ben çocuklu misafir çağırmayada korkuyorum..sen nasıl yapıyorsun..arkadaşın iki kızı var 6 yaşlarında..biz balkona çıkıyoruz diyelim biri tv sehpasına uzanıyo,diğeri konsolun üzerine..kabus gibi..cıksın cokta fifi
yüzsüze yüzsüz olcan ki anlicak ..
ayy cok uyuz oldum komsuna ..
geliorum dersini vermeye ..
canım asla kavga gürültü etmeyeceksin..bunu bilir bunu söylerim..11 yıllık evliyim..en iyisi kavga etmeden sabırlı olup mesafeyi koymak..Hani ben musait olunca gelirim demissin o da bir daha gelmemis ya, bazi kadinlar anlamiyor bundan. 3 gun sonra yine ayni tas ayni hamam... İlla kavga mi edelim,laftan anlasinlar yani...
ayy nasıl toplayabiliyor..o kadr zaman sabırla çıksın diye bekliyorsun..bakmışsınki biri toplamış
Geçen postacı geldi zarf getirmiş komşu direk gelip ne oldu ne getirmiş dedi.
- Ay Allah sabir versin gerçekten. Mesafe koymadan kurtulamazsin o komşudan. Benim de basımda var öyle biri benimki mesafeden de anlamiyo. Ne zaman dışarı çıksam muhakkak karşılaşırim nereye gidiyon gecen sana gelenler kimlerdi sürekli merak içinde kadın. Hatta bahceme girip bütün domateslerimi toplamış sonra gelip hakkına helal et canım çekti ondan topladım diyor.
ayyy çok fena çok..bir daha ekesin gelmez..Ay sorma delirdim bide utanmadan gelip hakkini helal et, topladığım domatesleri komşulara da dağıttim ama merak etme diyor bide.. Boyle komsu düşman başına valla ..
ben çocuklu misafir çağırmayada korkuyorum..sen nasıl yapıyorsun..arkadaşın iki kızı var 6 yaşlarında..biz balkona çıkıyoruz diyelim biri tv sehpasına uzanıyo,diğeri konsolun üzerine..kabus gibi..
çok zor..tekrar ne zaman çağırırsın mesela..gecen bana gelen misafirin cocukları orta sehpayı balkondan asagı atmaya kalkıstılar ..
kadın enerjik benim cocum cocum deyip durdu .. az daha ben onları atcaktım ..
çok zor..tekrar ne zaman çağırırsın mesela..
bahsettiğim hanımın eşi rahmetli oldu..bize posta gelse hemen amca getirirdi kapıya yada fatura..bazen müsait olamıyorsun..sorarlar ne gelmiş, niye gelmiş. nekadar gelmiş,çok gelmiş,az harcayın,İsi gücü olmayan insanlar bunlar nereye saracaklarini bilmiyorlar iste..
çok zor..tekrar ne zaman çağırırsın mesela..
ya çok fena bende o gün bu gündür çağırmadım..korkuyo insan..derli toplu gidip gelmek yok,allah affetsin çoraplar kirli heryere çıkarlar,çoğu kişi burada evindede relax bilmiyorum vallahi..bi daha düşünmüyorum ..
heryer halley olmayı özlemedi henüz yeni temizledim ..
20 kişi gelse zoruma gitmiyo ama yaramaz cocukklar sinir bozucu ..
ya çok fena bende o gün bu gündür çağırmadım..korkuyo insan..derli toplu gidip gelmek yok,allah affetsin çoraplar kirli heryere çıkarlar,çoğu kişi burada evindede relax bilmiyorum vallahi..
Bir yere gidiyorum direk kapıdan çıkarken birden kapılarını açıp nereye gidiyorsun diyor.Geçenlerde de sen niye çok çarşıya gidiyorsun dedi yani birde yapışıyor cevap almadan gitmiyor ev ihtiyacı olsun fatura alışveriş ben almaya gidiyorum dedim.Okul zamanında küçük çocuğumu okul servisine götürüyordum hemen gelecem diye kapıyı açık bıraktım çocukları eve dalmış kızımda evdeydi ona sormuşlar abla abla annen gitti gördün mü kızım evet demiş çocuklarda nereye gitti ne zaman gelecek neden gitti demişler kızım sınava çalışıyordu bide diye şimdi siz gidin sonra gelin demiş çocuklara çocuklar dışarı çıkmamışlar bide hala soru sormaya devam etmişler.Yani insaf en sonda çocuklara dayanamamış hafif eliyle itekleyip kapıyı örtmüş birde kapıyı örtünce çocuklar zile basmaya başlamış.Zaten ilk taşındıklarında tüm gelen misafirler bizim zile basıyordu gece 10 da bile gelen misafir bizim zile basıyordu bende dayanamadım gittim konuştum komşuda bizim zili bilmiyorlar iki zile bastılar yani birşeymi olmuş dedi bende dedim çocuklar çok zor uyuyorlar bir tıkta uyanıyorlar yani basmayın dedim diyor yok birdaha olmaz.Yine bizim zile basıyorlar.
Sonra birde yangın merdivenini kaplamışlar.Kızım bisikleti koydu sonra bir baktı çocuklar bisikleti almış izinsiz kullanıyor.
Biz tatilden yeni geldik gitmeden önce kapının önündeki çöpü yıkayıp koymuştum sonra geldiğimizde baktığımda çöp leş gibi kokuyordu içinde de sarı bir sıvı vardı .
o devirler geride kaldı artıkBizim karşı komşunun 4,5 yaşındaki kızı :)Çocuk sık sık sıkılıp cama çıkıyor ki bana da denk geliyor sık sık dışarı çıkarken:)Her seferinde soruyor nereye.İçimden sinir oluyorum ama pekde sevimli yüzüne kızamıyorumda ama yahu annem bize yaptırmazdı,ayıp elalem gözetlenmez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?