Bir benim komşum mu böyle

cıksın cokta fifi
yüzsüze yüzsüz olcan ki anlicak ..
ayy cok uyuz oldum komsuna ..
geliorum dersini vermeye ..
ben çocuklu misafir çağırmayada korkuyorum..sen nasıl yapıyorsun..arkadaşın iki kızı var 6 yaşlarında..biz balkona çıkıyoruz diyelim biri tv sehpasına uzanıyo,diğeri konsolun üzerine..kabus gibi..

Sana nereye gidiyorsun dediginde kisa ve öz sanane de..
Ne merakliymis ya..
Ne hakla soruyoki , yuz verme kesinlikle arana mesafe koy..

Hani ben musait olunca gelirim demissin o da bir daha gelmemis ya, bazi kadinlar anlamiyor bundan. 3 gun sonra yine ayni tas ayni hamam... İlla kavga mi edelim,laftan anlasinlar yani...
canım asla kavga gürültü etmeyeceksin..bunu bilir bunu söylerim..11 yıllık evliyim..en iyisi kavga etmeden sabırlı olup mesafeyi koymak..

ayy nasıl toplayabiliyor..o kadr zaman sabırla çıksın diye bekliyorsun..bakmışsınki biri toplamış

Ay sorma delirdim bide utanmadan gelip hakkini helal et, topladığım domatesleri komşulara da dağıttim ama merak etme diyor bide.. Boyle komsu düşman başına valla ..

Geçen postacı geldi zarf getirmiş komşu direk gelip ne oldu ne getirmiş dedi.

Ay sorma delirdim bide utanmadan gelip hakkini helal et, topladığım domatesleri komşulara da dağıttim ama merak etme diyor bide.. Boyle komsu düşman başına valla ..
ayyy çok fena çok..bir daha ekesin gelmez..
buradada oldu..yaşlı teyze var 70 yaşlarında..çok değişik bir dut ağacı var ama bununki kırmızımsı çok koyu renkte..samimi olduğu komşuları karı koca toplamışlar dutlarını sormadan..bölmek üzere dolaplarına koymuşlar teyze kızmış..kadın haklı bence..kızmakta.. çok tuaf insanlar var çokkkk..

gecen bana gelen misafirin cocukları orta sehpayı balkondan asagı atmaya kalkıstılar ..
kadın enerjik benim cocum cocum deyip durdu .. az daha ben onları atcaktım ..

Geçen postacı geldi zarf getirmiş komşu direk gelip ne oldu ne getirmiş dedi.

Görüyor ve arttırıyorum, gına geldi derken detay vermemiştim :)

Taşındıktan bir-iki hafta sonra karşılaştık "ben dün akşam düşündüm de sizin ev size çok fazla, çocuğunuz yok. en iyisi buradan çıkın daha küçük bir eve geçin sen de çalışırsan beş seneye kendinize ev alırsınız." buna bile sabrettim ama sokak mevzusu açılınca karşılık verdim :))

İsi gücü olmayan insanlar bunlar nereye saracaklarini bilmiyorlar iste..
bahsettiğim hanımın eşi rahmetli oldu..bize posta gelse hemen amca getirirdi kapıya yada fatura..bazen müsait olamıyorsun..sorarlar ne gelmiş, niye gelmiş. nekadar gelmiş,çok gelmiş,az harcayın,

bi daha düşünmüyorum ..
heryer halley olmayı özlemedi henüz yeni temizledim ..
20 kişi gelse zoruma gitmiyo ama yaramaz cocukklar sinir bozucu ..
ya çok fena bende o gün bu gündür çağırmadım..korkuyo insan..derli toplu gidip gelmek yok,allah affetsin çoraplar kirli heryere çıkarlar,çoğu kişi burada evindede relax bilmiyorum vallahi..

Bizim karşı komşunun 4,5 yaşındaki kızı :)Çocuk sık sık sıkılıp cama çıkıyor ki bana da denk geliyor sık sık dışarı çıkarken:)Her seferinde soruyor nereye.İçimden sinir oluyorum ama pekde sevimli yüzüne kızamıyorumda ama yahu annem bize yaptırmazdı,ayıp elalem gözetlenmez diye

siz çok kibar birisiniz çok net.. meraklı komşu soru sorduğunda cevap vermeyin, açıklama yapmayın.. siz kibar davranıp cevap verdikçe soruların ardı arkası kesilmez.. evinize dalıyorlar o derece.. ben kıyameti koparırırm kesin..
bizim apartmanda komşuluk yok "meraklı dedikoducu garip teyzeler" var.. hiç göz açtırmıyorum walla :)
bazı komşular gerçekten "hastalıklı" derecede meraklı ve rahatsız edici..
tek kelime ile nefret ettiğim bir komşum var.. neden nefret ettiğimi de çok iyi biliyor.. hala 6 ayda bir "acaba bu sefer konuşacak mı benimle" diye "sen bana niye selam vermiyosun bakiiim" diyor.. 30 yaş büyük benden, kibirli deli bir kadın..
her seferinde, "bi müsade eder misiniz geçeyim" diyip yürüyüp gidiyorum..

benimkilerde ayni beni deli ediyorlar aldigim her seyin ceteresini tutuyorlar deli oluyorum

o devirler geride kaldı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…