Bir benim komşum mu böyle

Benim de üst katımdaki teyze camlarımı sildiğim sabah kendi camlarını, mermerini falan bir güzel su dökerek yıkadı. Çıktım cama seslendim, kendi kendine mırmır birşeyler söyledi içeri girdi. Muhattap olmadı yani benimle. Aynı şeyi 1-2 defa daha yaptı. Eşime dedim tutmayın beni hortumla su tutcam yukarıya :) . Neyse kendim çıkıp olayı büyütmeyeyim diye kayınvalidemi yolladım. Teyzeden aldığımız cevap şuydu; 'Ben nerden bilicem onun camları yeni sildiğini, söylesin bana silince o zamanlar su dökmem.'

Evlendiğim ilk hafta da komşular toplanmış merdivenleri temizleyecekler. Kapı çaldı, yardım eder misin dediler. Olur, ederim tabi dedim. Yakın zamanlarda evlendiğim bir arkadaş daha var aynı katta oturuyoruz. Teyze, diğer arkadaş için bana soruyor; 'Yeni geline de haber versek mi acaba?'

Be kadın o yeni gelin de, ben değil miyim?

Bana göre onlar sorunlu, onlara göre de ben...

Densize bak ya gıcık oldum.. Toplamadan önce izin alacağına toplayıp helallik istiyo.. Izin istemek helallik istemekten daha mı zor acaba diyeydin

Toplamışsın bari sahibine de getir mal. Yaşlı teyze hem toplayamaz hem ağaç onun, ona da götür de gönlünü al ne sığır insanlar var...

Toplamışsın bari sahibine de getir mal. Yaşlı teyze hem toplayamaz hem ağaç onun, ona da götür de gönlünü al ne sığır insanlar var...
soradabilir evleri birkaç adım yakınki..sormadan etmeden..sanki gözü varmış gib

ayyy teyze çok fenaallah sana sabır versin..

böyle sıkı fıkı olmak doğru değil..gizli saklı herşeyi bilirler sürekli beraber olan arkadaşlar..ayran içip ayrı düşünce bütün sırlar ifşa olur..seviye koymalı asla ev içini aile sırlarını hele hele karı koca arasında olanları asla arkadaş sandığın kişilerle paylaşmamalı..çok güvendiğin arkadaş gün gelir azılı düşman olur..sonra uğraş dur..ben kardeşlerime bile hiç bir şeyimi ne iyimi ne kötümü anlatmam..zaten kimseyi ilgilendirmez..o yüzden kafam rahattır bu konuda..

çok sıkı fıkı olmayınca samimiyetsiz diyorlar birde

çok sıkı fıkı olmayınca samimiyetsiz diyorlar birde
derler çünkü işlerine gelmiyor..samimi olmak isterler evine gelen misafiri ne yemek yaptığını çarşı pazar alışverişini ne aldığını ne verdiğini...öğrenemezlerse çatlarlar..bırak çatlasınlar..

istedikleri saatte girip çıkmayı seviyor böyleleri çat kapı

Allah sabir versin size. Benim de oyle komsum vardi, aile apartmanindaydim ben. Bizim kapiyi calisiyordu mesela adam kapiyi aciyodum yuzume bakmadan yukari cikiyordu. Kapimi calip erzak birakiyolardi tursu fln bi kac gun kalsin diyolatdi. Balkona camasir asmak istedi benim taraf daha cok gunes aliyor diye. Gece 3e kadar balkonda kahkaha atiyolardi uyuyamiyorduk. Biz careyi tasinmada bulduk; aman siz bi ciddi konusma yapin. Gercekten fazla laubaliler

Allah Allah, kendi evde kalmış, ya da mutsuz bir evliliği varda seni mi kıskanıyor? Ne cins insanlar var.

evet arkadaşım çok doğru bi tespit benim o alt komsum MUTSUZLUKTAN GEBERİYORDU... ne kocasıyla ne çocuklarıyla ne kendi ailesinde kardeşleriyle geçinebiliyordu SEVİLMİYO bu onun en büyük eksikliği yazık acıyorum ona herkesin yani kocasının çocuklarının üzerinde sadece hakimiyet kurarak varlığını ispatlıyo..
iyi zamanımızda bi gün bana kahveye geldiğinde şöyle bişey demişti EVİME GİRDİĞİMDE MEZARIMA GİRMİŞİM GİBİ OLUYORUM işte gerisini siz düşünün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…