Bir benim komşum mu böyle

ben artık mesafe koyuyorum..bazen hanımlar istedikleri saatte girip çıkmak isteyebiliyor..yeni evliydim..o zamanlar hayır demesini beceremezdim..komşum 3 sene sabahtan akşama bende geçirdi..sonra öğrendim bende
Hayır demeye zaman da almıyor komşu değil çocukları kapıyı açınca dalıyorlar içeri.Birde yaklaşık 3 yaşında kızları var benden çok küfür biliyor.

Ben kabul etmesem ne olur ?
Babannem surekli cagiriyor.
Ya hu kalabalık bir aile geldi gecen gün misafirliğe 4 gelin bir kaynana hepsinin en az 2 çocuğu var. Evi düşün. Babannem tut altta ki kadini karsidakini birde caprazdakini geliniyle cagir. Gelinince 2 çocuğu gelmedi mi ? Alttakinin yegenide geldi birde sonradan...
kabul ediyormusun sürekli

Hayır demeye zaman da almıyor komşu değil çocukları kapıyı açınca dalıyorlar içeri.Birde yaklaşık 3 yaşında kızları var benden çok küfür biliyor.
bence kabul etme..çocukların küfür etmesi çok üzücü..senin yerinde olsam çocuklarınada söylerdim ben sizi çağırırım sonra gelirsiniz derdim..

hatırladım canım..annem rahmetli oldu 11 yıl önce babamda imam nikahlı 7 yıldır babam da öyle herkezi toplar..kiracının oğlu gelmiş ergen çocuk ben odadayım pat diye girdi 19..20 yaşlarında bilgisayara bakıcakmış..ben sevmiyorum öyle çat kapı ama ortak yaşam alanında olmuyor ..inşallah kendi evinde huzurla yaşaman nasib olur canım..

Karşı apartmanımızda oturan bir kadın var , daire en üst kat , balkondan kuş bakışı ile iki göz gezdirsin kim napıyor ne ediyor nereye gidiyor hepsini görüyor , ertesi gün oluyor , nereye gittin ettin diye soruyormuş falan, ama bana daha sormadı, ben sadece baktığına defalarca şahit oldum...

her yerde illa çıkar bir huzursuz eden kurtuluş yok bence mesafe koyacaksın yok başka çaresi,alt komşum beni bezdirdi..kadının çoluk çocuk yok..8 aylık hamileydim merdiven silmiyorsun dedi gelip kapıya..

Benmde bir komsum var. Daha dogrusu o komsum oldugunu saniyor bence manyak teyze
Yan apartmanda 2. Katta oturuyor. Ne zaman disarida gorse bas bas bagiriyor. Nerdesin seennnn,hic gorunmuyoonnnn, anangiller nasilll
Kadina yakalanmamk icin hirsiz gibi gelip gidiyorum eve ben 4. Kattayim o 2. Nerden gorduyse gelmis kapima diyor ki o balkonundaki cop poseti ne oyle hey Allahimm...

evet hayatlarındaki monotonluktan komşuya musallat olma durumu..teşhisi koydum ben..yüz verme..

bizim şu anki oturduğumuz apartmanı gördükten sonra Allah kısmet eder de bir yere iş veya evlilik dolayısıyla gidersem, hiçbir komşuya yüz vermem. size de tavsiye ederim.

şimdi anlatsam uzun sürer lakin öyle bir apartman ki yeni gelenler bile mevcut oturanlara benzeyip çıkıyorlar. öyle bir yer. lanetli gibi.

evet hayatlarındaki monotonluktan komşuya musallat olma durumu..teşhisi koydum ben..yüz verme..
2 senedir burdayim. Bir kere evine gitmedim ya da sokakta gorsem yanina gitmedim. Hic halini hatrini sormadim. Nerden buluyor bu samimiyeti menopoza girmis teyzelerde boyle bos vermislik,herkese bi laf sokma hali oluyo maalesef teşhis dogru da tedavisinde tıp caresiz

en son alt komşum kapımı çaldı ben süpüreyim sen sil dedi..oğlumda 4 yaşında öksürüğü vardı gıcık gibi..bende boşta bulundum tamam dedim..ben süpürdüm oğlum peşimde..sonra aradım telefonla ...abla lütfen süpürme ve silme konusunda ricada bulunma ben ne zaaman müsaitsem o zaman yaparım dedim kapattım..bir daha gelmedi..iyi oldu..yıllardır en çok ben yapıyorumki..üstelik kimse silmese komşumun kapısıne gidip sil demem ben

• Ay Allah sabir versin gerçekten. Mesafe koymadan kurtulamazsin o komşudan. Benim de basımda var öyle biri benimki mesafeden de anlamiyo. Ne zaman dışarı çıksam muhakkak karşılaşırim nereye gidiyon gecen sana gelenler kimlerdi sürekli merak içinde kadın. Hatta bahceme girip bütün domateslerimi toplamış sonra gelip hakkına helal et canım çekti ondan topladım diyor.

Kadin yine gururluymus. Anlamis. Bazilari arsizliga vuruyo

Ööhhhh komsun hadsizin dik alasi. Depar atani. Önde bayrak kosturani. Yerinde olsam hani su yilin erkegi yilin taraftari yilin annesi falan yazan hediyelik kupalar veya plaketler var ya. Heh iste komsuma yilin hadsizi plaketi yaptırır hediye ederdim.

ayy nasıl toplayabiliyor..o kadr zaman sabırla çıksın diye bekliyorsun..bakmışsınki biri toplamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…