Hayır demeye zaman da almıyor komşu değil çocukları kapıyı açınca dalıyorlar içeri.Birde yaklaşık 3 yaşında kızları var benden çok küfür biliyor.ben artık mesafe koyuyorum..bazen hanımlar istedikleri saatte girip çıkmak isteyebiliyor..yeni evliydim..o zamanlar hayır demesini beceremezdim..komşum 3 sene sabahtan akşama bende geçirdi..sonra öğrendim bende
kabul ediyormusun sürekli
bence kabul etme..çocukların küfür etmesi çok üzücü..senin yerinde olsam çocuklarınada söylerdim ben sizi çağırırım sonra gelirsiniz derdim..Hayır demeye zaman da almıyor komşu değil çocukları kapıyı açınca dalıyorlar içeri.Birde yaklaşık 3 yaşında kızları var benden çok küfür biliyor.
hatırladım canım..annem rahmetli oldu 11 yıl önce babamda imam nikahlı 7 yıldır babam da öyle herkezi toplar..kiracının oğlu gelmiş ergen çocuk ben odadayım pat diye girdi 19..20 yaşlarında bilgisayara bakıcakmış..ben sevmiyorum öyle çat kapı ama ortak yaşam alanında olmuyor ..inşallah kendi evinde huzurla yaşaman nasib olur canım..Ben kabul etmesem ne olur ?
Babannem surekli cagiriyor.
Ya hu kalabalık bir aile geldi gecen gün misafirliğe 4 gelin bir kaynana hepsinin en az 2 çocuğu var. Evi düşün. Babannem tut altta ki kadini karsidakini birde caprazdakini geliniyle cagir. Gelinince 2 çocuğu gelmedi mi ? Alttakinin yegenide geldi birde sonradan...
evet hayatlarındaki monotonluktan komşuya musallat olma durumuBenmde bir komsum var. Daha dogrusu o komsum oldugunu saniyor bence manyak teyze
Yan apartmanda 2. Katta oturuyor. Ne zaman disarida gorse bas bas bagiriyor. Nerdesin seennnn,hic gorunmuyoonnnn, anangiller nasilll
Kadina yakalanmamk icin hirsiz gibi gelip gidiyorum eveben 4. Kattayim o 2. Nerden gorduyse gelmis kapima diyor ki o balkonundaki cop poseti ne oyle hey Allahimm...
2 senedir burdayim. Bir kere evine gitmedim ya da sokakta gorsem yanina gitmedim. Hic halini hatrini sormadim. Nerden buluyor bu samimiyetievet hayatlarındaki monotonluktan komşuya musallat olma durumu..teşhisi koydum ben..yüz verme..
en son alt komşum kapımı çaldı ben süpüreyim sen sil dedi..oğlumda 4 yaşında öksürüğü vardı gıcık gibi..bende boşta bulundum tamam dedim..ben süpürdüm oğlum peşimde..sonra aradım telefonla ...abla lütfen süpürme ve silme konusunda ricada bulunma ben ne zaaman müsaitsem o zaman yaparım dedim kapattım..bir daha gelmedi..iyi oldu..yıllardır en çok ben yapıyorumki..üstelik kimse silmese komşumun kapısıne gidip sil demem ben2 senedir burdayim. Bir kere evine gitmedim ya da sokakta gorsem yanina gitmedim. Hic halini hatrini sormadim. Nerden buluyor bu samimiyetimenopoza girmis teyzelerde boyle bos vermislik,herkese bi laf sokma hali oluyo maalesef teşhis dogru da tedavisinde tıp caresiz
Kiz o zamanda mahallede adimiz cikarnereye gidiyorsun deyince ; gezmeye diceksin ..
kapıyı çalınca da ; bornozla açacaksın ..
bunlar o model,anlamaz insanlıktan ..
cıksın cokta fifiKiz o zamanda mahallede adimiz cikar
Kadin yine gururluymus. Anlamis. Bazilari arsizliga vuruyoen son alt komşum kapımı çaldı ben süpüreyim sen sil dedi..oğlumda 4 yaşında öksürüğü vardı gıcık gibi..bende boşta bulundum tamam dedim..ben süpürdüm oğlum peşimde..sonra aradım telefonla ...abla lütfen süpürme ve silme konusunda ricada bulunma ben ne zaaman müsaitsem o zaman yaparım dedim kapattım..bir daha gelmedi..iyi oldu..yıllardır en çok ben yapıyorumki..üstelik kimse silmese komşumun kapısıne gidip sil demem ben
Bence siz de komşunuzun kapısına sarı bir sıvı bırakın aklı biraz başına gelsin.
neden öyle dedinki..Kadin yine gururluymus. Anlamis. Bazilari arsizliga vuruyo
ayy nasıl toplayabiliyor..o kadr zaman sabırla çıksın diye bekliyorsun..bakmışsınki biri toplamış
- Ay Allah sabir versin gerçekten. Mesafe koymadan kurtulamazsin o komşudan. Benim de basımda var öyle biri benimki mesafeden de anlamiyo. Ne zaman dışarı çıksam muhakkak karşılaşırim nereye gidiyon gecen sana gelenler kimlerdi sürekli merak içinde kadın. Hatta bahceme girip bütün domateslerimi toplamış sonra gelip hakkına helal et canım çekti ondan topladım diyor.
Hani ben musait olunca gelirim demissin o da bir daha gelmemis ya, bazi kadinlar anlamiyor bundan. 3 gun sonra yine ayni tas ayni hamam... İlla kavga mi edelim,laftan anlasinlar yani...neden öyle dedinki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?