmaya başlamış.Zaten ilk taşındıklarında tüm gelen misafirler bizim zile basıyordu gece 10 da bile gelen misafir bizim zile basıyordu bende dayanamadım gittim konuştum komşuda bizim zili bilmiyorlar iki zile bastılar yani birşeymi olmuş dedi bende dedim çocuklar çok zor uyuyorlar bir tıkta uyanıyorlar yani basmayın dedim diyor yok birdaha olmaz.Yine bizim zile basıyorlar.
Sonra birde yangın merdivenini kaplamışlar.Kızım bisikleti koydu sonra bir baktı çocuklar bisikleti almış izinsiz kullanıyor.
Biz tatilden yeni geldik gitmeden önce kapının önündeki çöpü yıkayıp koymuştum sonra geldiğimizde baktığımda çöp leş gibi kokuyordu içinde de sarı bir sıvı vardı .
kabul ediyormusun süreklibizim komşular daha beter bunlardan insanda hiç utanma kalmamış ya birde sabah akşam zorunlu iniş gibi bizde ler
Yemek saatini beklemek neyin nesi ya düşüncesizlik işte, bi yemek sırasında he komşu yarında siz bizi davet edersiniz akşam yemeğine olur mu demeli böylesine bozmadan :)Benimde bir arkadaşım var çok yumuşak durumları iyide değil komşuları hep yemek saatinde geliyorlar bir de gitmiyorlar.Cidden nasıl insanlar var ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?